As viska parsisiunciau kas sieja Sims 2. Instaliavau, krekinau ir pan. Viskas pasileido, pradejo krautis zaidimas, ir kai atsidare ten kur reikia pasirinkti 1 is 3 gyventi vietu, man ishmete lentele "The application has crashed" ir reikia paspausti OK ir viskas ishsijungia:/ kas cia per nesamone?
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Žaidimai > The Sims 2 [+ papildymai] download
Reklamukas
76.50 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
indrute84
Parašytas: 2008 10 25, 3:27 pm
LankytojasAmžius: 24Pranešimai: 1
32.00 Lt
kai atsisiunti visas dalis pvz glamour life kaip jas paleist? nes as nemoku su rar filais elgtis....
Greitas redagavimas
1ewelina1
Parašytas: 2008 10 26, 4:01 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 13Pranešimai: 266
8225.85 Lt
tuos rar failus reikia isekstraktuot
Greitas redagavimas
ingoot
Parašytas: 2008 10 27, 4:27 pm
LankytojasPranešimai: 9
350.74 Lt
Colibri rašo:
Sveiki, man irgi viskas kuo puikiausiai įsiinstaliavo.
Parašysiu trumpai, kaip viską dariau, ir įdėsiu nuorodą į crack'ą.
1. Išarchyvuojame pirmąjį iš atsisiųstų dvidešimt devynių archyvų (kiti 28 išsiarchyvuoja automatiškai) į aplanką C:\...\NeczTeamsimilar2
2. Tame aplanke yra dar vienas archyvas Sims2. Jame spaudžiame setup, instaliuojame.
3. Parsisiunčiame crack'ą http://rapidshare.de/files/39934566/The_Sims_2_Crack.zip.html
Jame esantį Sims2.exe keliame į C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin (arba kita vieta, kurioje instaliavote sims'us) ir pakeičiame seną Sims2.exe
4. Galite Sims 2 sukurtą nuorodą įsidėtį į darbalaukį arba bet kur, kur patogu patogu pasiekti.
Viskas, Simsai veikia be disko.
labai ačiū. Sekiau tavo nuorodas ir man pavyko
Jei kam vis dar yra problemų su Sims 2 rašykite, padėsiu.
Man pačiai buvo kilę daug problemų ( ir su volume ir su sugadintais failas, bet viskas išsisprendė) .
Greitas redagavimas
malaleyy
Parašytas: 2008 10 28, 10:45 am
ApšilinėjantisAmžius: 14Pranešimai: 29
936.70 Lt
O nera per torrenta, kad viska viename atsisiust?
Greitas redagavimas
ingoot
Parašytas: 2008 10 28, 10:50 am
350.74 Lt
Man rodos yra, pasiieskok sitoj temoj tikrai kazkas jau buvo idejes torrento adresa
Greitas redagavimas
svasTika
Parašytas: 2008 10 28, 2:05 pm
LankytojasPranešimai: 1
32.10 Lt
Gal galit kas nors pasakyk o ka paskui daryt kai visas jas parsisiunti? As nlbai cia suprantu
Greitas redagavimas
ingoot
Parašytas: 2008 10 28, 4:25 pm
350.74 Lt
Colibri rašo:
Sveiki, man irgi viskas kuo puikiausiai įsiinstaliavo.
Parašysiu trumpai, kaip viską dariau, ir įdėsiu nuorodą į crack'ą.
1. Išarchyvuojame pirmąjį iš atsisiųstų dvidešimt devynių archyvų (kiti 28 išsiarchyvuoja automatiškai) į aplanką C:\...\NeczTeamsimilar2
2. Tame aplanke yra dar vienas archyvas Sims2. Jame spaudžiame setup, instaliuojame.
3. Parsisiunčiame crack'ą http://rapidshare.de/files/39934566/The_Sims_2_Crack.zip.html
Jame esantį Sims2.exe keliame į C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin (arba kita vieta, kurioje instaliavote sims'us) ir pakeičiame seną Sims2.exe
4. Galite Sims 2 sukurtą nuorodą įsidėtį į darbalaukį arba bet kur, kur patogu patogu pasiekti.
Viskas, Simsai veikia be disko.
Greitas redagavimas
{-X-e-e-d-a-s-}
Parašytas: 2008 10 29, 3:34 pm
SavininkasAmžius: 22Pranešimai: 2556
136393.45 Lt
Atnaujintos Sims 2 siuntimo nuorodos, dabar jų tik 15.
Pats viską patikrinau, žaidimas lengvai instaliuojamas su Daemon Tools programa.
Turėjau beveik visas senas nuorodas (iš tų 29) bet 17-tą praleidau,o dabar nebėra nuorodos, ką daryti?
p.s. siunčiausi ir pagal tas 15 nuorodų, tai niekaip nepavyko instaliuoti pačių Sims 2...
Greitas redagavimas
Saulytute
Parašytas: 2008 11 03, 7:03 pm
ĮsijaučiantisPranešimai: 36
396.66 Lt
O ten kur visi papildymai yra fashion faktory? beje labai aciu tau Geco
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume