The Sims 3Tik nerekit
![]() Vat neesu as durna, jau esu buvus karta instaliavus sy zaidima viskas buvo kaip is pypkes, tik perinstaliavo windows ir dabar uzsinorau vel pazaisti.. Bet kazkokia nesamone islenda iejus i zaidima si lentele... ![]() 1-nucrakinau jau gal 5 kartus leidau per pati crack ir taip patalpinau i Bin folderi... Dar perzejau ta video 10 kartu galvoju gal ka primirsau nu bet nepadeda ir vel meta... gal vis delto ne crackinimas kaltas o kitur problema? Padėkit,
žaidžiau tuos sims3 jau turbūt nuo nežinau net kada. Ir žodžiu užsimaniau update ,instaliavos jis man, kai paspaudžiau play man prašė registracijos kodo. Visokius išbandžiau,nepavyko. Galvojau,ai šiandien iš naujo pamėginsiu vėl paleist. Ir dabar man rašo -Important message! The license limit for this product has been reached. Please visit http://support.ea.com to contact EA Support for further assistance. Tam puslapyje nieko gero nerašė...
O man beveik tas pats atsitinka! Tiktai kai jau miestas kraunasi ![]() ![]() ![]() Sveiki, cia toks dalykas atsitiko : Parsisiunciau sims3 is torento sito bet kai paleidziu instala ismeta erora : This setup has detected no version of The Sims3. Tada dar pastebejau archyva (WINRAR) bet kai bandau ekstraktint raso taip : No archives found. Kai bandau atidaryt tai taip meta : The archive is either in unknown format or damaged. Taigi nezinau ka daryt prasau padekit.
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |