The Sims 3 pagalbos temaSveiki
Pakrovė ir išmetė lentele ( Disc Authorization Failure We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3 Please contact custumer service) arba kita lentele ( No game disc found. Please insert the sims 3 Generations ( Late Night) disc before proceding... Ką man daryti ? Padėkite prašau labai :`( Kai kažką įsirašai, beveik garantuotai reikia naujo cracko. Kai įsirašai du papildymus, apie tai ir klausimas kilt neturi. Jei reikia, viską atnaujink iki paskutinės versijos ir atsisiųsk cracką iš čia. Reikia siųstis Supernatural cracką, nes paskutinė TS3 versija buvo išleista su juo (ką jau daug kartų minėjau)
AČIŪ, bet jeigu aš atsisiūščiau crack'a per the pirate bay ar tai būtų labai blogai?
Unable to start game. Service initialization failed ( 0x0175dcbb) ka daryti ? ATSIPRAŠAU UŽ KLAIDAS PADĖKIT! PRAŠAU!
Turėjau daug papildymų.. Atsisiunčiau "Showtime" ir.. Paleidžiu žaidimą. Kol užsikrauna užrašas "The Sims 3" praeina daug laiko (5 min.). Tada pasileidžia filmukas, ir nepavyksta jo iškart išjungt, kai pusė filmuko parodo tiktai tada išsijungia jis.. Kai kraunasi pagrindinis "loading "screen'as, jis kraunasi nelabai lėtai, normaliai. Bet kai pavyzdžiui pasirenki Naują žaidimą arba įkrauti seną žaidimą, krauna LABAI LABAI ILGAI.. Gal 10 minučių.. Kai įeini į "CREATE A FAMILY" , viskas labai labai labai stringa, labai labai trūkinėja.. Kaip išspręsti šią problemą? Išinstaliuoju Showtime, viskas gerai veikia. Bet noriu turėti Showtime... Gal iš kur kitur siųstis? reikia? PADĖKIT PRAŠAU.. prasau padekitas!
.jeigu jus padesit duosiu dekui Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2012 Rgs 17, 19:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
Žinai, laukelį galima padidint ir pamatyt visą tekstą... O tas "cy" tikriausiai turi būt "Cyclic redundancy check". To priežastis turėtų būt sugadintas HDD, reiktų patikrint nuėjus į Computer, paspaudus dešinį ant HDD, į kurį bandai siųst, pasirinkus properties - tools - error checking. Bet kokiu atveju reiks ir iš naujo pradėt siuntimą
Tas skanavimas nepadeda. Mano downloads foldery yra sims 3 razor, uzimantis 5 GB bet nepilnas, niekas neatsidaro ir as jo negaliu istrinti, nes "it is being used by another person or program". O naujas nesisiuncia, availability stulpelis raudonas, ir vis tas erroras. Nebezinau ka daryt.
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

.jeigu jus padesit duosiu dekui