Tamsiųjų jėgų horoskopasGrifas, rugpjūčio 11 d. - rugsėjo 15 d.
Grifas pusiau liūtas, pusiau erelis - karinga, stipri, nevaldoma būtybė. žmonės-grifai fanatikai, visom įmanomom priemonėm ginantys savo įsitikinimus. Senais laikais žmonės-grifai degindavo raganas, dalyvaudavo kitose represijose. Mitologinė sparnuota būtybė, turinti mirtinai pavojingus nagus. Ji - keršto simbolis. Todėl žmogui-harpijai labai sunku atleisti savo skriaudikams. Nepasitenkinimo ar pavydo jausmą šie žmonės savyje saugo metų metus. Tačiau atsigauna, kai sužino apie savo priešų ar konkurentų nesėkmes, nelaimes.
Visiška nesamonė, nieko panašaus. ![]() Jei teisybės čia ir radai, tai buvo paprastas atsitiktinumas, kuris tinka kas antram žmogui, taigi tai nieko neįrodo. Harpija, vasario 13 d. - kovo 18 d.
Mitologinė sparnuota būtybė, turinti mirtinai pavojingus nagus. Ji - keršto simbolis. Todėl žmogui-harpijai labai sunku atleisti savo skriaudikams. Nepasitenkinimo ar pavydo jausmą šie žmonės savyje saugo metų metus. Tačiau atsigauna, kai sužino apie savo priešų ar konkurentų nesėkmes, nelaimes. kažkiek yra tiesos ![]() Grifas, rugpjūčio 11 d. - rugsėjo 15 d.
Grifas pusiau liūtas, pusiau erelis - karinga, stipri, nevaldoma būtybė. žmonės-grifai fanatikai, visom įmanomom priemonėm ginantys savo įsitikinimus. Senais laikais žmonės-grifai degindavo raganas, dalyvaudavo kitose represijose. Panašu :d Chimera, rugsėjo 16 d. - spalio 22 d.
Daugiaveidė mitinė būtybė, dažniausiai tai pusiau ožka, pusiau liūtas, pusiau gyvatė. Chimeros žmonės veidmainiai, keičiantys kaukes keičiantis aplinkybėms. Juos sunku suprasti, gali pajusti tik jų skriaudas. Tikra teisybė... Aš užsispyrus kai ožka, esu pikta, nu liūtas, o velnias, meluoju nė nemirktelėdama, o gyvatė - klastingumo simbolis. ;o Ir taip, aš keičiuosi kaičiantis aplinkybėms. Tikra tiesa. : D Tik va, mono sesei irgi šitas, bet jinai - visiška priešingybė. ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |