‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Bir 14, 10:59
The Elephant Man (1980) - nors filmą režisavo ir siurrealistas D.Lynch'as,kuris atrodo visiškai priešingybė pop filmam,man šitas jo kūrinys pasirodė gana sentimentalus.  ) Apskritai,nepatiko nei idėja,nei pateikimas,istorija nuobodi ir kaip sakau,vietoj pasirodė vimdančiai sentimentali.Šiaip labai pripažintas filmas,bet,kaip visad,"nepagavau" Lynch'o stiliaus.4. Nil by Mouth (1997),Thirteen (2003),Before Night Falls (2000),Ferris Bueller's Day Off (1986) - visi vidutiniai,nei geri nei prasti,daugiau tikriausiai nebepamatysiu nei vieno.5. Life Of Pi (2012) - patiko istorija,tikrai įtraukė ir pasijaučiau tokia nupirkta,tik pabaiga pasirodė kiek per paini ir,užuot palikdamas žiūrovą susimąstyt,kokios vertybės čia atskleidžiamos,filmas baigėsi dviprasmiškai ir paliko žiūrovą išvis nežinant apie ką šis filmas.Taip pat,man Life Of Pi pasirodė labai labai CGI,o kadangi viena iš filmo temų - gamta ir žmogus,tai labai trukdė faktas,kad pačiam filme nėra nieko natūralaus.7.
--------------------------------------
-

jevel2rhyme
- Dalyvis
-
- 2,625.00 Lt
» 2013 Bir 16, 17:12
L'arnacoeur (2010) - net keista kaip prancūzai atrodytų iš neįdomaus ir nuvalkioto siužeto sugeba sukurti linksmą, nuotaikingą ir užkabinantį filmą. be to, ir V.Paradis labai tiko savo vaidmeniui, 8/10
One Day (2011) - visą filmą buvo nuobodu žiūrėti. o kaip gali būti kitaip, jei per penkiolikos metų laikotarpį nesikeičia nei pagrindiniai herojai nei jų jausmai. išvis kažkoks nesusipratimas, negi per tiek laiko negalima iki galo išsiaiškinti santykių ar prisipažinti ką jauti ? spoiler; na susiėjo jie prieš filmo pabaigą, bet kas turėjo būti filmo kulminacija man kaip tik pasirodė silpniausia vieta ir jokio jausmo tarp jų nepajutau, 3/10
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2013 Bir 17, 18:07
Warm Bodies Vidutiniškas ir gan banalus filmas, nors pirmos minutės visai patiko, ir galvojau, kad bus kažkas geresnio. Nežinau, kuo toliau filmas vystėsi, tuo labiau tolo į „pievas“. Tas mirusiųjų atgyjimas išvis kažkoks nelogiškas. Aišku, fantastiniame darbe logikos kaip ir nereikėtų ieškoti, bet tikrai yra filmų, kuriuose net fantastiniai elementai kažkaip logiškai atrodo. O čia viskas labai paviršutiniškai ir neįtikinamai pateikta. Aišku, filmas nėr labai jau prastas (patiko ironija, spalvos, garso takelis, pasakojamasis stilius), bet siužetas tai tikrai lėkštas. 5/10 CachéLabai jau „lėtas“ filams. Ne tik kad veiksmo ne daug, bet dar ir tos pačios scenos (kuriose praktiškai nieko nenutinka) kartojamos po kelis kartus. Juolab kad iki galo taip ir nesupratau, kokia buvo tų vaizdajuosčių kūrimo paskirtis. Pamokyti? Tyliai atkeršyti? Ir šiaip toks filmas turėtų kurti nors šiokią tokią įtampą, bet viskas buvo taip užtęsta, kad ir tos įtampos nebeliko... 4/10
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Bir 18, 00:30
The Best Years Of Our Lives (1946) - visai įdomus filmas ir vienas iš tų retesnių,kurie visgi rodo karių gyvenimą po karo bei jų mažą kovą galvoje siekiant pritapti prie visuomenės.Filme pateikiamos trys istorijos,tarsi trys skirtingi karių tipai.Vienas iš aktorių - tikras karo veteranas,neturintis rankų (beje,būdamas neprofesionalas laimėjo oskarą už vaidybą).Nepaisant visų pliusų,man nepatiko,kad filmas iš psichologinės dramos virto į kažkokį romantinį filmą ir ėmė kocentruotis ties tais veikėjais,kurie iš esmės net neįdomūs.7. The Place Beyond The Pines (2012) - stilius,galima sakyti,identiškas to paties režisieriau kitam filmui - Blue Valentine - tragiškas ir tarsi beviltiškas žmogus modernioje visuomenėje.Šįkart tai labiau kriminalinis filmas,kuriame riba tarp gerų ir blogų veikėjų išnyksta,nes atrodo,jog kiekvienas filme yra nelaimingas,atgailauja,ieško išeities ir niekada jos neranda.Šis filmas labiau koncentruojasi į grandininę reakciją,kai vienas įvykis palieką randą visam gyvenimui ir daro įtaka visai aplinkai net ir ateityje,todėl filmas yra išskirtas tarsi į tris etapus,iš kurių paskutinis vyksta po 15 metų nuo filmo pradžioje rodomų įvykių.Šiaip labai patiko idėja ir jos pateikimas,man,skirtingai,nei daugeliui,labai įsiminė paskutinė dalis(nors aktoriai ir neatrodė pasenę 15metų  ), bet pastebėjau,kad filmas yra gana padrikas,nekoncentruotas.Rodoma daug dalykų,kuriuose nėra jokios prasmės,filmas tarsi dėlionė kurios tik esminis paveiklas sudėtas,o visa kita yra išmėtyta.Ir beje,tas Ryan Gosling'o tylus ir "kietas" personažas jau darosi kiek nuobodus.7-8
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2013 Bir 21, 23:34
Stoker - Gavau absoliučiai viską, ko tikiuosi iš gero kino. 10/10
-

