Spuogai ir inkštiraiMan tai clean&clear kaukė+šveitiklis viename (naudojau kaip kaukę, laikydavau ~5min ant veido) savo laiku padėjo. Paskui dar naudojau specialiai gaminamą vaistinėj tokį skystį, o dabar neturiu bėdų su spuogais, jeigu vienas koks ir išlenda, tai itin retai, o anksčiau atsigint negalėdavau. Pagaliau...
Aš jau nebeprausiu veido prausikliais. Makiažą nusivalau kosmetiniu pieneliu ir tada veidą nuplovus šaltu ar vėsiu vandeniu pasitepu dove kremu. Randeliai pradėjo nykt, nes nebedirginama oda prausikliais ir riebus kremas kaip tik pamaitina odą ir duoda vitaminų, kurių odai būtent reikia. Prausiklį panaudoju kokį vieną kartą per savaitę jeigu pamatau, kad to reikia.
Labai gerai yra toks tepaliukas "acnofen" ,o apie šia tema daugiau pasiskaityti galite http://www.tavogrozis.com/spuogai.html
Tus juodus inkštirus tai išsispaudau, jų tink ant nosies matomų teturiu. Jei nėra ką veikti į puodą prisipilu vandens, įsidedu nemažai druskos, palaukiu kol užvirs, ir užsidėjusi rankšluostį virš galvos, kad sulaikytų garus, garinu veidą, kol labai įkaista. Tuomet poros atsiveria ir išsispaudinėju. Tik po visko reikia su dezinfekuojamu skysčiu patepti ir ledo uždėti, kad sutrauktų poras. ![]() omg spaudinėt.... jau užtenka, kad kartais nervai nelaiko ir spuogus išspaudau... aš tai kaukes 2kart į savaitę dedu, pašviesėja inkštirai, bent jau man, dar su losjonu tokiu valyt pradėjau, dar pagerėjo situacija, neišnyko visiškai inkštirai ant nosies, bet ir ryškiai nesimato.
Kazkur cia buvo kalbeta apie garnier
na jei rimtai kalbant tai jis man isvis nepadedavo, nei vienas is ju rusiu, o kaina sakyiau gan didoka uz tokia nesamone. tai kaip pavyzdi nusipirkau expo brusher, tai visur kur buvo spuogai, randai ar visa kita - paraudonavo, dar labiau isryskejo, net pradejau po kiek laiko pastebet kad po issivalymo kita diena dar issokdavo daugiau spuogu, nzn kas ten per nesamone, bet nepatariu jo pirkti Del clean and clear, nzn asmeniskai man tik sveitikliai ten padejo truputi, bet jau reikia nuolat naudotis, nustoji - vel isberia... O patarimai.. siaip nelb galiu ka patart, spuogai nedingo, tik apmazejo: stengiuos pasikaitint sauluteje, oda visada valykit, kad ir su muilu, toniku kokiu (geriausiai pasidaryt tonika su citrina, issispaust citrinos i nedaug vandenelio ir naudot kaip tonika - tikrai geras dalykelis), na dar geras variantas tiesiog salicilio spirtas ir vakare koks kremukas (margarita ar kitos serijos, manau, nesvarbu) ir vandens gerkit nors pati sunkiai ta vandeni geriu... ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

tai atrodo lyg ir gerėja