Studijos užsienyje
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Aš norėčiau Ispanijoj studijuot, aišku. :} Domėjaus nemažai gan šituo reikalu, tai mokslas ten nėra labai brangus (mokytis daug nereik:D), bet bet kokiu atveju reik ispanų kalbos, nes ten kur dėstoma angliškai - žymiai brangiau. O konkrečiau tai galbūt ir pačioj Katalonijoj norėčiau studijuot, nors čia dar sunkiau - be ispanų kalbos, reikia dar ir katalonų, nes ~90% dalykų dėstoma kataloniškai. :/ Nors pati kalba yr lengva, kai ispaniškai moki, o jei ir nemoki, tai berods visiems studentams kursai būna. :D Noriu.
Gavau conditional atsakymą į UCAS Track iš Worcester universiteto su reikalavimais. Parašė kad "This offer is subject to you obtaining pass the Brandos Atestatas (Maturity Certificate) at grade 7
or above overall. In addition you are required to demonstrate proficiency in English Language with either grade 8 or above in English or an IELTS at 6.0 or above (or equivalent). Tai čia prašo iš visų dalykų 7 ar bendro pažymių vidurkio kad būtų 7? ![]()
Oho, visai nedideli reikalavimai Workesteryje. ;o O 8 čia prašo metinio anglų A lygio arba(ar ir?) testo? Nes aš laikysiu testą, tačiau ne IELTS, o paprastesnį. Beje, kas galite pasakyti, ar lengva bus rasti darbą Aberystwyth'e? Nes į tą universitetą siunčiau viską. Tik neužsipulkit kad "va, kaime gyvensi". Vietove aš labai patenkinta. turiu klausima ne apie univera, bet koledza. zodziu, jau taip ivyko, kad teks skubiai kraustytis i uk. is vieno gavau emeilu kokiu dokumentu reik ir pns, ir buvo pridetos kainos, drauge gavo is to pacio, bet su visiskai kitais pridetais failais, be kainu. kaip supratau, mokslai iki 19 nemokami, tai nebent pats koledzas nustates, kad tik iki 18?
Studijuojant Lietuvos aukštosiose mokyklose visada yra galimybė pagal Erasmus programą išvykti studijuoti į įvairias Europos šalis arba studijas galima tęsti užsienio Aukštosiose mokyklose.
Paskutinį kartą redagavo TTVAM 2011 Lie 14, 16:41. Iš viso redaguota 1 kartą.
Kažkaip jau galvojau į angliją, IELTS knygą kompu pradėjęs daryt buvau, bet pasidomėjųs atgrąsė tai, kad anglijoi mokslų kainos išaugo 2,5 karto ir dabar sukasi apie 20k lt metams.. O atvykeliams kiek atsimenu valstybė neremia, stipendijų irgi nemoka, tad lėksiu į norvegiją pas brolį
![]()
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |