Diskusijos Grožis ir sveikata

Spuogai ir inkštirai

Vartotojo avataras

Evelyn

®espect

Vilnius

25,944.57 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 18:26

Tai vasarą ir saulė padeda tų spuogų atsikratyt, tai gal tiesiog netinkamus savo odai prausiklius naudojai.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,531.23 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 18:29

Naudojau vieną amerikietišką, nepamenu pavadinimo. Žodžiu, gal būt padėdavo, kad oda neblizgėtų. Dabar vis dar stovi vonios spintelėj tas Garneer kur 3in1. Kaukė,prausiklis ir dar kažkas.

Vartotojo avataras

candella.

®espect

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 22:02

Man tai clean&clear kaukė+šveitiklis viename (naudojau kaip kaukę, laikydavau ~5min ant veido) savo laiku padėjo. Paskui dar naudojau specialiai gaminamą vaistinėj tokį skystį, o dabar neturiu bėdų su spuogais, jeigu vienas koks ir išlenda, tai itin retai, o anksčiau atsigint negalėdavau. Pagaliau...

Vartotojo avataras

devilish

®espect

8,051.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 18, 08:48

Aš jau nebeprausiu veido prausikliais. Makiažą nusivalau kosmetiniu pieneliu ir tada veidą nuplovus šaltu ar vėsiu vandeniu pasitepu dove kremu. Randeliai pradėjo nykt, nes nebedirginama oda prausikliais ir riebus kremas kaip tik pamaitina odą ir duoda vitaminų, kurių odai būtent reikia. Prausiklį panaudoju kokį vieną kartą per savaitę jeigu pamatau, kad to reikia.

Vartotojo avataras

Ieva.13

Aktyvus dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 13:14

Naudoju kažkokį tepalą nuo spuogų,man atrodo jau nuo šeštadienio :P tai atrodo lyg ir gerėja :clap:

Geruole2

Lankytojas

219.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 15:16

Labai gerai yra toks tepaliukas "acnofen" ,o apie šia tema daugiau pasiskaityti galite http://www.tavogrozis.com/spuogai.html

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,531.23 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 18:20

O kaip jūs naikinat inštirus? :D

Vartotojo avataras

Gidija

Forumo gyventojas

Miami

1,355.67 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 22:38

Ecstasy rašė:O kaip jūs naikinat inštirus? :D

Tus juodus inkštirus tai išsispaudau, jų tink ant nosies matomų teturiu. Jei nėra ką veikti į puodą prisipilu vandens, įsidedu nemažai druskos, palaukiu kol užvirs, ir užsidėjusi rankšluostį virš galvos, kad sulaikytų garus, garinu veidą, kol labai įkaista. Tuomet poros atsiveria ir išsispaudinėju. Tik po visko reikia su dezinfekuojamu skysčiu patepti ir ledo uždėti, kad sutrauktų poras. :fish:

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,531.23 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 22:55

O paprastesnio būdo nėra? :D

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Forumo gyventojas

Tralialia sala

7,346.65 Lt

Standartinė » 2011 Lap 13, 10:51

omg spaudinėt.... jau užtenka, kad kartais nervai nelaiko ir spuogus išspaudau... aš tai kaukes 2kart į savaitę dedu, pašviesėja inkštirai, bent jau man, dar su losjonu tokiu valyt pradėjau, dar pagerėjo situacija, neišnyko visiškai inkštirai ant nosies, bet ir ryškiai nesimato.

paulyte123456789

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 20:52

turiu spuogu bet as nieko nedarau nes isnyksta patys :D

Vartotojo avataras

somebody

Patyręs forumietis

The land of joy

3,714.66 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 16:51

turėdavau, bet jau nėra. o naikindavau tai su specialiomis veido kaukėmis ir pan.

vita88

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 21, 15:58

Vat vat, ir aš sakau, kad sveika mityba ir vandens gėrimas tikrai geriausi vaistai. Dar kai sportuoti yra neblogai, nes išprakaituoji visą "blogį".

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,113.39 Lt

Standartinė » 2012 Kov 30, 14:34

Tikrai taip.
Kai judėjau daugiau - švaresnė oda buvo (bėgiodavau).
O dabar dėl kojos traumos negaliu net bėgiot. Hrrr. :kill:

gabriele77

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 04, 19:36

Kazkur cia buvo kalbeta apie garnier :D na jei rimtai kalbant tai jis man isvis nepadedavo, nei vienas is ju rusiu, o kaina sakyiau gan didoka uz tokia nesamone. tai kaip pavyzdi nusipirkau expo brusher, tai visur kur buvo spuogai, randai ar visa kita - paraudonavo, dar labiau isryskejo, net pradejau po kiek laiko pastebet kad po issivalymo kita diena dar issokdavo daugiau spuogu, nzn kas ten per nesamone, bet nepatariu jo pirkti :)
Del clean and clear, nzn asmeniskai man tik sveitikliai ten padejo truputi, bet jau reikia nuolat naudotis, nustoji - vel isberia...
O patarimai.. siaip nelb galiu ka patart, spuogai nedingo, tik apmazejo: stengiuos pasikaitint sauluteje, oda visada valykit, kad ir su muilu, toniku kokiu (geriausiai pasidaryt tonika su citrina, issispaust citrinos i nedaug vandenelio ir naudot kaip tonika - tikrai geras dalykelis), na dar geras variantas tiesiog salicilio spirtas ir vakare koks kremukas (margarita ar kitos serijos, manau, nesvarbu) ir vandens gerkit :D nors pati sunkiai ta vandeni geriu... :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių