Įvairūs Studijos, mokykla

Studijos užsienyje

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 00:15

Nieko tokio, gali daug prirasyt, tikrai idomu paskaityt ;>
vat atrodo kad mokam daug, surenkam gerai is egzaminu, bet taip nera. Nes mes mokomes kalba, kur realybej tokia nesinaudoja. Juk yra ten savi slengai, tarmes ir visa kita.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

beat'it

Apšilinėjantis

1,048.06 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 19:38

Norėčiau Prancūzijoje, Paryžiuje. Ten labai išplėtotas menas, teatras ir viso meno sritys.
Bet klausimas dėl gyvenimo sąlygų, taipogi internete nelabai ten randu, ir norėtųsi pabendrauti su ten jau studijuojančiais, + kokia kalba dėstoma.
Ir žinoma kaip visą laiką , beveik viską lemia pinigai, kokios sąlygos , kiek , ir ar lankstus mokėjimas

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 22:17

Įmanoma beveik visose šalyse rasti univerą kuriame arba viskas, arba tam tikri kursai yra anglų kalba, bet labai jau tokie tradiciniai paprastai tik būna, kaip kad vadybas visokias tikrai įmanoma rasti anglų kalba.
Bet jei su menais kažką nori, tai manau jau mažiau šansų, tada jau reikia mokėti tos šalies kalbą.

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 22:54

Butent, man butu sunku dirbt ar mokintis stilistes meno pvz kokioj vokietijoj, italijoj ar prancuzijoj, pirma ten nevertina musu salies mokslo ir šiaip ten jie pagrindiniai madu lyderiai, plius be ju kalbos niekur - o as tu kalbu nesimokiau kol kas niekur ;x

Vartotojo avataras

beat'it

Apšilinėjantis

1,048.06 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 23:30

Jau trečius metus mokaus prancūzų kalbos, bet aš jos nepagaunu.
Ta prasme man ji nuostabi, bet pačiai sunkiai sunkiai,ir plius žinant , kad Prancūzai nemėgsta kai žmonės kalba "ne jų" kalba, kelia šiokį tokį stresą.
Bet aišku, su anglų kalba ten nepražūtum, tik va baimė,kad studijos ir būtų ta prancūzų kalba

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 00:02

Jo, ji viena sunkesniu kalbu ;x pamenu kazkiek bandziau ikalt, nu nafik, taip sunku dar nebuvo xpp
man jau japonu palyginus su ja pukelis!

Vartotojo avataras

beat'it

Apšilinėjantis

1,048.06 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 00:04

skaityt aš galiu(jau moku :D ) , bet man reikia žodynų ir etc
o aš gi ten nesitampysiu tų tomų žodynų, gal galėčiau išsivertinėt
be to ten visi tie laikai, galūnės, žodžiaia
vargaaas

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 00:19

norėtau kur į vokietiją, daniją, norvegiją, švediją.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 26, 22:11

Gal kas galit papasakoti apie studijas D. Britanijoje kas studijuojat?
Na, kaip ten su studijojų mokėimu ir tt. Būčiau labai dėkinga, nes jau galutinai apsipsrendžiau ir dabar iš visur man reikia informacijos.

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2010 Spa 30, 14:31

Aš pati nesimokau anglijoj, bet mano pusbrolis ten jau senokai. Jis ten išvažiavo būdamas vienuoliktokas, baigė ten koledžą, tada kažkaip lengviau stoti į universitetus. Bet pinigų tai reikėjo jam nežmoniškai paklot. Na bet ten jau vienas iš geriausių koledžų, aukščiausio lygio. O paskui įstojo į Cambridge universitetą. Tai mokslas ten aišku mokamas, bet galima imti paskolas, kurias baigus universitetą reikia sumokėti, jei uždirbi atitinkamą sumą pinigų, o jei neuždirbi, tai tas mokestis anuliuojamas. Ir šiaip kiek pati domėjaus ir ieškojau, tai ten ganėtinai brangu (jei geresnis universitetas). Pas mus kaip tik mokykloj buvo atėję iš organizacijų(kastu.lt ir studenciokas.lt), kurios padeda sutvarkyti visus popierius ir išsirinkti universitetą, tai gali jų dar pasiklaust, jie tikrai padės, bet tik tiek, kad paslaugos mokamos. Tai tikiuosi kažkiek pagelbėjau. : )

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2010 Lap 06, 13:47

Aš tai norėčiau į JAV, Angliją ar Daniją kokią...

Vartotojo avataras

Yuuki-chan

Įsijaučiantis

Klaipėda

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 16, 21:38

Aš norėčiau į Vokietija ar Japonija. Gal galit kas pasidalinti informacija, jeigu turit ar jeigu studijuojat šiose šalyse, kaip ten viskas ir pan ir ar pamokos anglų kalba. Taip pat ką reikėtų laikyti,o ką ne.Aš šiuo metu 12-oje klasėje, baigus ją padirbsiu metelius,o paskui žiūrėsiu kur čia stoti.Dar šiaip domina Škotija, bet aš norėčiau studijuoti Muzika, Fotografija ar Muzikos terapija :) Ačiū už informacija.

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 17, 20:50

Arba Lietuvoj arba JAV noriuu.

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2010 Lap 23, 21:43

Ryt ir poryt vyks paroda "Išsilavinimas ir Karjera 2010" Radisson blu Lietuva viešbuty. Įėjimas nemokamas, dalyvauja apie 40 universitetų atstovų : ) nuo 10h ryto iki 18h vakaro.

Vartotojo avataras

Lukys

Dalyvis

24,433.45 Lt

Standartinė » 2010 Gru 30, 13:09

Jau pusmetis kaip studijuoju Anglijoj. Turiu daug žinių ir įspūdžių apie studijas ten. Tik va bėda net nežinau nuo ko pradėt pasakot :D . Jeigu kas domitės studijom Anglijoj ar šiaip kur kitur užsienį - klauskit, tikrai pasistenksiu padėt :)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių