Man ir toks geraj butu Bet man atrodo kad neegzistuoja arba niekas is cia neturi
As ir taip jau pamaniau
BET zones jai kas zino kur gaut kreka kad butu su building mode parasykit ka
Ir beje dar norejau paklaust kas tikrai zinot: jai parsisiunti pvz pes stories arba costway stories tai butina turet sims 2 ar ne???? Ta prasme ar tie stories zaidziasi be simsu antru???
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Žaidimai > The Sims 2 [+ papildymai] download
Reklamukas
1373.00 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
joos
Parašytas: 2008 08 13, 12:12 pm
LankytojasPranešimai: 1
34.70 Lt
Aš turiu tik antrus simsus.. D
Kaip man išsaugot ir kur išsaugot papildymus, kad man jie veiktų?
Blem, nesuprantu;//
Greitas redagavimas
0ffspring
Parašytas: 2008 08 13, 4:22 pm
Aktyvus dalyvisPranešimai: 246
2359.90 Lt
davai the Sims 2 i torrenta duokit please
Greitas redagavimas
Zolepjove
Parašytas: 2008 08 13, 5:59 pm
ApšilinėjantisPranešimai: 31
1373.00 Lt
O jai atsisiunti ir nukrekini pvz family fun stuff kur paskui ji isikelt rerik??? ar gali but desktope kur ir suinstalintas????
And by the way kajp ten del to kreko su building mode????
Greitas redagavimas
monciuke95
Parašytas: 2008 08 13, 9:51 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 384
9221.89 Lt
hm...as turiu kompakte isirasius the sims 2 deluxe...man buvo toks kompiuteristas irases is to kampakto ji, bet paskui man jie sugedo...o db norejau isirasyt ir meta lentele, kad ideciau originalu diska...tai ka daryti?cia gali padet crackas?
Greitas redagavimas
Zolepjove
Parašytas: 2008 08 14, 9:46 am
1373.00 Lt
monciuke95 rašo:
hm...as turiu kompakte isirasius the sims 2 deluxe...man buvo toks kompiuteristas irases is to kampakto ji, bet paskui man jie sugedo...o db norejau isirasyt ir meta lentele, kad ideciau originalu diska...tai ka daryti?cia gali padet crackas?
Ce tik kreko ir reik ajk i megagames.com ten visu simsu krekai yra XD
TAI kajp ten??? gal kas gali atsakyt i mano jau pateikta klausima???? kur reik instaliuotis papyldymus kad jie veiktu ar tai nesvarbu????
And jai turi pvz sims 2 pet stories ar reik paciu sims 2 ar stories veikia ir be ju?????
Norit zaisti the sims pets ar kitoki papildyma reikia orginalios sims 2 versijos
Greitas redagavimas
Zolepjove
Parašytas: 2008 08 14, 3:09 pm
1373.00 Lt
Nr1 rašo:
Norit zaisti the sims pets ar kitoki papildyma reikia orginalios sims 2 versijos
Tai tiek as zinau bet kai buna pvz : "sims 2 pet stories" arba "sims 2 castway stories" tai tokiu atveju reik sims 2 versijos????
Ir kaip ten del tu kitu klausimu???
Greitas redagavimas
ievuzia
Parašytas: 2008 08 14, 3:44 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 4478
6338.35 Lt
Ten kur Stories nereik Sims2, ten visai atskiras žaidimas.
Greitas redagavimas
Zolepjove
Parašytas: 2008 08 14, 7:26 pm
1373.00 Lt
O gal kas zino kur ta stories parsisiust??? gal kas torrenta galit imest????(gereu butu su kreku arba parasyt kur toky rast) arba blogiausiu atveju kokia ju kaina???
sveiki gal kas padetu. turiu orginalius sims 2 castaway stories,bet negaliu isirasyti,raso kad problemas su siuo "TSData\res\sound\misc.package" failu ir reikia arba retry arba cancel installing. ka daryti? bandziau nemazai kartu vis tas pats
Greitas redagavimas
Zolepjove
Parašytas: 2008 08 15, 9:12 am
1373.00 Lt
Aciu lb uz nuoroda bet nesisiusi per daug jau nervu reikalauja... Nebeiskentsiu...
Gal kas zino kur ir kiek kainuoja sims u pets???? As nusipirkciau susiinstalinciau td nekrekinciau simsu o zaisciau juos su pets disku
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume