Spuogai ir inkštirai
informacijos nete yra pilna, as gana daug priemoniu isbandziusi, kadangi jau nuo 11 metu kai kenciu nuo spuogu, ir ne visos priemones veiksmingos, bent jau man anksciau jau numeciau keleta budu, erzinancius inkstirus geltonu virsum (fui) as ispaudziu nes man labai slyksciai atrodo, po to tas veido vietas nuplaunu antibakteriniu zele rankoms (kad neuzsikrestu oda) ir patepu kremu nuo spuogu (labai svarbu kad turimas kremas nesausintu odos, nes isprovokuos atvirkstine reakcija - oda prigamins dar daugiau reibalu) mano dabartinis naudojamas kremas yra EFFACLAR K is LA ROCHE-POSAY (si firma visai nebloga ir turi gana dideli kremu nuo spuogu asortimenta) taip pat kad neerzintu zvilgantis nuo riebalu veidas turiu losjona kuris sugeria riebalus (sita is anglijos parsiveziu, bet tokiu dalyku gamina ivairios firmos). Jeigu kalbi apie juodus taskelius ant nosies, skruostu ir kaktos - jie apsivalo nuo jogurto kaukes (naturalus jogurtas ant veido 10min). Riebu veida butina sveisti, bent 1 karta per savaite, bet nedaugiau poros kartu. Neblogai butu veideli karts nuo karto veideli palepinti kaukemis riebiai odai: Jei norite daugiau natūralumo ir įvairovės išmėginkite namines veido kaukes. Jei baiminatės eksperimentuoti su savo oda pagalvokite apie tai, ką kiekviena pirktinė kaukė taip pat yra drąsus eksperimentas, nebūtinai ji jums tiks. Man teko atiduoti ar išmesti ne vieną netikusią ar tiesiog nepatikusią kosmetikos priemonę. Jūsų įvertinimui šioje temelėje surašysiu naminius veido kaukių receptus, su laiku jų daugės, tad užsukite dažniau. Puikiai maitiną odą, be to ją išvalo ir parado matine bespalvės chna kaukė. Eurokos parduotuvėje galima įsigyti šių miltelių pakelį, sumaišykite juos su karštu vandeniu iki grietinėlės tirštumo, galite pagal odos tipą įlašinti tinkamo eterinio aliejaus ir kai pravės iki maloniai šiltos aptepkite veidą. Palaikykite kol nudžius ir nuskalaukite. Nepamirškite pasitepti mėgiamų kremu ir bėgte prie veidrodžio grožėtis savimi. Kita labai paprasta priemonė nuimti riebios odos blizgesį yra nuprausti ją rugiagėlių žiedų arbatėle. Šią priemonę atradau eksperimentuodama ir labai ja džiaugiuosi, riebesnės odos vietos mažiau riebalinasi ir oda ilgiau išlieka matinė. Jei nenorite kasdien plikytis šios arbatėlės galite užsišaldyti jos ledukų ir kas rytą pamasažuoti veidą tokiu leduku. Tiesa masažas ledukais, kaip ir labai karštas vanduo nelabai tinka odai su išsiplėtusiais kapiliarais, ji nemėgsta ekstremalių sąlygų. Visiems odos tipams uikia tinka gaivinanti, skaistinanti ir matinanti jogurto kaukė, apsitepkite, pabūkite, nelaižykite savęs Viena veiksmingiausių inkštirų gydymo priemonių yra agurkų sulčių ir medaus kaukė. Taip pat gydyti inkštirus padeda kasdieniai veido kompresai iš šalavijo nuoviro su medumi. Tiesiog įdėkite šaukštelį medaus į šalavijų arbatos puodelį, pamirkykite jame marlę ar perlenktą bintą ir uždėkite ant veido dešimčiai minučių. Jei kompresas atrodo nepatogi ir ilga procedūra tiesiog paimkite vatos tamponėlį ir pamirkiusi į šalavijo arbatą su medumi nuvalykite odą lyg toniku, po kiek laiko nuskalaukite. Saltinis http://www.darbstuoles.lt ir dar: jei naudojate pudras, dairykites kad butu su oil-free zenklu ir neuzkimstu poru, maniske riebiai odai is Clinique kuri beje kaip ir kremas gana neblogai gydo spuogus. Kasdiene veido prieziura, kassavaitiniai sveitimai, kokybiska kosmetika ir sypsena tikrai turetu pagerinti odos bukle Juolab kad riebi oda sensta veliau Jogurtas tikrai odos nesausina, ji galima naudoti nors ir kasdiena, savo kailiu bandziau. Jogurte esantys baltymai, tiksliau enzimai, kurie, jei gerai prisimenu, suvirskina/skaido and odos esancius nesvarumus, bent jau man, tai efektyviausia priemone juodiems taskams ant nosies.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Juolab kad riebi oda sensta veliau