Aš tai daznai per rusu daraus...koki kontra rasom susirasau viska i lapuka, pasidedu ant kedes ir su koja priminu...o kai musu rusu mokytija daznai ka nors rasa as koja patraukiu ir nusirasau...arba per chemija i telefa susivedi visas formules...ir tipo su skaiciofke ka nors skaiciuojis...
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Studijos, mokykla > Špargalkės
Reklamukas
6475.80 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
Drm
Parašytas: 2007 12 12, 7:22 pm
Patyręs forumietisAmžius: 17Pranešimai: 414
15194.60 Lt
Iš vis geriausia per chemijos olimpiada knyga atsiverciau ir ieskojau "kiausinio kvapo duju"
Greitas redagavimas
Ledinuku_feja
Parašytas: 2007 12 30, 1:46 am
Svečias
1.00 Lt
Plet paskutinę dieną prieš atostogas kontrolinis buvo.SU špurga pagavo.Gavau 2 .Visas atostogas sugadino.
Greitas redagavimas
Memoria
Parašytas: 2008 01 01, 7:11 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 11Pranešimai: 124
2649.60 Lt
Kas galit patarti kaip muzikinei špargalkes pasidaryt? Klasėj visada sėdžiu aš ir mokytojas. Natų beveik neišmokstu. Pravesrtų špargalkė. Kaip pasidaryti?
P.S. mokytojas laaaabai budrus.
P.P.S. groju gitara.
Greitas redagavimas
newisai_protinga
Parašytas: 2008 01 07, 1:31 am
®espectAmžius: 15Pranešimai: 1120
24316.40 Lt
Bedarant šperą viską išmokstu. Tai kartais pasidarau, bet niekad nesinaudoju. Nebent per istoriją, bet istorijai šperas labai tingiu daryt .
Greitas redagavimas
Kaukoliux
Parašytas: 2008 01 07, 1:32 am
Patyręs forumietisAmžius: 18Pranešimai: 467
5310.80 Lt
Niekada nedarau nes naudojuos sąsiuviniu
Greitas redagavimas
newisai_protinga
Parašytas: 2008 01 07, 1:38 am
®espectAmžius: 15Pranešimai: 1120
24316.40 Lt
o čia dar geriau bet vargt su tom šperom nereikia bent
Greitas redagavimas
SugarPie
Parašytas: 2008 01 14, 1:05 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 13Pranešimai: 46
1387.90 Lt
Stengiuosi jomis nesinaudoti, bet kai labai prireikia...
Aš ant tušinuko įsivynioju, arba ant suolo pasirašau.
Dar nebuvo pagavę.
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 01 14, 5:25 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1416
34955.00 Lt
Man per istorija, labai praverčia tamsiai mėlynas sąsiuvinys (su avikišku paveikslėliu ) tiesiog ant tamsiai mėlino užsirašai, ir nesimato, o iš arti lengva skaityt. O mūsų anglų mokytoja sako:
''Špargalkės yra geras dalykas, nes jas bedarydami pramokstat, ir šeip. Jei norit galit daryt, tik kad aš nepamatyčiau. Jei užmatysiou iškart vienetas. ''
O šeip prigave niekad nėra.
Greitas redagavimas
Kristuse
Parašytas: 2008 01 19, 9:31 pm
Forumo gyventojasAmžius: 15Pranešimai: 613
12637.40 Lt
Man tai geriausias metodas pasirašai ką reikia ir įdedi į permatomo tušiuko vidų... Dar nei kartą nepagavo... Dar geras būdas ant skaičiuotuvo dangtelio užsiklijuoju ir tipo kai skaičiuoju pasižiūriu... Jei megztinis su kišenėm tai į kišenę įsidedu. Ką čia dar atsiminus? Jei suolai blogi tai ant suolo susirašau svarbiausius dalykus prieš pamoką. Ai, dar vieną gerą būdą atsiminiau. Viską per diktofoną susidiktuoji į MP3 ir kai reikia rašyti užsidedi ausinukus ir klausai tik reiktų, kad ausinukų nesimatytų... Geriausiai su ilgais plaukais užsidenkt... Na jei dar atsiminsiu parašysiu...
Paskutinį kartą redagavo Kristuse, 2008 01 25, 6:48 pm. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
Vyta
Parašytas: 2008 01 22, 10:44 am
ĮsijaučiantisAmžius: 13Pranešimai: 46
1587.90 Lt
šiaip daraus tiems dalykams, kuriuos reikia vos ne kalti.
pvz geografijai, istorijai, anglų kai reikia raštu pasakot.. nu dar matkės teorijai.
o tiems, kuriems reik suprast, pvz kokia nors gramatika anglų ar dar kas nors, arba šiaip matkės kontras paprastas (nors dažniausiai daraus), bet nepraverčia.. nes smegenys turi suprast tas temas ir tiek.
o šiaip pagavę nėra, bet labai įtariai žiūrėję ne kartą, ir priėję patikrint, ar ko neturiu po lapuku yra buvę. bet nieko - jei ką, mokėčiau išsisukt manau.
o šiaip špargalkes deduos arba į penalą ant kokios liniuotės priklijuotą, arba po lapuku kontrolinio, nors taip patogiau, bet ir pavojingiau ;}
dar gerai, kai būna tokie išsistumiami kalkuliatoriai, tai matkei praverčia ten įsikišt kokią špargalkę ;}
''Špargalkės yra geras dalykas, nes jas bedarydami pramokstat, ir šeip. Jei norit galit daryt, tik kad aš nepamatyčiau. Jei užmatysiou iškart vienetas. '' < mūsų istorijos mokytoja taip visada sako.
Greitas redagavimas
MuOn
Parašytas: 2008 01 22, 3:12 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 205
6665.50 Lt
Aš špragalkių tai dabar kažkaip nedarau.
Bet ankščiau kai nesimokydavau tai visada jas darydavau
Jo mnao matematikos mokytoja irgi sako : "darykitės jūs tas špargalkės, nusirašinėkit bet kad to nepamatytų mokytojas, nes jei aš ar kitas mokytojas pamatys tai iš karto kuolą į dienyną".
Manęs dar nebuvo pagavę
Greitas redagavimas
sarasz
Parašytas: 2008 01 22, 3:44 pm
Patyręs forumietisAmžius: 15Pranešimai: 417
1942.00 Lt
Belekokiam Egze naudoju ir klyshes nemato
Greitas redagavimas
tigra113
Parašytas: 2008 01 25, 5:34 pm
Aktyvus dalyvisPranešimai: 192
4482.50 Lt
Yra Maximoj pirkti tokių X-point skaičiuotuvų. Ten buna skaičiuotuvas ir priklijuota prie jo tokia kaip papkuteir ten yra toks tarpelis, tai Į tą tarpelį galimą šperą įdėt.
Greitas redagavimas
defunct
Parašytas: 2008 01 25, 10:26 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 16Pranešimai: 64
2251.00 Lt
prisiminiau viena toki baisu nutikima;D
rasem fizika. O as truputi teorijos buvau kontru sasiuvinio gale susirasius, nes tas mokytojas neatkreipdavo demesio, kai sas. vartydavai. Ir per skubejima (teko rasyt ir per pertrauka) uzmirsau istrint. Tai veliau visas dvi dienas pergyvenau, ar kartais nepamatys:D ir kokia laime, kai 10 gavau:P bet daugiau taip kvailai nebedarau.
O siaip pagrindinis mano budas - lapeli tarp slaunu suspaust. Kai nemato, issitraukiu;)
o jus nemanot, kad sita tema - labai geras budas mokytojams suzinot visas slaptavietes?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume