Tatuiruotės..,žmones juk tatuiruote daraisi dėl savęs ne dėl kitų.Ir manau jos turi turėt gilią prasmę,pažymėt tam tikrą įviki/gyvenimo etapą.
Baisiausios man tatto yra visokie kinietiški/japoniški simboliai.Toks popsas iškart parado žmogaus tingėjimą mąstyti.Ir visokios žvaigždutes,chujutes :) O tai paskyk pavyzdį, kokia tatuiruotė kažką pažymėtų ir būtų tikslinga? Vardai?
Ne, danbar rimtai klausiu. Kas būtent tao nuomone galėtų pažymėti ką nors svarbaus? O jei paminėjau vardus, tai pasakysiu kad man labai nepatinka vardai. Ir šiaip kvailoka, ji pasidarai savo mylimojo vardą, tada išsiskiri, ir kaip tada kitam jaustis, kai esi išsitatuiravus kito vardą? ar ieškot kito su tokiu pačiu vardu? ![]() Kiekvienas gali sau susigalvot prasmę belekam.
Pvz išsitatuiruot plunksną vestuvių progą,kregždutes grįžus iš kokios šalies,ar tarkim emigravus.Pats saugali susigalvot prasmę,tam piešinukui.O,ne darytis todėl,kad gražu :) o todėl,kad kažką reikštu. Vienžo ne taip mane supratai.
Tu čia apie užrašus? Hmm.. Na nežinau. Man tai kaip tik gražu. Paprasta ir kartais prasminga. Daug prasmingiau, kad ir už tą paukštį kur viršuj yra. Bet na jei iš salono siūlomų užrašų tada gal.. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |