Tėvų klaidosKad nebuvo jokių atvirų pokalbių su mama apskritai ji apie mane mažai žino,nėr jokio pasitikėjimo iš mano pusės ja,ir to pačio nėr iš jos pusės jokio pasitikėjimo manim.Mano mama nemoka pykt
Isvis tas ju auklejimas
kai tik ka nors padarau mama is to ispucia didziausia burbula, o tevas i tai numoja ranka....su tevu lengviau, o mama dar ilgai primena tu ta padarei tu ana... knisa.Be to, tevas mane visada lepindavo, mat maziausia buvau.Dar is mamos puses jaucias spaudimas, buk tokia, buk anokia, daryk ta, daryk ana....Tevas aukleja tokiais zodziais: Mokykis mokykis ir dar karta mokykis, gyvenime nieko nepasieksi jei nesimokysi ir t.t.visada kala man i galva.... tai va ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Juk man tik blogiau nuo to.

kai tik ka nors padarau mama is to ispucia didziausia burbula, o tevas i tai numoja ranka....su tevu lengviau, o mama dar ilgai primena tu ta padarei tu ana... knisa.Be to, tevas mane visada lepindavo, mat maziausia buvau.Dar is mamos puses jaucias spaudimas, buk tokia, buk anokia, daryk ta, daryk ana....Tevas aukleja tokiais zodziais: Mokykis mokykis ir dar karta mokykis, gyvenime nieko nepasieksi jei nesimokysi ir t.t.visada kala man i galva....