Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Studijos, mokykla  ~  Špargalkės

xmergioote
Parašytas: 2007 10 06, 2:48 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1346

Mum irgi sako , kad galim darytis tas speras , bet jei pagaus tj kuolas , bet dažniausiai kol pasidarau špargalkę , tai viską įsimenu ir jos nebeprireikia Very Happy

Linksmas.net
Parašytas: Studijos, mokykla > Špargalkės
Reklamukas

25644.90 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Anarchy
Parašytas: 2007 10 12, 8:21 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 17 Pranešimai: 45

2092.90 Lt

Aš kad ir šiandien pasidarius buvau Laughing dvi biologijos formules užsirašiau, nes niekaip neišėjo atsimint Very Happy

Canderella
Parašytas: 2007 10 12, 8:42 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Pranešimai: 728

15388.30 Lt

Mūsų geo mokytoja ir grasina 1 ir sako kad geriau koks 5 nei kuolas Very Happy

monty
Parašytas: 2007 10 14, 2:27 am Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Pranešimai: 220

1664.90 Lt

[b]Šperas darausi, ens ir taip esu labai apkrauta. Dažniausia pieštuku užsirašau ant stalo( stalas smėlio spalvos) neryškiai aš viską matau o mokytoja net nepastebi.
Dar vienas būdas per anglų :
Anglų knygos gale yra kažko prirašyta ir yra vietų aš kartais ten užsirašau žodžius spausdintinėm raidėm ir atrodo lyg išspausdinta mokytoja net neįtaria,o šiaip dar kartais pasiimu lapuką kuris lipdosi susirašayu ten viską ir tada įsidedu į penalą mokytoja mano,kad man riekia trineklio o iš tiesų INFORMACIJOs.
Bet dažniausiai būna taip,kad kol draai špargalkę viską išmoksti nes ta informacija lieka galvoje.[/b]

Kvaksia
Parašytas: 2007 10 28, 9:12 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 17 Pranešimai: 473

12222.45 Lt

monty>> kelintoj tu klasej? nes tokie spargalkiu budai labai kvaili. normalus mokytojai lengvai tai pastebi Wink Very Happy

kuo toliau tuo labiau suvokiu, kad speros nera toks geras dalykas. stengiuosi ismokti.
Jei matau, kad beprasmis temos mokymasis, pasidaraus spargalke.

karoliutea
Parašytas: 2007 11 29, 11:01 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 17 Pranešimai: 29

1144.40 Lt

Speros geras daiktas. Very Happy bet jomis retai naudojuosi nes yra kazkokia baime jei prigaus Very Happy na ne bent per rusu.. Very Happy geriausia spera stalas... kuriu zodziu nemoki susirasai uzmeti lapeli ir nemato Smile

newisai_protinga
Parašytas: 2007 11 29, 11:22 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 1124

24180.70 Lt

Aš jei pasidarau špera, tai ir išmokstu viską bedarydama, todėl jau nebedarau Very Happy daugiau laiko užima negu išmokti.

Ledinuku_feja
Parašytas: 2007 12 02, 12:07 pm Atsakyti su citata
Svečias

1.00 Lt

Aš nusipirkau tokį tušinuką kur išsitraukia iš jo toks lapelis ten aš viską užsirašau ką reikia ir neprigauna Razz o šiaip jau ne vieną kartą esu pagauta su špurga Embarassed

Linas
Parašytas: 2007 12 02, 1:52 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 18 Pranešimai: 946

1552.60 Lt

maciau kazkur toki tusiaka, o kur pirkai?

Rimantė.
Parašytas: 2007 12 02, 2:24 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Pranešimai: 327

7841.10 Lt

Kuo toliau tuo mažiau man jų prireikia. Mano draugė, per rusų kontrolinį atsiverčia knygą ir viską nurašo. Gavo aštuonis. Aš, nors ir sedėjau paskutiniame suole, knygos neatsiverčiau ir viską dariau savo galva. Taip, gavau penkis, bet bent jau pasijaučiau pavyzdinga mokine. Šeip mokausi gerai, beveik geriausiai ir be 'špargalkių'. Ankščiau, kai reikėdavo išmokti istorijos datas, o tiesiog nebūdavo laiko jų išmokti, pieštuku susirašydavau ant kėdės. Kai mokytoja priartėdavo, pridengdavau koja, o kai nueidavo viską laiminga nurašydavau. Sykį buvo anglų mokytoja užtikusi su 'špargalke'. Grasino, kad parašys du, bet po to perrašiau, o nuo darbo buvo nuimti du balai. Gavau aštuonis.

Ledinuku_feja
Parašytas: 2007 12 03, 6:02 pm Atsakyti su citata
Svečias

1.00 Lt

Linas rašo:
maciau kazkur toki tusiaka, o kur pirkai?
knygyne.Paieškok,ar paklausk tikrai rasi.Mokejau gal 80 ct. Very Happy

Eryka
Parašytas: 2007 12 03, 6:46 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 79

2555.60 Lt

Aš tai irgi kaip daugelis rašausi pieštuku ant kitos skaičiuotuvo pusės - fizikos formules.Pas mum mokytojas žiauriai plevėsa, tai kartais ant lentos formules parašo kurios bus kontre..Ir štai žinai ką rašyt skaičiuotuve Bedantis

Ledinuku_feja
Parašytas: 2007 12 03, 7:45 pm Atsakyti su citata
Svečias

1.00 Lt

Oooo...kad pas mane tokie mokytojai būtų Rolling Eyes

silvutt
Parašytas: 2007 12 07, 8:53 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 11 Pranešimai: 47

1470.30 Lt

siandien is istorijos dariau ir nepagavo............ Laughing as pasidejus ant stalo mokytoja sedi mes nusirasinejam ji pamate kad kazka dirbu taj sako man: -ka dirbi? as pasakiau nieko taj ji ir nusisuko

Eryka
Parašytas: 2007 12 07, 9:55 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 79

2555.60 Lt

Ledinuku_feja rašo:
Oooo...kad pas mane tokie mokytojai būtų Rolling Eyes

Pas mus jis vienintelis toks Laughing Tiesiog sako štai surašysiu formules kokios bus - ir išmoksit. O mum tai gi rojus Bedantis

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 39
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Hey.lt