Spuogai ir inkštiraiAnksčiau buvo ir labai daug. Viskokio velnio išbandžiau, pradžioje lyg ir padeda paskui vėl tas pats. Dabar tik Eucerin. Jau seniai naudoju Eucerin kremą ir prausiklį ir tikrai galiu pasakyt, kad jie padeda. Ir dabar yra keli spuogeliai,pagrinde ant skruostų bet palyginus kiek jų buvo anksčiau galima sakyt, kad mano oda tobula...
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
Man irgi taip buvo: panaudou pora savaičių ir vėl jokio poveikio.Bet dabar naudoju toki rusiška tepaliuka,jis nuo pigmentiniu dėmių,randelių nuo spuogų ir labai efektyngai gydo spuogus,jau po poros savaičių švari ir spindinti oda
![]() Anksčiau būdavo spuogų ir taip nei daug nei mažai, bet būdavo vidutiniškai.
Bet kai pradėjau maitintis specialiai man sukurta maisto derinimo sistema spuogų kaip ir nebūta.
Bet kai užvalgau kokių saldumynų ar čipsų tai tada vėl keli atsiranda. ![]() Paskutinį kartą redagavo julyteea 2008 Lie 14, 12:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
o kas tau sudare ta maisto sistema?
o jau kaip nekenciu tu spuogu seniau man ju nebuvo tiek daug o db tai netgraudu daros kai pažiuriu y veidrodi mano draugei tai net ir ant krutinės ir nugaros yra, tai mes abi bandome kovoti u jeis bet nieko nesigauna, O kuo skiriasi tie inkštirai nuo spogų? :X Hm.
Man atrodytų, kad jie niekom nesiskiria, bet skirtingas pavadinimas gi reiškia kažką. O tie inkštirai gal kokie pulinukai tie geltoni? Nu žodžiu. ![]() Paaiškinkit. O jo.. Čia mano problemėlę tie spuogai, inkštirai, naudojau seniau ''Eucerin'', o dabar ''Vichy'' kremą ir prausiklį veido. [tiutiu babą]Seniau toniką naudojom, bet ŠNIPŠTAS. Gal kas galit parekomenduot gerų priemonių? be to tas ''Clean and Clear'' mane gundo, bet gal čia tik reklamos susižavėjimas? Gal kas žinot ar padeda? :]]] Anksciau turejau labai daug,dabar truputi apsigydziau,bet karts nuo karto vis isauga,ir oda likus pazeista
Spuogai yra spuogai tie pulinukai,o inkstirai tai tie juodi taskeliai o "Clean and Clear" tonikas,bent man,tikrai geras,tas nuo inkstiru Na šiaip tai kaip ir neturiu...Bet pasitaiko,kad retkarčiais išlenda koks vienas kitas ant nosies. Bet taip tai naudoju iš Under Twenty linojos priemones nuo spogų.
O šiaip tai kas turi spuogų ir inkštirų tai patarčiau kas vakarą užsivirinti vandens isidėti tris didelius šaukštus druskos pagarinti veidą užsidėjus rankšluostį ,tada nusiplauti veidą su kreminiu muilu ir pasitepti veido kremu. O ryte tik nuskalauti su vandeniu. Taip atkimšite poras ir jos prasivalys. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

mano draugei tai net ir ant krutinės ir nugaros yra, tai mes abi bandome kovoti u jeis bet nieko nesigauna,