Diskusijos Gyvenimas

Slaptas susižavėjimas

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 17:34

Po pastarųjų metų nejaučiu simpatijos jokiam moteriškos lyties padarui. (vyrams taip pat ne, jei kam iškiltų neaiškumų :) )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 17:46

bus dar tų simpatijų, gi pavasaris! :D

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 19:32

Oooo, vienas kaip ir patinka.. Da kažkokią dieną žiauriai skubu į pam, žiū, o ans su daugu ein ir tyliai sako labas, aš net nesumečiau, tokiu greičiu prasinešiau, ačiū dievui facebook'as tikiuosi pagelbės :D

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 19:29

Oj turiu net dvi :oops: simpatijas apie kurias tie žmonės nežino :roll:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 20:08

''Turėjau'', ir mane kažkaip žiauriai užknisdavo. :D Tai dabar nebeturiu, kažkaip netikėtai dingo. ;DD Tai tokia ir simpatija, niekada aš jom didelio dėmesio neskirdavau, nes žinau kad man bangom jos užplaukia, ir keisis dar nežinau kiek kartų. ;D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 20:18

dokit normalių mergų bus ir simpatijos : D seniai kokią bečiešinau :x

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 21:01

Buvo anksčiau toks, šūlėj matydavau, toks gražus tada atrodė. Po to (po kažkur vienerių metų) pasitaikė proga pabendraut, tai... hm.. bendravimas man jo nepatiko. Ir apskritai sužinojau apie jį daug blogų dalykų, tarp jų vienas, kad jis mergišius.. Po to klausė "ar mums kas nors galėtų išeiti?" atsakiau "ne" ir viskas. Dabar jau nepatinka. Ačiū Dievui. Bet dabar iš matymo kitas patinka. :D

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 21:15

Sneaky^ rašė:Buvo anksčiau toks, šūlėj matydavau, toks gražus tada atrodė. Po to (po kažkur vienerių metų) pasitaikė proga pabendraut, tai... hm.. bendravimas man jo nepatiko. Ir apskritai sužinojau apie jį daug blogų dalykų, tarp jų vienas, kad jis mergišius.. Po to klausė "ar mums kas nors galėtų išeiti?" atsakiau "ne" ir viskas. Dabar jau nepatinka. Ačiū Dievui. Bet dabar iš matymo kitas patinka. :D

Panašiai man dar po kol kas tas žmogus gražus , o ir linksmas
:D Eini pro mokykla tai visad mano akys su juo susiduria :D O kai aš praeinu žiūri į mane nors ir aš į jį žiūriu , bet pastebėjau jis mergišius :piktas:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 21:25

o ko nebūt mergišiui, jei neturi panelės??.. man juokingai skamba, mergišius, tai ką, jei neparodai jam kažkokio ženklo, kad ir jis tau patinka jau turi jis būt ištikimas nors nk rimto nesieja ; D pieva

Vartotojo avataras

Tind.

Apšilinėjantis

1,146.68 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 21:42

Jėz, mergišius. Tai ką, jam vienuoliu būt? ;D
Aišku, jei turi merginą ir kitas kibina tai kitas reikalas.
O šiaip bendravau aš su vienu totaliu mergišium ir etc. Kažkaip susikukavom, nors ilgą laiką slėpiau aš tą savo simpatiją, bijojau pasisakyt. Bet ir kitų jam nebereik, laimingas vieną turėdamas. O prieš tai pulkais paskui jį lakstydavo, bet kaip aš pavydi esu, tai pasiuntė jis jas. : D Bet prieš tai ir nuomonė buvo vienintelė, kad kazanova ir vienos neužteks. Nereik spręst iš kitų kalbų. : )

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 15:13

Na mano nuomone mergišius yra toks vaikinas, kuris kas savaitę po naują panelę turi..

Vartotojo avataras

Kammile

Apšilinėjantis

Mažeikiai

609.26 Lt

Standartinė » 2010 Bal 09, 18:42

Meile nelygu meilei man atrodo paaugliams dar anksti kalbeti apie meile cia gali buti tik susizavejiamas ko keliu savaiciu ir jo nebelieka

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 09, 18:51

Kammile rašė:Meile nelygu meilei man atrodo paaugliams dar anksti kalbeti apie meile cia gali buti tik susizavejiamas ko keliu savaiciu ir jo nebelieka

kai sulauksiu kokių 16os, 17os, patirsi savo kailiu, kad gali būt kitaip.
bet šiaip geriau anksti nepatirt tos meilės, nes dažniausiai nelaimingai baigias, o tada įsivaro kompleksus ir bla bla bla.

Vartotojo avataras

PasakųPrincesė*

Dalyvis

Zarasiukaij ;D*

3,890.62 Lt

Standartinė » 2010 Bal 09, 19:42

Turiu dvi simpatijas. :love: jie tokie gražūs. :play:

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 17:03

Patinka dar dabar, meilė iš pirmo žvilgsnio :D Bet jis man per didelis, aš tai žinau.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias