The Sims 3 D.U.K.Eii. Gal kvailas klausimas, bet... Tai va, siunčiausi aš į D diską šitą žaidimą. Šiek tiek laiko praėjo, kol radau Electronic Arts folderį (buvo My documents, C diske). Jau apsidžiaugiau, galvoju vaa pagaliau susiinstaliuosiu, BET.. Tam Elestronic Arts folderyje nieko nėra. Ta prasme yra 12MDMP failų ir tekstinių dokumentų. Tai van visą žaidimą per naują siųstis ar įmanoma kažką padaryti? Nes esu pasimetusi nerealiai
![]()
Taigi. Ir man taip. Tik vat aš papildyma bandau įgrūst į kompą. Sakot nukrekint. Okei.. Nukopinu, bandau įklijuot bet rašo kad vietos nėra :< Gal ir kaikuriem durnai nuskambės bet negaliu ; < Labai noriu to papildymo : < Ačiū. ![]() EDIT: Padariau. Bet vistiek meta lentutę: we are unable to verify that your disc is valid copy of the sims 3 generations. Please contact customer service. Paskutinį kartą redagavo spalvOta 2011 Lie 26, 21:35. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sveiki. Prasau padekit kai paleidziu zaidima ismeta tokia lentele http://imageshack.us/photo/my-images/16/unledxiep.png/ is kur man gauti tuos updatinimus?
![]() Prieš pora dienų bandžiau atsisiūsti šį žaidimą, bet man nieko nesigavo, todel ištryniau viską ir šiandien bandžiau siūstis iš naujo. Išekstraktinau, tada norejau įrašinėt patį žaidimą, bet išmetė lentelę kurioje rašo, kad The Sims 3 žaidimas jau yra įrašytas mano kompe, visur išieškojau ką dar galiu ištrint kas susije su tuo žaidimu, bet nieko daugiau neradau ir man vistiek meta tą lentelę!
![]() ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |