Žodžiu, šnekam viską apie skeitbordingą. ; )
Skateboarding'as
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Na, tai ar yra šiame forume skeiterių? Kiek laiko skeitinat? Kokių firmų dalis naudojat, kokius triukus mokat? Aš skeitinu 3 dienas, moku ollie gal 5 cm pašokti
Žodžiu, šnekam viską apie skeitbordingą. ; )-------------------------------------- Rekomenduojam :) --> O!Aš irgi dar nedaug važinėju,gal pora dienų, nu žodžiu net savaitės nevažinėju. Amm.. Kadangi man neleidžiama pirktis normalaus skeito ir iš vis juo važinėt, tai aš pasiėmiau savo draugės kaimynų, nes jis nenaudojamas gulėjo ir važinėjuos. Šiek tiek iškleręs nu bet sueis. Mooku pop shove-it ir mažą ollie : )
Kokias 3 savaites skeitinu.
Pašoku ~20cm, pop shove-it beveik padarau. Dalys: Lenta - Beasty Black 7.63 Ašys - Core Grip tape - Premium Ratai - Bones 100s juodi Guoliai - Bullseye Abec5 Varžtai - Shortys Mokėjau 300Lt. Lenta jau sulūžt baigia.;d Paskutinį kartą redagavo Neleidžiu 2010 Bir 07, 10:43. Iš viso redaguota 1 kartą.
kažkada važinėjau, po to žiemą pamenu nusiimi ratukus ir būna puiki snieglentė, bet drėgmė pakenkė ;D blyn rimtai, draugelsi šalia ten buvo atkalęs, pamenu už 5lt achuenus tipo tuomet ratukus įdėjo tai buvau atsigavęs ;d bet kaip užėjo taip ir praėjo, neužkabino
Paveiksliukas svarbiausia. Kaip gali skeitas 4-5metus laikyt? Nebent nesivažinėji tu su juo.. Aj nu kaip jau akiau pas mane visiškas kledaras (kadangi ne mano, o paimtas draugės kaimynų hihi), ratukai chujovi, ašys taip pat. Peveiksliukas man tiesą sakant visai pė iks, svarbu, kad pakolkas galima važinėt normaliai ir viską daryt. Ir kaip už dyką tai iš vis superiukas! Tikiuosi nesulaužysiu, nes gražint kažkada tai reiks
mažai ir bevažinėjau aš su juo o turiu gal 2 metus iš pradžių 1 turėjau bandžiau užšokt ant kažko kelis kartus bandžiau, dagryso, įsilėkaiu pašokau, priekiniai ratukai užsikabino o aš su kita dalim nulėkiau ; D
db kitą turiu kažkur sklepe ; DD Kai sudrošit savo lenta ar šiaip norėsis naujos, užsukit į www.rockyskateshop.lt ir aplankykit skateshopą Babilone Panevėžyje;D Reklama;D
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Sportas |