Kompiuteriai Svetainės kūrimas

Svetainės sukūrimo pagrindai

Vartotojo avataras

kapas

Įsijaučiantis

pakruojis

3,262.44 Lt

Standartinė » 2007 Kov 20, 18:17

html yra ta kalba kuria rashai ta web ^^ kai per dreamweawer delioji ta web ten ishkart ir rashos viskas ta kalba xD bet ash nxja nieka nemoku tode man sh gaunas...

--------------------------------------

Linas

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,624.67 Lt

Standartinė » 2007 Kov 21, 20:26

siaip buciau ziauriai dekingas jei kas nors padarytu koki tutoriala kaip daryt svetaine... nuo a iki z :)... pvz ka nors panasaus kaip ps tutai( su paveiksleliais ir t.t. :) nu ta prasme nereik ten kaip mygtuka pasidaryt :) bet butu gerai kad parodytu kaip viska sukelt ir dar kokiu gudrybiu :)

belekasS

Įsijaučiantis

13,431.56 Lt

Standartinė » 2007 Kov 23, 11:12

tau tokia tuta krautu metus :D. Nes galiu pasakyti apie webu kurima nuo a iki z beveik beribes :D

Linas

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,624.67 Lt

Standartinė » 2007 Kov 23, 18:17

nu tai as suvokiu kad beveik beribes :) pvz su photoshop irgi manau beleka galima prisigalvot ir pridaryt, tiesiog manau kad po vieno pavyzdzio kaip daryt weba vistiek ka nors perprasciau. neprasau kad visiskai viska aiskintumet :) pvz pateiktumet paveikslelius, teksto pict ( ar katen..) ir tiesiog parodytumet kaip viska sukelt ;)

sindi

Lankytojas

72.50 Lt

Standartinė » 2007 Kov 26, 23:49

O as buciau labai dekinga jei kas paaiskintu kaip susikurti paprastuti internetini puslapiuka,kadangi esu pradedancioji tai nelabai ka zinau :oops:

Vartotojo avataras

asdasd

Lankytojas

140.60 Lt

Standartinė » 2007 Kov 27, 19:46

jejgu norite tikrai ismokti programuoti ismokite HTML kalba pasieskokite google ir geriausiaj uploadint paveiksliukus imageschanks (napamenu tikslaus adreso)
ir butu geraj kad kurtumete su notepad bet vietoj .txt padarykite .htm tada galesite paziureti ka padarete ;)

Linas

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,624.67 Lt

Standartinė » 2007 Kov 27, 21:11

Vartotojo avataras

MKas

Apšilinėjantis

Vilnius

1,313.84 Lt

Standartinė » 2007 Bal 13, 07:59

As pats asmeniskai mokiausi www.w3schools.com

Vartotojo avataras

LelYte_PuPyTė

Dalyvis

6,131.60 Lt

Standartinė » 2007 Geg 13, 11:19

Kiek visos tos programos užima? Photoshop'ą tai turiu, bet man klausimas kyla kiek užima kitos programos...

AYUSO

Lankytojas

61.00 Lt

Standartinė » 2007 Geg 13, 13:36

Su tokiu kurimu tai nei forumas nei kas....ash dbr turiiu phpbb foruma man jo pakanka web puslapis....warge ju pilna o sukures populiariausiu nenurungsi ir ateis lb mazhai zmogu....o gereusia tai wisa dizaina flash daryti tada viskas lb grazu buna ;) html lb niurus kurimas jeigu jis wienas be nieko....o photoshop bebejo gereusia progre su ja galima net zaidimu grafika redaguoti....nzn kaip su 1 kokia bet dabartine kur turiu tai redaguoti zaidimu grafika galima :)

DeathElf

Lankytojas

Jurbarkas

2,328.30 Lt

Standartinė » 2007 Geg 13, 19:25

taigi apie web kurima nelabai nusimanau.... :( dreamwieveriu ir as nesuprantu :( html moku tobulai (nu tikrai zn daug tagu kuriant Wap swetaine mokinausi) siek tiek suprantu php.... bet dreamwiever nekrtu nors nusisauk..

Mano patarimai butu tokie ismokite gerai HTML, Css bent pradmenis Php nes tai tikrai prawers dar pasiieskokite Java scriptu bet ju nedekite per daug nes po to Weba atidarines lb lb ilgai http://www.ozas.tik.lt ten rasite visko po truputį ;) jei kas klauskite manes tikrai padesiu jei galesiu ir mokesiu ;) ProAngel2 (cia mano skype jei kam prawers) P.s. {X-e-e-d-a-S} aciu uz Macromedia lb truko man jos ;)

belekasS

Įsijaučiantis

13,431.56 Lt

Standartinė » 2007 Geg 15, 22:07

Niekados ir dar karta niekados, nepamiršk, kad flash lagina ir nemanau, kad kas nors noom sukurs flash iki webo ligio, nes daug masyvų ir sesijų užrašymu reik mokėti. Ir kruvas actionscriptų... tad jums apie flash reikėtu net tyleti... 8)

P.S. Nepamirškit flash lagina :D

meike

Lankytojas

54.00 Lt

Standartinė » 2007 Bir 11, 10:24

is kur gaut front page ? :(

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2007 Bir 24, 17:32

O kažin čia veikia tos programos ant vistos? :cry: ?

andrius 666

Lankytojas

LONDON

77.70 Lt

Standartinė » 2007 Lie 22, 20:44

nelabai pagaunu kampa kas tie blogai.ir ten atsiradus ka spausti? gal padetumet ?

Kompiuteriai Svetainės kūrimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių