Diskusijos Grožis ir sveikata

Spuogai ir inkštirai

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

163.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 07, 09:59

Anksčiau buvo ir labai daug. Viskokio velnio išbandžiau, pradžioje lyg ir padeda paskui vėl tas pats. Dabar tik Eucerin. Jau seniai naudoju Eucerin kremą ir prausiklį ir tikrai galiu pasakyt, kad jie padeda. Ir dabar yra keli spuogeliai,pagrinde ant skruostų bet palyginus kiek jų buvo anksčiau galima sakyt, kad mano oda tobula...

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Believer

Užrakinta

Standartinė » 2008 Lie 07, 14:34

Man irgi taip buvo: panaudou pora savaičių ir vėl jokio poveikio.Bet dabar naudoju toki rusiška tepaliuka,jis nuo pigmentiniu dėmių,randelių nuo spuogų ir labai efektyngai gydo spuogus,jau po poros savaičių švari ir spindinti oda :D

Vartotojo avataras

julyteea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

1,740.78 Lt

Standartinė » 2008 Lie 07, 18:40

Anksčiau būdavo spuogų ir taip nei daug nei mažai, bet būdavo vidutiniškai.
Bet kai pradėjau maitintis specialiai man sukurta maisto derinimo sistema spuogų kaip ir nebūta. ;)
Bet kai užvalgau kokių saldumynų ar čipsų tai tada vėl keli atsiranda. :cry:
Paskutinį kartą redagavo julyteea 2008 Lie 14, 12:12. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Fyfa

Aktyvus dalyvis

Kelmė

17,323.79 Lt

Standartinė » 2008 Lie 07, 20:12

o kas tau sudare ta maisto sistema?
o jau kaip nekenciu tu spuogu :cry: seniau man ju nebuvo tiek daug o db tai :cry: netgraudu daros kai pažiuriu y veidrodi 8) mano draugei tai net ir ant krutinės ir nugaros yra, tai mes abi bandome kovoti u jeis bet nieko nesigauna, :roll:

Vartotojo avataras

eLiL

Aktyvus dalyvis

IgN..;]*

9,369.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 13, 15:19

Spuogų, tai nerasta pas mane, bet ant nosies visgi yra keli...
Ir inkštirai, tiek prakeikti...
:cry:

Vartotojo avataras

akivaras

®espect

O._.O

2,904.60 Lt

Standartinė » 2008 Lie 13, 15:41

Spuogai... gal keli ...
O inkstirai... aks jie tokie yra? :D

Vartotojo avataras

DarkMia

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,954.81 Lt

Standartinė » 2008 Lie 13, 15:58

Na aš dabar naudoju ta ''prausiklis ir kaukė neutragena'' ir man lb gerai neturiu nei spuogu nei inkštirų
:lol:

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Forumo gyventojas

Kaunas

33,523.47 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 00:44

Kartais turiu :D šiandien labai spuogai užderėjo. Pilnas veidas jų ;D o nugara jau du metai kaip spuoguota žiauriai :(

Vartotojo avataras

julyteea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

1,740.78 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 12:14

Fyfa~~>
Nuėjau pas diatologę ir sudarė tiesa tai nebuvo specialiai tam, kad dingtų spuogai dariausi tai dėl sveikatos. O ištikro tai ir nemažai kainavo.

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Patyręs forumietis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 12:45

spuogu neturiu..o inkstiras kartais atsiranda..Pavalau veida su tam tikrom priemonem ir dingsta jie.

Vartotojo avataras

Just3

®espect

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 13:40

O kuo skiriasi tie inkštirai nuo spogų? :X Hm. :D
Man atrodytų, kad jie niekom nesiskiria, bet skirtingas pavadinimas gi reiškia kažką. O tie inkštirai gal kokie pulinukai tie geltoni? Nu žodžiu. :D
Paaiškinkit.
O jo.. Čia mano problemėlę tie spuogai, inkštirai, naudojau seniau ''Eucerin'', o dabar ''Vichy'' kremą ir prausiklį veido. [tiutiu babą]Seniau toniką naudojom, bet ŠNIPŠTAS. :piktas:
Gal kas galit parekomenduot gerų priemonių?
be to tas ''Clean and Clear'' mane gundo, bet gal čia tik reklamos susižavėjimas? :cry:
Gal kas žinot ar padeda? :]]]

Vartotojo avataras

pussycat91

Mis Linksmai

Vilūnai

18,526.73 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 19:28

Anksciau turejau labai daug,dabar truputi apsigydziau,bet karts nuo karto vis isauga,ir oda likus pazeista :( šiaip labai gera emulsija Akne BP5 tik labai sausina oda,o vietoje pudros naudoju aknecolor :) Ir dar daug visokiu prausikliu,toniku,kremu...
Spuogai yra spuogai tie pulinukai,o inkstirai tai tie juodi taskeliai ;) o "Clean and Clear" tonikas,bent man,tikrai geras,tas nuo inkstiru :)

Vartotojo avataras

Paulius

Forumo gyventojas

6,688.19 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 21:34

turu, spaudžiu ;)

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

6,541.96 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 22:08

turiu as visokio brudo ant snapo...problematiska oda mano...ir kazkaip kai vejaraupeis persirgau ju man padaugejo... :cry: naudoju 4 priemones...mazeja mazeja... :mad: :DDD

Vartotojo avataras

Brigutė

Apšilinėjantis

Gražus.

870.50 Lt

Standartinė » 2008 Lie 15, 17:22

Na šiaip tai kaip ir neturiu...Bet pasitaiko,kad retkarčiais išlenda koks vienas kitas ant nosies. Bet taip tai naudoju iš Under Twenty linojos priemones nuo spogų.
O šiaip tai kas turi spuogų ir inkštirų tai patarčiau kas vakarą užsivirinti vandens isidėti tris didelius šaukštus druskos pagarinti veidą užsidėjus rankšluostį ,tada nusiplauti veidą su kreminiu muilu ir pasitepti veido kremu. O ryte tik nuskalauti su vandeniu. Taip atkimšite poras ir jos prasivalys.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių