The Sims 3: Pets
man irgi tas pats :/ cracką įdėjau naują, bet vietsiek tas pats š :/
Nūūū, man irgi. ![]() Ką daryt? Pagrindinį žaidimą atnaujinau, nucrackinau ir visą kitą lyg ir padariau. Kame problema?
Visu pirma pasitikrinkit ar žaidimo versija atnaujinta. 1. įeinat į launcher'i ![]() 2.Paspaudžiat ant 'Game Updates'. jei rašo 'Your game is up to date' ir 'Update now' mygtukas neryškus tavo žaidimo versijos atnaujinti nereikia,ji jau atnaujinta. ![]() 3. kai įeini į launcher'i ir yra update turėtu iš karto išmesti lentele: ![]() Antroj nuotraukoj taip pat parodyta žaidimo versija(apačioj kairėj) ATSIMINKIT reikia žiurėti žaidimo kuri nesenai įrašėte šiuo atveju Sims 3: Pets. ženkliukas bus pats paskutinis(iki tol kol neatsiras naujo Stuff arba Expansion pack) užeikit ant jo su pelyte ir turėtu išmesti: The Sims 3: Pets ir žemiau skaičiukai kurie yra žaidimo versija Jums tik reikia įdiegti tam tikros versijos crack'ą. Kai sužinosit versija tiesiog persisiuskit tos versijos crack'ą ir įkelkit Į C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin(jeigu nepakeitėt instaliavimo vietos). Crack. Versija10.0
Man irgi tas pats. Viską padariau, atnaujinau, nukrekinau, įsijungiu žaidimą ir atrodo viskas veikia, bet jeigu noriu įeiti į kokia šeimą ar miestą iškart užstringa ir išsijungia. ![]() vistiek man neiseina normaliai visko sutvarkyti, jau kiek ilgai vargstu. Susiinstaliavau sims 3 - galop paleidau. Tada pets ir vis kokios problemos - arba isvis neuzkrauna, k ai updatinau tada jau sako kad cia piratinis diskas. Zinau reikia cracko!!! Bet tai is kur ji gaut, einu i ta saita kur nurodet - paspaudus jau ant to failo (diskelio pav.) atidaro kažkokį reklamu puslapi adlf ar kaip ten su bite. Niekur kitur irgi neradau.. Padekit!! Uzsiknisau jau visai
![]() nu pas mane tai VISISKAI skirtinga problema
![]() ![]() Labai prašau padėėėkitttt !!! Kai instaliavau visą žaidimą, jau paspaudžiu , kad paleisti žaidimą ir viskas pasileidžia iki kol reikia pasirinkti šeimą (Sims 3 pets) ir išmeta lentelę , kurioje parašyta : We are unable to verify that your disc is a valid copy of The Sims 3 Pets. Please contactcustomer service. ! Net nesuprantu ką daryti. Atrodo , kad neiškrakinau , bet tikrai iškrakinau.
![]() Sveiki, turiu originalius sims 3 su disku ir visa kita o mano kompe labai mazai atminties, instaliavus simsus liko apie 1GB tai nzn ka daryt nes noreciau isigyti ir pets papildyma. Gal kas zinot ar galima instaliuot simsus i USB? Arba atminties kortele? Is karto aciu
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |