ŠokiaiAnksčiau kai buvau ketvirtokė jeigu neklystu lankiau šokius, bet kolektyvas nepatiko tai mečiau ir grįžau prie muzikos. Bet muziką vėl mečiau ir nusprendžiau lankyti dailės mokyklą, taip pat nepavyko. Taigi grįžau prie šokių, dabar lankau nuo spalio mėnesio šiuolaikinius, kur šokame viską. Norėčiau dar lankyti gatvės, tautinius, o ypatingai akiai gražu tai lindi hopas. Šokti tai man labai patinka, einu iš vieno buto galą į kitą ir šoku, turbūt nėra dienos mano kasdienybėj kada nepašokčiau bent 10 minučių. Manau šokiai vienas iš geriausių laiko praleidimo būdų ir sveika, ir laikysena vėliau būna visai kitokia
-------------------------------------- Rekomenduojam :) --> nu ka sokau as tik pradinese. Po to persimeciau anr tecktonik po to ant jumstyle, hardstyle. Dabar vel galvoji sokt electro(tecktonik'o atsaka) suffle irgi buti neblogai. Mano pusbrolis jau electro tasko 2 metus dar suffle prijungdamas(metais uz mane mazesnia) stai jo video kai soka:http://videogaga.one.lt/video?id=okseoadmhmekkcjpi
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

melyniu ir siokiu tokiu traumu jau po pirmuju treniruociu buvo, bet tikrai tos melynes visada buna vertos galutinio rezultato