Šunų ir kačių nesutarimai
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Chi chi. Kai maniškė buvo atsivedusi kačiukų, jie taip pat puolė šunį: šnypšdavo, nugarą lenkdavo. Juokinga būdavo žiūrėti, kaip mažiukai puola didesnį, o šuo nieko, pats jų prisisaugodavo. Na, o mano katė su šunimi sutaria gerai. Iš pradžių pešdavosi, bet greitai apsiprato. Dabar netgi dūksta kartu. Nervina tik tai, kad šuo visad puola prie katės maisto, tai reikia slėpti indukus. kai turėjau šunį ir kate [abu buvo maži] šuo kankindavo ir tampydavo kačiuka, bet budavo ir kad katinas pats puola [norėdamas žaisti
![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo sonnata192 2009 Sau 18, 18:44. Iš viso redaguota 1 kartą.
geriau viska perverskite i zmoniu gyvenima.Ar nepastebejote,kad tie didieji sustriakai daug daugiau visko bijo negu tie dvigubai mazesni...esu maciusi tris didzkius kurie bijo voru ar ziurkiu kaip nzn kas ![]() Turiu bokserį, kaip žinot didoki šunys, bet jis toks gerutis
![]() Ir dar katyttę turiu. Paprasta, neveislinė ir su šuniu sutaria. Žiemą, kai šalta, lauke katė sekioja paskui bokserį ir kai tik jis kur prigulia, katė iškart ant jo - aceit ant žemės jai šalta ![]() Šiaip bokseriai draugiški šunys, bet kai mažas buvo ir kates gaudė ir vištą kaime užploves buvo. Nekalbu jau apie pjautynes su vienu rotveileriu. O šitos katės nepuola arba užtai, kad supranta, jog sava, arba nežinau ![]() Aš turiu ir šunį(kiemsargiuką, jam apie 5 metai(gal daugiau)) ir katiną(iš močiutės pasiemiau kai dar buvo bailus ir mažas
![]() Mano močiutės šuo ir katinai sutaria labai gerai ![]()
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |