Įvairūs Gyvūnai

Šunų ir kačių nesutarimai

Vartotojo avataras

Clearl

Dalyvis

6,296.31 Lt

Standartinė » 2008 Bir 05, 21:49

Čia aktuali tema tiems kurie turi šunį ir katę. Ar jūsų katė ir šuo sutaria? Nes mano katė tai apdrasko šunį.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lilė.

Apšilinėjantis

548.30 Lt

Standartinė » 2008 Bir 05, 23:00

Mano močiutė turi katę.
Anksčiau turėjau šunį, atsiveždavau jį pas ją.
Katė su mano šuniu puikiai sugyvendavo. :D

Vartotojo avataras

Besirdis

Įsijaučiantis

Telsiai ;D

1,647.80 Lt

Standartinė » 2008 Bir 26, 11:49

As savo suni ir katineli maza ismokiau draugauti :) Dabr jie vienas kito nebepuola, bet piena is vieno indelio geria, kartu vaiksto :lol:

Vartotojo avataras

snaiper666

Dalyvis

Druskininkai

3,155.30 Lt

Standartinė » 2008 Bir 26, 13:06

dabar turiu du mažus kačiukus tai jie nebent puola šunį, bet kiti tai ne :)

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 11:48

Nu kad kaciukai suni puola tai cia kazkas naujo ;D kieme maciau juoda katina kuris sunis gazdina ;D tie sunis uz ta katina 2 kartus didesni bet vistiek jo bijo kal tiki ka juoda kate nelaimes nesa :lol:

Vartotojo avataras

Colibri

Lankytojas

240.70 Lt

Standartinė » 2008 Lie 06, 12:01

snaiper666 rašė:dabar turiu du mažus kačiukus tai jie nebent puola šunį, bet kiti tai ne :)

Chi chi. Kai maniškė buvo atsivedusi kačiukų, jie taip pat puolė šunį: šnypšdavo, nugarą lenkdavo. Juokinga būdavo žiūrėti, kaip mažiukai puola didesnį, o šuo nieko, pats jų prisisaugodavo.
Na, o mano katė su šunimi sutaria gerai. Iš pradžių pešdavosi, bet greitai apsiprato. Dabar netgi dūksta kartu. Nervina tik tai, kad šuo visad puola prie katės maisto, tai reikia slėpti indukus.

Vartotojo avataras

sonnata192

Patyręs forumietis

6,786.96 Lt

Standartinė » 2008 Gru 19, 16:15

kai turėjau šunį ir kate [abu buvo maži] šuo kankindavo ir tampydavo kačiuka, bet budavo ir kad katinas pats puola [norėdamas žaisti :) ] bet budavo kartų susiglaude ir miegodavo, be jokių pykčių :? Nors kai pardvėm šuniuka kažiek laiko kačiukui buvo liūdna...
Paskutinį kartą redagavo sonnata192 2009 Sau 18, 18:44. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Sinjorita

Aktyvus dalyvis

Panevezys

16,299.78 Lt

Standartinė » 2008 Gru 19, 19:40

knopke rašė:Nu kad kaciukai suni puola tai cia kazkas naujo ;D kieme maciau juoda katina kuris sunis gazdina ;D tie sunis uz ta katina 2 kartus didesni bet vistiek jo bijo kal tiki ka juoda kate nelaimes nesa :lol:

geriau viska perverskite i zmoniu gyvenima.Ar nepastebejote,kad tie didieji sustriakai daug daugiau visko bijo negu tie dvigubai mazesni...esu maciusi tris didzkius kurie bijo voru ar ziurkiu kaip nzn kas :D

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2008 Gru 21, 21:19

Turiu bokserį, kaip žinot didoki šunys, bet jis toks gerutis :D
Ir dar katyttę turiu. Paprasta, neveislinė ir su šuniu sutaria. Žiemą, kai šalta, lauke katė sekioja paskui bokserį ir kai tik jis kur prigulia, katė iškart ant jo - aceit ant žemės jai šalta :D

Šiaip bokseriai draugiški šunys, bet kai mažas buvo ir kates gaudė ir vištą kaime užploves buvo. Nekalbu jau apie pjautynes su vienu rotveileriu. O šitos katės nepuola arba užtai, kad supranta, jog sava, arba nežinau :D

Vartotojo avataras

Tgirl

Įsijaučiantis

SKD-IRL

2,537.07 Lt

Standartinė » 2008 Gru 22, 16:49

Mano šuniukas ir katė visada sutardavo labai gerai kartu miegojo šuo leisdavo pirmai katei pavalgyt kartu žaidė būdavo miela pažiūrėt :)

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2008 Gru 23, 10:24

Aš turiu ir šunį(kiemsargiuką, jam apie 5 metai(gal daugiau)) ir katiną(iš močiutės pasiemiau kai dar buvo bailus ir mažas :), dabar katinui apie 3-4 m.) Kai nunešu katiną prie šuns šuo jį apuosto ir viskas(gal ne, tiksliai nežinau ką daro, nes ilgai nelaikau katino prie šuns, nes katinas labai bijo)... Taip gal jis jį apuostytų ir viskas. Gyventu puikiai.

Mano močiutės šuo ir katinai sutaria labai gerai :)

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2008 Gru 31, 12:37

Pas mus sode yra du katinai ir du šunys.
Ir pvz vienas šuo pavydi kitam šuniui ir katinam. :D
O jaunesnysis,vilkšunis pavydi kai nešu kurį nors katiną,bet myli.
Palaižo,padraugauja. :D
Tik katinui tai labai nepatinka. :)

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2009 Sau 18, 11:18

Su tėvais kalbėjom tai, kai mūsų katukas iškeliaus anpilin nusipirksim mažus šuniuką ir kačiuką. Tada juos kartu auginsim ir jis bus geri draugai ;] Bet aišku kažkaip dresiruosim ir taip tolaiu... :lol:

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2009 Sau 20, 12:09

Auginu kaciuka ir suniuka.Tai labai gerai,kad nesipesa.Na o kai buvau pas puseserės jos suo ir katinas tai pesasi.:D

Vartotojo avataras

Lorse

Įsijaučiantis

Kursenai

4,999.18 Lt

Standartinė » 2009 Sau 20, 15:59

turėjau šuniuką..tai kai šalta būdavo katinas užlipdavo tam šuniui ant nugaros ir knarkdavo jie ten abu :lol: :D draugiškai...

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių