Jei ta pudra išsitepi lygiai ir jos ne per daug tai normaliai dar.
O soliariumų aš bijau nemėgstu būti dežėj uždaryta būti.
Soliariumaina bet vistiek matos iskart kur pudra tepta kur nieko netepta, o jei jau pudra tepi tai ir tuso blakstienoms reikia, taip ir viskas gadinasi, dabar isvis nesidazau nueinu i savaite karta i soliariuma, kad tiesiog nebuti balta ir atsipalaiduot ir man labai gerai, nereikia keltis anksti vien del dazymosi ar pan ir nereikia pries miega jokiu pudru valyt:] ir siaip kad visas pudras gerai nuplaut man reikia tada jau su prausikliu o vandeniu plaut, o as veido beveik negaliu plauti tik su kremais, nes tada odos neisgydau:]
na siaip jo ir ryte reikia, bet man negalima, gydytoja taip net sake, ant veido zaizdos atsiranda , zinoma ar taip ar taip vandens gaunu maudydamasi ar dantis plaudamasi bet siaip ypac pries einant i lauka kelias valandas vanduo negali veido paliest. turiu labai jautria oda:]
as neturiu nieko pries soliariumus, tik visur turi but norma, o jei paneles bijot tu lempu, kaip sako vezi pasigausit, nu nemanau kad tose studijose lempos po daug metu ten dulkeja.. o sep nuo odos tamsumo priklauso
o šiaip jei nenorit, gadintis su tais soliariumais, tai savaiminio idegio kremukai ar serveteles puikiausiai suteikia idegi ![]()
Pati turiu egipto žemę, bet vistiek lankausi soliariume. Sakai užtenka keliems metams ir nesuteikia blizgiu dalelyčių ? Nežinau kaip taip įmanoma, ant mano odos, bent truputi užtepus iškart matyt blizgučiai Bet kaip ir sako, kad kiekviena oda į Egipto žemę reaguoja skirtingai O.o
Jei saikingai soliariumas kodėl ne? Juk ~6 kartus nesusirgsi ypač kai kitos vaikštos po 3 kart į savaitę ir nieko ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |