Diskusijos Gyvenimas

Tarp gyvenimo ir mirties

pinigėlis :)

Dalyvis

5,028.10 Lt

Standartinė » 2007 Bal 14, 20:43

Vieną kartą teko būti tokioje būsenoje, kai galėjau mirt, bet pati to nesupratau. Sirgau paprasčiausiu plaučių uždegimu. Tik vėliau mama prasitarė, kad mažai trūko iki mirties, o jei tai būtų įvykę prieš 10 metų manęs išvis jau nebebūtų.

O jūs nesate buvę tokioje padėtyje? Jei taip, ar viskas praėjo be psichologinių ar fizinių pasėkmių?

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Wile

Įsijaučiantis

plunge

2,686.50 Lt

Standartinė » 2007 Bal 15, 06:28

panasioje tik jau tai buvo vos ne sivuzadibe karta as nutrukus nervams ir nieko nejutau uzlipau ant penkeaukscio namo stogo ir vos nenusokau man neleido sokti nors as savo sesers nekenciu ji man neleido nusokti dar ikisiol galvoju kas astitiktu jei buciau nusokus ar jie labai manes pasilgtu :(

kartais vaiku gyvenimas buna toks ziaurus

Vartotojo avataras

Paulius

Forumo gyventojas

6,688.19 Lt

Standartinė » 2007 Bal 15, 09:40

Wile rašė:panasioje tik jau tai buvo vos ne sivuzadibe karta as nutrukus nervams ir nieko nejutau uzlipau ant penkeaukscio namo stogo ir vos nenusokau man neleido sokti nors as savo sesers nekenciu ji man neleido nusokti dar ikisiol galvoju kas astitiktu jei buciau nusokus ar jie labai manes pasilgtu :(

kartais vaiku gyvenimas buna toks ziaurus

tu juk nebūtum mirtinai susižeidus, gal kaukolė skiltų, kiti lūžiai, bet liktum neįgali protiškai ir fiziškai - jei ant galvos kristum į asfaltą :roll:

pinigėlis :) rašė:Vieną kartą teko būti tokioje būsenoje, kai galėjau mirt, bet pati to nesupratau. Sirgau paprasčiausiu plaučių uždegimu. Tik vėliau mama prasitarė, kad mažai trūko iki mirties, o jei tai būtų įvykę prieš 10 metų manęs išvis jau nebebūtų.

O jūs nesate buvę tokioje padėtyje? Jei taip, ar viskas praėjo be psichologinių ar fizinių pasėkmių?

Taip, esu buvęs. Panaši situacija, kaip ir tau, bet man ne plaučių uždegimas buvo: kaip lietus iš giedro dangaus temperatūra kūno pakilo labai aukšta, nuo jos netekau sąmonės, o atsikėlęs jaučiausi kaip po avarijos - toks jausmas, kad visas kūnas sutrupėjęs :roll: . Paskui susirgau stipraus laipsnio gripu. Psichologinės pasekmės buvo tik teigiamos, šiek tiek tai pažadino mane iš sapno..

Dalyvis

5,028.10 Lt

Standartinė » 2007 Bal 15, 13:59

Šiuo atveju pažadinimas iš sapno pasikeitusi pasaulėžiūra ar didenis kiekvienos dienos vertinimas ir supratimas, kad ji gali būt paskutinė?

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2007 Bal 15, 17:49

man buvo tokia priešmirtinė situacija kai dar visai mažas įkritau į tvenkinį ir vos nenuskendau,bet mane diedukai išgelbėjo. Po to pagulėjau porą savaičių ligoninėj. Matot koks aš ? Cha! Aš gyvas! Jeee ! :clap: :D

Dalyvis

5,028.10 Lt

Standartinė » 2007 Bal 15, 18:52

DJ Ezopai ar tu mėgsti rimtus dalykus pavers nesąmonėm, ar tau taip netyčia gaunas?

Vartotojo avataras

Area51

Patyręs forumietis

7,571.61 Lt

Standartinė » 2007 Bal 16, 11:20

pinigėlis :),ziauru cia :shock:

Vartotojo avataras

Paulius

Forumo gyventojas

6,688.19 Lt

Standartinė » 2007 Bal 16, 14:13

Didesnis šios akimirkos vertinimas, po kurio sekė tai, kad mano akį patraukė knyga, padėjusi dar labiau atitrūkti nuo iliuzijų, giliau panirti į akimirką..

Vartotojo avataras

bart4ever

Aktyvus dalyvis

Kaunas.

20,344.49 Lt

Standartinė » 2007 Bal 16, 17:46

oho. man tai niekada taip nėra atsitikę. tfu tfu tfu pro kairę petį, bar bar bar į medinį stalą. Neįsivaizduoju, koks jausmas turėtų būti...

Vartotojo avataras

nightshadow

Aktyvus dalyvis

Vilnius

18,289.56 Lt

Standartinė » 2007 Bal 18, 19:51

buvo. buvo. pati nelabai pamenu. man tada gal 4 - 5 metai buvo. mama pasakojo. kad gydytojas kažką ne taip padarė, pradėjau vemti, viduriuoti. sakė prašydavau net vandenį patraukti, nes sakydavau, kad man jis smirda. pirštai buvo pavandenyje. mama iškvietė greitąją. nors gydytojas sakė: nieko, pasveiks. čia tik apsinuodyjo. gydytojai sakė, kad dar kokia valanda ir būtų, sudie pasauli.
nežinau, kaip tam gydytojui dabar. tikiuosi tokių šundaktarių nebėra, kurie apžiūrėti ligonio ateina su laipsniais.

Liūtukas

Įsijaučiantis

Alytus

2,988.30 Lt

Standartinė » 2007 Bal 19, 20:20

Paciai man nebuvo nieko panasaus atsitike, bet esu nemazai skaicius pie zmones, kurie buvo netoli nuo mirties.

Vartotojo avataras

gėlė

Aktyvus dalyvis

18,874.90 Lt

Standartinė » 2007 Bal 22, 17:07

Aš tai neatsimenu bet kaip buvau maza irgi buvau salie mirties.. sundaktarei vos nenugyde

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Bal 25, 19:21

wow... man taip rimtai dar nebuvo nutike... :roll: ir aciu dievui :D bet manau kad tik tokie rimti dalykai kaip pabuvojimas tarb gyvybes ir mirties, iš tiesų paadedasusimastyt ir suprast koks brangus ir deje tik vienintelis yra tas musu gyvenimas... :roll:

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2007 Lie 10, 00:25

tfu tfu...nebuvo...nelabai as taip noreiau :P

Vartotojo avataras

keksiukas

Dalyvis

9,090.08 Lt

Standartinė » 2007 Lie 10, 07:46

nusižudyti sąmoningai, niekada nenorėjau. :cry: tai baisus dalykas, ir pateisinti galbūt galėčiau, tik tikrai sunkius ligonius, psichinius, ar kt.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių