Spuogai ir inkštiraiInkštirų neturiu, o spuogų kaip enapkenčiu. O.x viską sugadina. Kai visas veidas spoguotas, tai nei gero vaizdo, nei dar ko. ;X anyway, yra įvairių būdų juos naikint, tai tą ir bandau daryt - tepuos visokių šmrl, visokių Klyn end Klier ir kitokių nesąmonių, tačiau didelio pokyčio nepastebėjau.:>
Turiu. Pas mane problematiška oda. Labai T zona užteršta
Naudoju 7 priemones, kuri veikia nežinau. Naudoju:
1. Prausiklį. 2. Purškiamą toniką. 3. Skysti nuo spuogų su levomecetinu (perku vaistinei, parduoda tik su receptu. Mano šeimos nariai propaguoja ir toleruoja tik jį). 4. Medetkų tinktūrą. 5. Želė nuo spuogų. 6. Losjonas šalinantis spuogus ir blizgesį. 7. Pudra šalinantį spuogus ir blizgesį. Svarbiausia, pradėjus vartoti, naudoti 2 kart dienoj ir, kai išnyksta, neapleisti, t.y. vartoti toliau, kad neatsinaujintų. ![]() Ech... Turiu ir visai nemažai. Kiekvieną dieną naudoju prausiklį ir tepalą nuo jų kur gydytoja išrašė. Labai jau kvailas dalykas tie spuogai.... Ir veido valymą esu dariusi, kad tik atsikratyčiau, bet jau turbūt visą gyvenimą liksiu paženklinta jaunatvinių spuogų
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

ir šiaip jokiu problemu su oda neturiu ir labai jau ja nesirūpinu 

, bet turiu inskiru ant nosies
mano labai riebi nosis ;( tai tepuos zele nuo inkstiru tai apmazejo,bet po dienos (kartais po pusdienio) vel atsiranda ;(