O nemanot kad kodus reikėtu mokėt ranka rašyt? Jei eisit į koki offisa dirbt jus laisvai galėsit PSD padaryt į HTML, pridėt CSS kalba pridėt PHP'o ir bus gerai, o php-f žinot kam skirtas? pravirkdint vaikus (Naujokus web sferoje) kai jis užspamines interneta kita diena randa 'Hacked by anonimus' ar smth like that, ir viskas jis nuliusta nes idėjo daug darbo ir lauke populeraus svetainės geliau jau default HTML su kokiu cutenews sitema ar snews sistema - bet būti saugem... 80proc lietuvos puslapiu (Na neskaitant firmu puslpaiu) O šiaip gyventoju tai turbūt sudaro PHP-F vartotojai ir ten PHP-Nuke, e107, ir panš, o tik 20 vartotoju dalis turbūt sudaro savo kurti puslpiai ir koduoti... na čia tik mano tokio teorija galbūt, bet aš tesiog nepernešu php-f, ir tu kurie ją naudoja, turbūt daugelis naujoku web designe to nesupratanta, ir kuria belekiek tu cs puslapiu ant php-f ir t.t. - Bet pripažinsiu ja lengva naudotis jei nespaminsi bus nežinoma svetainė tai ir laikysi, na žinoma profiosionalas galėtu ir apsisaugot php-fusioną gan normaliai, bet kam to reikia kai yra wordpress ir k.t? kam iš šūdo daryt gera, jei jau yra gera. ir tikrai gal koki 10proc tik sugebėtu... Na ir viskas apie puslapiu kūrima ka aš manau. Na žinoma dar atitikmuo kodu rašyme yra Dreamweaver'is jis geras tuo kad nereikia uploadint į serva failu ir pažiurėt kaip atspindi, o tesiog pats rodo dar geras tuo kad beveik visos funkcijos yra pasiekiemos nereikia rašyt kodu, gali iškart css faila sukurt ir panš...
Bett vistiek notoped forever
Rekantis hosta siuličiau imti brangesni, bet patikmesni nes jei pajimsit nkk.lt po savaites jau neturėsit, o žinot ką? kode ten vienam modeli du xss failai tai ten belekaip skilieta, puslapius trina administracija suck`ina ir panš... sekmės.
P.s.s phpBB yra turinio valdimo sistema (: