The Sims 2 [+ papildymai]Galiu patarti visiems kam neiseina atsisiust per The Sims 2. Jei turite zMule ar torrent siuskites per juos. Sims2-The Sims 2 Multilanguage Cd1-Cd2-Cd3-Cd4 Full Nocd Key.exe toki faila atsisiunciau ir ten jau iskart buvo sukurti diskai ,reikejo tiesiog is intikoistrauk serial number ir susiinstaliuot kaip tikrus simsus...
Pakliuvau į neviltį... Atsisiunčiau VISUS papildymus, veikia, tačiau noriu įeit į simso namą, ar sukurt šeimą, pasikrauna ir viskas. Kraunas ir kraunas. Galo nebesimato. Gal kas nors žinot kokia čia problema? ;/
Jeigu bandyčiau viską iš naujo instaliuot sims du, visi papildymai dingtų? Reiškias tavo kompiuteris per silpnas arba tu per daug apsikrovei savo kompiuterį.
Man irgi buvo taip. Jeigu norėjau sukurti ar įeiti į simso namą man reikėjo ilgai laukti ir muzika ušstiginėjo ir atsirasdavo lentele (Aš nežinau kaip ten buvo parašyta, nes ten buvo tik žodis "The Sims 2 !"). Ištrink nereikalingas programas ir nereikalingas Sims 2 papildinius.Ir kompiuteris greičiau dirbs ir nereikės laukti ilgai kad įsikrautu. P.S.-Aš žaidžiu tik su Sims 2 papildiniais:"The Sims 2 Apartamen life","The Sims 2 Freetime" ir "The Sims 2 Ikea home stuff". ![]() Patarimas: jei nori ištrinti kokį papildymą tai negalima taip imt ir ištrint, nes tarkim ištrinus seasons gali užsibugint žaidimas ir nieko kito neliks kaip švariai ištrinti visus papildymus ir pagrindinius simsus ir per naujo viską perrašyt. Jeigu nori kad vėl simsai veiktų tau reikia ištrint visus simsus ir per naujo įsirašyti. Tik šį kartą įsirašy tokius papildymus kurie tau patinka.
Manau, kad Rosoa kompiuteris yra per daug silpnas. Mano kompiuteris irgi nėra gana stiprus, bet aš siunčiausi papildymus tik su kelių dienų pertrauką. Pirma atsisiunčiau Seasons, antra Nightlife, 3 Open for Business.
Tad Rosoa, manau pirma turi pažaisti Sims 2 be papildymų, bet po kelių dienų gali pradėti rašytis po 1 - 2 papildymus. Mano draugui irgi taip buvo, prisisiuntė nereikalingų papildymų, ir po to jau Sims nebeveikia. ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

Man irgi buvo taip. Jeigu norėjau sukurti ar įeiti į simso namą man reikėjo ilgai laukti ir muzika ušstiginėjo ir atsirasdavo lentele (Aš nežinau kaip ten buvo parašyta, nes ten buvo tik žodis "The Sims 2 !"). Ištrink nereikalingas programas ir nereikalingas Sims 2 papildinius.Ir kompiuteris greičiau dirbs ir nereikės laukti ilgai kad įsikrautu.