Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Svetainės kūrimas  ~  Svetainės sukūrimo pagrindai

kapas
Parašytas: 2007 03 20, 5:17 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 18 Pranešimai: 384

html yra ta kalba kuria rashai ta web ^^ kai per dreamweawer delioji ta web ten ishkart ir rashos wiskas ta kalba Happy bet ash nxja nieka nemoku tode man sh gaunas...

Linksmas.net
Parašytas: Svetainės kūrimas > Svetainės sukūrimo pagrindai
Reklamukas

12021.00 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Linas
Parašytas: 2007 03 21, 7:26 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 18 Pranešimai: 946

1558.60 Lt

siaip buciau ziauriai dekingas jei kasnors padarytu koki tutoriala kaip daryt svetaine... nuo a iki z Smile... pvz kanors panasaus kaip ps tutai( su paveiksleliais ir t.t. Smile nu ta prasme nereik ten kaip mygtuka pasidaryt Smile bet butu gerai kad parodytu kaip viska sukelt ir dar kokiu gudrybiu Smile

belekasS
Parašytas: 2007 03 23, 10:12 am Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 312

13443.61 Lt

tau tokia tuta krautu metus Very Happy. Nes galiu pasakyti apie webu kurima nuo a iki z beveik beribes Very Happy

Linas
Parašytas: 2007 03 23, 5:17 pm Atsakyti su citata

1558.60 Lt

nu tai as suvokiu kad beveik beribes Smile pvz su photoshop irgi manau beleka galima prisigalvot ir pridaryt, tiesiog manau kad po vieno pavyzdzio kaip daryt weba vistiek kanors perprasciau. neprasau kad visiskai viska aiskintumet Smile pvz pateiktumet paveikslelius, teksto pict ( ar katen..) ir tiesiog parodytumet kaip viska sukelt Wink

sindi
Parašytas: 2007 03 26, 10:49 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 2

72.50 Lt

O as buciau labai dekinga jei kas paaiskintu kaip susikurti paprastuti internetini puslapiuka,kadangi esu pradedancioji tai nelabai ka zinau Embarassed

asdasd
Parašytas: 2007 03 27, 6:46 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 2

140.60 Lt

jejgu norite tikrai ismokti programuoti ismokite HTML kalba pasieskokite google ir geriausiaj uploadint paveiksliukus imageschanks (napamenu tikslaus adreso)
ir butu geraj kad kurtumete su notepad bet vietoj .txt padarykite .htm tada galesite paziureti ka padarete Wink

Linas
Parašytas: 2007 03 27, 8:11 pm Atsakyti su citata

1558.60 Lt

cia labai daug apie html prirasyta http://www.mch.mii.lt/vpumedziaga/html/frame_ex1.html

MKas
Parašytas: 2007 04 13, 6:59 am Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 22 Pranešimai: 41

1593.70 Lt

As pats asmeniskai mokiausi www.w3schools.com

LelYte_PuPyTė
Parašytas: 2007 05 13, 10:19 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 16 Pranešimai: 354

6131.60 Lt

Kiek visos tos programos užima? Photoshop'ą tai turiu, bet man klausimas kyla kiek užima kitos programos...

AYUSO
Parašytas: 2007 05 13, 12:36 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 1

61.00 Lt

Su tokiu kurimu tai nei forumas nei kas....ash dbr turiiu phpbb foruma man jo pakanka web puslapis....warge ju pilna o sukures populiariausiu nenurungsi ir ateis lb mazhai zmogu....o gereusia tai wisa dizaina flash daryti tada wiskas lb grazu buna Wink html lb niurus kurimas jaigu jis wienas be nieko....o photoshop bebejo gereusia progre su ja galima net zaidimu grafika redaguoti....nzn kaip su 1 kokia bet dabartine kur turiu tai redaguoti zaidimu grafika galima Smile

DeathElf
Parašytas: 2007 05 13, 6:25 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 16 Pranešimai: 62

2328.30 Lt

taigi apie web kurima nelabai nusimanau.... Sad dreamwieveriu ir as nesuprantu Sad html moku tobulai (nu tikrai zn daug tagu kuriant Wap swetaine mokinausi) siek tiek suprantu php.... bet dreamwiever nekrtu nors nusisauk..

Mano patarimai butu tokie ismokite gerai HTML, Css bent pradmenis Php nes tai tikrai prawers dar pasiieskokite Java scriptu bet ju nedekite per daug nes poto Weba atidarines lb lb ilgai http://www.ozas.tik.lt ten rasite visko po truputy Wink jei kas klauskite manes tikrai padesiu jei galesiu ir mokesiu Wink ProAngel2 (cia mano skype jei kam prawers) P.s. {X-e-e-d-a-S} aciu uz Macromedia lb truko man jos Wink

belekasS
Parašytas: 2007 05 15, 9:07 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 312

13443.61 Lt

Niekados ir dar karta niekados, nepamiršk, kad flash lagina ir nemanau, kad kasnors noom sukurs flash iki webo ligio, nes dauk masyvų ir sesijų užrašymu reik mokėti. Ir kruvas actionscriptų... tad jums apie flash reikėtu net tyleti... Cool

P.S. Nepamirškit flash lagina Very Happy

meike
Parašytas: 2007 06 11, 9:24 am Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 1

54.00 Lt

is kur gaut front page ? Sad

Citrinute
Parašytas: 2007 06 24, 4:32 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 16 Pranešimai: 490

10513.22 Lt

O kažin čia veikia tos programos ant vistos? Crying or Very sad ?

andrius 666
Parašytas: 2007 07 22, 7:44 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Amžius: 35 Pranešimai: 2

77.70 Lt

nelabai pagaunu kampa kas tie blogai.ir ten atsiradus ka spausti? gal padetumet ?

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 35
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt