Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Suzanne Collins - Bado žaidynių trilogija

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2011 Bir 06, 14:16

Paveikslėlis

LAIMĖJIMAS ATNEŠ ŠLOVĘ IR TURTĄ.

PRALAIMĖJIMAS MIRTĮ.

BADO ŽAIDYNĖS PASIDEDA...

Ar įmanoma išgyventi laukinėje gamtoje, kai varžovai stengiasi tave nugalabyti?

Ant kadaise buvusių Šiaurės Amerikos valstijų griuvėsių įkurta Panemo valstybė, sudaryta iš dvylikos apygardų. Šalį griežtai ir negailestingai valdo Sostinė, ji verčia apygardas paklusti, kasmet reikalauja atsiųsti po vieną vaikiną ir merginą dalyvauti Bado žaidynėse, žiauriame realybės šou, kuriame kaunamasi iki mirties.

Šešiolikmetė Ketnė Everdin pasiryžta tapti paaukotąja vietoj savo dvylikametės sesutės Primos. Mergina yra užgrūdinta gyvenimo, nes po tėvo mirties jai teko išmaitinti šeimą. Ketnė - tikra kovotoja, sumani, apdairi, puiki šaulė. Šios savybės leidžia jai siekti pergalės Bado žaidynėse. Tačiau jai teks rinktis tarp noro išgyventi ir žmogiškumo, tarp pergalės ir meilės.

Garsi rašytoja Suzanne Collins „Bado žaidynėse" sulydo veiksmą ir mintį, meilę, neapykantą ir išdavystę.

Knyga sulaukė nepaprasto populiarumo (ji išversta į 32 kalbas), apdovanota daugybe premijų, pagal ją kuriamas filmas.

"Bado žaidynės" yra smarki, aštri, kupina veiksmo ir nuolatinės įtampos istorija... Skaičiau neatsitrakdamas."

Stephen King

"Knyga mane taip įtraukė, kad nešiausi ją prie pietų stalo ir laikiau ant kelių, kad galėčiau toliau skaityti. Istorija manęs nepaleido, net baigusi skaityti kelias naktis gulėjau lovoje be miego ir galvojau... "Bado žaidynės" yra nepaprasta knyga."

Stephenie Meyer

Na, kaip perskaičiusiems ši knyga? Bent jau man, tai ji viena iš geriausių, tik nelabai patiko autorės rašymo stilius kai kuriose vietose, bet vistiek... Pati istorija yra be galo įtraukianti ir tiesiog negalėjau atsiplėšti nuo knygos. 1 ir 2 dalys patiko labiausiai, o 3 pradžia manęs kažkaip neįtraukė, tik po to susidomėjau. Tikrai siūlau visiems perskaityti šią knygą (tik nebandykit skaityti paskutinių puslapi, kaip kai kurie mėgsta, nes bent jau šioje knygoje susigadinsite pusę skaitymo malonumo).

Jūsų nuomonės maloniai laukiamos.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2011 Bir 07, 22:53

prisipažinsiu, kad aš labai mėgstu skaityti paskutinius puslapius :D
dar nei vienos dalies neskaičiau, bet laaaaabai trokštu tai padaryti ; ) tik kad bibliotekoje retai kada šitas knygas pamatysi, jos visad būna išgraibstytos.

Vartotojo avataras

letena95

Lankytojas

270.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 00:35

Perskaičiau visas trilogijos dalis. Patiko, net labai. Įtraukiančios, nenuspėjamos knygos.

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 18, 16:01

Taip taip, pritariu rausvam.katinėliui, kad jos išgraibstomos iš bibliotekų, o aš nesu linkusi pirkti knygų. Teks laukti laikų, kai ši trilogija nebus tokia populiari.:}

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lie 20, 16:27

Skaičiau pirmą dalį. Labai patiko, dabar degu noru paskaityti likusias dvi. Originali knygos idėja.

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Gru 05, 17:04

Skaičiau tik pirmąją dalį. Man labai labai patiko. Originali idėja. Knyga labai įtraukia, perskaičiau ją per dvi dienas. Reikės laukti kol biblioteka įsigys kitas dvi dalis. :-))

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 22:19

OMG kaip man šita trilogija patiko. Visas tris knygas perskaiciau per 5d. Jau taip įtraukia, kad nesinori nei valgyt, nei į tualetą, nei dar ko nors ;D
Trečia knyga buvo nuobodoka dėl Ketnės apatiškumo. Link pabaigos vietose man per daug visko į viena buvo sumalta, tai kai kur nesusigaudžiau. Kaip gaila buvo tų žuvusių veikėjų..
Nuo pačios pradžios Pitas man labiau patiko,kaip veikėjas, nei Geilas.
Bet kai filmo treiler'į pamačiau, tai ten Geilas toks hrr.. xD

Kaip man patiko pabaigoj šitas:
-Tiesa ar melas
-Tiesa

Negaliu kaip faina pasidarė ;DD

Knygos buvo super, bet manau, kad filmai nebus labai geri. Speju, kad bus taip kaip su twilight'u, kad filmas darytas papigiai. Iš parinktų filmui veikėju, tai pagal mane labiausiai Sinas, Efnė ir Heimičas neatitinka knygos veikėjų išvaizdos.

Vartotojo avataras

Clearl

Dalyvis

6,296.31 Lt

Standartinė » 2012 Sau 02, 00:30

Skaičiau pirmą dalį, labai patiko. Originali idėja, o knyga gerai parašyta. Kas neskaitę, rekomenduoju ;)

EDIT: Jau perskaičiau antrą bei trečią dalį. Labai patiko, bet pritariu, kad 1 ir 2 geresnės už trečią. Ji man pradžioj kažkaip ne taip kitos dalys skaitėsi, bet į galą įdomiau pasidarė, vos atsitraukiau pamokų paruošt :D

Vartotojo avataras

Meja

Dalyvis

Vilnius

3,439.75 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 02:14

skaičiau angliškai pirmas dvi, dabar įpusėjau trečią. tikrai labai įtraukia, nors trečia knyga sunkiau skaitosi, nebe taip įdomu :)
šiaip labai laukiu filmo, turėtų būt nuostabus :)

juste101

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 16, 15:19

skaičiau visas tris dalis, labai patiko. Iš visų skaitytų knygų šitos nuostabiausios! :P

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 19:24

Perskaičiau visas dalis. Vienos iš įdomiausių mano skaitytų knygų. Labai įtraukiančios, todėl skaičiau neatsitraukdama.

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 14, 14:57

Ziurejau filma ir maniau, kad knyga bus geresne. Veikejai yra gana leksti.. truksta siokio tokio gylio, bet ka as cia sneku kai perskaiciau tik pirma dali. Siaip patinka man pati mintis ir priemiau tai kaip politine satyra. Gana ironiska, kad si knyga pasidare tokia populiari.

Vartotojo avataras

Katcūkas1558

Įsijaučiantis

1,139.09 Lt

Standartinė » 2012 Lap 04, 18:11

Knyga tikrai daug geresnė už filmą.

Vartotojo avataras

ShadowSelf

Apšilinėjantis

689.00 Lt

Standartinė » 2013 Spa 09, 16:38

Perskaičiau ir aš visas dalis, asmeniškai man labiausiai pirma dalis patiko, bet visos taip pat įtraukė ir labai greitai perskaičiau aš jas. O dėl filmo, tai man jis labai nepatiko. Knyga žymiai geriau atskleidė veikėjų emocijas ir panašiai, nors tai ir savaime suprantama. Bet knygą turbūt visą šimtą kartų geresnė.

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių