Gan įdomi tema sakyčiau. ;d
Man būna, kad nusiperku kokį nors rūbą, panašioju, porą kartų išskalbiu ir jo spalvos nublunksta, išsitampo ir panašiai.
Tai ką rekomenduotumėt naudoti, kad taip neatsitiktų? Ką patys naudojat? Padeda? Gal kokių patarimų šiap turit?
Skalbimo priemonės
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Nžn, pažiūrėk reklamas. : DD
Aš ir pati neskalbiu, nežinau nelabai jos nublunka, nors aš aišku labai ryškių nenešioju. Tik mane labai nervina, kad vieną tokį megstinį aš su kuprine esu sugadinus. Toj pačioj megstinio apačioj, mano kuprinė trindavos su megstiniu, ir tokių rutuliukų prisidarė. Nebūna jum? Ir dabar taip negražiai atrodo.. ![]() Na, aš skalbiu gan dažnai tokius megztukus kurių skalbyklėje negalima skalbti. Tai vat. Svarbiausia kad nustatai tam tikrą temperatūrą (nuo drabužio medžiagos čia priklauso) ir jam atitinkamus miltelius, pvz būna vien baltiems arba vien juodiems, spalvotiems, megztiems ir tt. Nu įvairių jų yra šiaip. :] Tai geirausia atsargiai skalbti rankomis ir vsio.
Dėl nublunkimo tai irgi reik atitinkamus miltelius naudoti arba pirkti tiesiog kokybiškus rūbus. Žmonės, man reik pagalbos. Turiu juodą paltuką, bet jau spėjau kažką padaryt kad jis visas aplipęs pūkeliais/šereliais/plaukeliais. Ir nenusivalo. Norėjau pirkti kokį Rūt čia įdėjo, bet mama patarė kad geriau nereikia nes jis nepadės. Gal žinot kokių naminių būdų ar kažką tokio? :]
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)

D.