Diskusijos Grožis ir sveikata

Soliariumai

Vartotojo avataras

Dominykaa

Apšilinėjantis

Los Angeles

773.90 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 02:29

pvojingesne :love:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 03:02

Tai, kad ne ^^

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 08:59

Man tai patinka žiemą nueiti ten,atsiguli,šilta,snūduriuoji,vėjukas pučia. :mrgreen:

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 11:05

Man taipogi tas patinka.
Veikia raminamai..
Vandenėlį ant tavęs purškia.. Ech. Ko daugiau norėt :D

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 11:22

Aš niekad neisiu ten ,phefh...Aš noriu būt balta kaip sūris,o ne šokolado spalvos :roll:

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 11:33

Tai pala tau tik 12 ;D Aš ir sakiau niekada gyvenime niekada gyvenime,o nuėjau patiko:} Aišku neesu maniakė,bet kartais nueinu.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 13:04

O aš buvau ir man nepatiko :roll: mane psichologiškai veikia, kad uždaro kaip karste kokiam :D ir šiaip. Degintis neįtin mėgstu :roll: gražu rudas kūnas, bet svilti ant saulės, tai ne man . + Dar kažkur pasiskaičiau, apie žmones, kurie linkę į odos vėžį būna ir beveik viskas atitinka tai... (šviesi oda, šviesūs plaukai<natūraliai šviesaplaukė aš>, mėlynos akys, nemažai apgamų) praeina noras lįst į tuos spindulius :roll: :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 22:35

Gražu kai truputį įdegus, bet jau ne [atsiprašau] šūdo spalvos. Pleže vieną kartą jau tokią paną mačiau, kad... Jau turbūt visą mėnesį prieš saulę gulėjo. Tai ką žinau. O aš tai labai nemėgstu degintis, nervas ima, negaliu. Man labiau patinka ''netyčia'' įdegt. Pavyzdžiui pavaikštai mieste, o vakare žiūri - nukepei. va taip man labiau patinka. o pati visą vasarą buvau balta, bet nuvažiavau į Ukrainą, visą savaitę apžiūrinėjom lankomas vietas, ir nukepėm tik paskutinę dieną prie jūros. Bet ir tai nesupratau kodėl, aš gal tik kokią valandą buvau ne jūroj. beveik visąlaik jūroj mirkau.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 22:50

Pukuse rašė:Gražu kai truputį įdegus, bet jau ne [atsiprašau] šūdo spalvos. Pleže vieną kartą jau tokią paną mačiau, kad... Jau turbūt visą mėnesį prieš saulę gulėjo. Tai ką žinau. O aš tai labai nemėgstu degintis, nervas ima, negaliu. Man labiau patinka ''netyčia'' įdegt. Pavyzdžiui pavaikštai mieste, o vakare žiūri - nukepei. va taip man labiau patinka. o pati visą vasarą buvau balta, bet nuvažiavau į Ukrainą, visą savaitę apžiūrinėjom lankomas vietas, ir nukepėm tik paskutinę dieną prie jūros. Bet ir tai nesupratau kodėl, aš gal tik kokią valandą buvau ne jūroj. beveik visąlaik jūroj mirkau.

Kuo arčiau vandens, tuo labiau saulė ima, atsispindi nuo vandens, tai jei braidei iki kelių, taip ir buvo. Fizika fizika. :play:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 30, 23:42

Tai kad tik šiais metais prasidės fizika, nežinojau nė velnio. Ale vistiek nesitikėjau taip greit nudegt. :D

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 31, 10:12

Buvau kelis kartus, visai patiko, bet pasideginau saulej, nukepiau, tai kol kas neinu : D

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2009 Rgp 31, 13:42

Nepatinka man tos kaip sakant soliariumo mergaites, visos rudos. Bet balta oda irgi nelabai gražu man. Šiaip vasarą įdegiau truputį nuo saulės, bet man tas įdegis labai trumpai išsilaiko ir jau žiemos pradžioj būnu balta balta. Tai šiais metais žadu žiema išbandyt soliariumą. Jei prisiruošiu, aišku. Bet tik kokius du kartus nueisiu, kad nebūčiau tokia jau žiauriai perbalus.

Vartotojo avataras

Banjoox

Aktyvus dalyvis

Kėdainiai

7,642.18 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 31, 13:47

Deginkit, deginkites ir bukit deginamos...Cia reklamuoju soliariumus. Esu uz merginas is soliariumu, jai turi lesu tai gali ir susidegint ten jos, bus daugiau gatvei i ka paziuret.

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 31, 13:48

Man gražus toks šioks toks įdegis. Bet ne anglių spalva.
Pati einu - kartais.

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 31, 13:56

Banjoox rašė:Deginkit, deginkites ir bukit deginamos...Cia reklamuoju soliariumus. Esu uz merginas is soliariumu, jai turi lesu tai gali ir susidegint ten jos, bus daugiau gatvei i ka paziuret.

Nu čia kaip pasakei. WoW. : D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (2014) buvo 2026 Geg 16, 04:00

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių