The Sims 3turiu klausimu ziurekit kaip reikia padaryt kad vaikas negimtu nes taip jau isejo kad netycia ne ant to mygtuko paspaudziau ir jie vaika pasidare bet db as jo nenoriu nes pinigu nera o ju daugintis nenoriu noriu zaist be sheatu. Tai gal kas galit pasakyt??? Ir dar norejau paklaust kaip reikia padaryt kad paaugliai galetu turet vaiku nes per youtube maciau ir kazkaip jie ten padaro tik nz ka
pridesiu karmos kas pasakys kaip tai reikia padaryt dar vienas klausimelis... man atrodo kad tuoj visus uzknisiu...
kaip įvykdyti sita misija Egipte niekaip nesuprantu gal galit kas sumulkiai paaiskint
http://yfrog.com/j670068459p Sveiki. Džiaugiuos, kad radau tokį tinklapį, kur galima rasti pagalbos dėl Sims3.
DMan iškilo tokia problema. Buvau parsisiuntus Sims3 iš torrent'ų ir viskas pasileido, žaidžiau, bet ilgesnį laiką nepažaidžiau ir kitą kartą vėl norėjus žaist man jų nebepaleido - atrodė, kad jau jungiasi, bet kažkaip išsijungė visas kompas. Nesupratau ir bandžiau vėl, bet vėl tas pats. Ir taip jau buvo su visais Sims3 kuriuos siunčiaus, o jų buvo nemažai. Gal kam nors jau taip buvo? Gal galite padėti? Gal numanote kas ne taip? Plyzz, parašykit. :} Sveiki.Man reikia paklausti del irasymo.Gavau The Sims 3 zaidima.sukuriau folderi E diske (nes ten pas mane daugiausia vietos) ir pradejau irasyma.Gal viskas butu ir gerai, bet yra problemu.Kai jau irasinejima rodo kad irasyta 0.3% ir iki 22.3% bet tada kazkaip stebuklingai greitai viskas uzsipildo bet vistiek procento to 100 o 22.3% rodo.Atsirado tas Sims 3 paveikslelis.Paspaudziu ji bet rodo kad neranda failu tad neuzikrauna.Ka daryt???Ir taip visalaik (E diske pas mane yra keli zaidimai,microsoft install,Su ipod susieje folderiai ir viskas.Laisva 17.4 ,o the sims 3 uzima 6 tiktai.Tai kame problema???
DRodo , kad neranda TS3.exe failo.
Paskutinį kartą redagavo mikaladose 2010 Geg 04, 20:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

D