Jos stengiasi, kad padarytų įspūdį. Ir tai veikia. Ne viena mergaitė atidengė savo pilvą, kai išgarsėjo Britney Spears. Žvaigždės yra kaip reklama ir daugeliui žmonių daro įtaką. Ne visi kopijuojame (ir nereikia to daryti). Bet dažnas turi savo numylėtą žvaigždutę, kurios išvaizda pakeri.
Kokia yra jūsų stiliaus ikona?
Stiliaus ikona nėra žmogus, kurį jūs kopijuojate. Tai yra žmogus, kurio stiliumi jūs žavitės.
Stiliaus ikonaaš esu savo stileus ikončkė ir man gerai:>
aha jo dabar visi kopijuokit mane nes mano stilius vadinasi pūkėspirsingasyrajėgabetšiaipberyšioirdarašdidelėsavimyla. :> [all rights are reserved:D] tai va,mano stilius yr toks: papūsti plaukai,papai [būtinybė],nu šiaip visokių šūdelių ir dar auskarai auskarėliai mano mylimieji! kaip stilius atrodo galit pasižiūrėti nuėję į lankytojų foto>pūūūkė čia:D nu ir dar alaus bonkė neprošal A. Hitleris, Napoleonas ir t.t. Taip, dabar taip niekas nesirengia, bet ne ju aprangoje esme, esme tai, kad jie visada budavo tvarkingi, prisiziurintys. Napoleonas net musyje niekada nebudavo su purvinais ar suplysusiais drabuziais. nebent po musio
as nieko nekopijuoju tiesiog stengiuosi graziai ir tvarkingai atrodyti per daug nepersistengiant,bet manau kad idiali moteris yra Victoria Bechem ji man atrodo tobula moteris kuri galetu buti mano idialas,ji elegantiska,grazi,turi puiku skony drabuziams,sauniai pataiko rinkdamasi sau sukuosenas
![]() Pati kuriu savo stiliu ir nuo nieko nekopijuoju.Buvo kelis kart toks ivykis kai ateinu uzsidejus kryziu ant kaklo(pasikeitimui kai kaukoles neturejau buvo mano megstamiausias pakabukas ant kaklo) ir klasej yra viena merga tokia Skine kuri ir kryziu nesioja tai kopijuotoja isvadino.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Rengiuos ir nekopinu kitu... Daug geriau