jevel2rhyme
- Dalyvis
-
- 2,625.00 Lt
» 2013 Bir 24, 16:57
Two Lovers (2008) - geras, nors ir liūdnas filmas. įtaigus, puikus J.Phoenix'o vaidmuo, labai patiko, 9/10
The New World (2005) - nuobodus, padrikas, ilgas ir su sentimentaliais pasakojimais už kadro, beje, kaip ir visi T.Malick'o filmai. nzn, kodėl maniau kad šitas bus kitoks ir žiūrėjau, 3/10
The Children of Huang Shi (2008) - geras scenarijus, graži gamta, bet filmas sukurtas taip kad žiūrint nesukelia jokių jausmų, vietomis pasirodė paviršutiniškas, kažkoks neišbaigtas ir nuspėjamas, 6/10
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Bir 26, 00:49
Zwartboek
atrodo visai įdomus,pažiūrėsiu,jei nepamiršiu 
-

jevel2rhyme
- Dalyvis
-
- 2,625.00 Lt
» 2013 Lie 12, 12:19
vasarą net kompo nesinori jungtis, siaip, mačiau tik keletą įdomesnių filmų ir visi kiti vidutinybės,
The Curious Case of Benjamin Button (2008) - 8/10 Head in the Clouds (2004) - 4/10 L' instinct de mort (2008) - 6/10 12 Angry Men (1957) - 9/10 Hae anseon (2002) - 5/10 Bumer (2003), n kartų matytas bet vistiek dar kartą norisi pamatyt, - 9/10
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2013 Lie 15, 23:23
Trance Gal ir ne geriausias D. Boyle filmas, bet man patiko. Aišku, galima iki pamėlinavimo kabinėtis dėl logikos trūkumo, neišbaigtumo ir t.t., bet kadangi panašius filmus mėgstu, tai man vistiek pakankamai skaniai suėjo. 8/10
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Lie 20, 15:07
Raging Bull (1980) - tobulas istorijos pasakojimas vaizdu ir apskritai geras filmas,bet man asmeniškai labiau patinka Taxi Driver (gana dažnai lyginami šitie du Scorsesės šedevrai).Tiesiog pati šio filmo istorija man nėra labai įdomi nors žiūriu jau ne pirmą kartą .7. The Hangover (2009) - ne taip patiko kaip pirmą kartą. :/ Išvis,db galvoju,kad gal dėl B.Cooper'io man tik ir teįdomus šis filmas.  5. Pulp Fiction (1994) - tiesiog šedevras,vienas mano mėgstamiausių filmų,kurį galiu žiūrėt bet kur ir bet kada.Ir žinot kaip būna tokie prasti filmai,kuriuos žmonės žiūriu tik tam,nes jie ala lengvo turinio todė "tinka" lengvam vakarui.Pulp Fiction puikiai įrodo,kad lengvi filma gali ir turi būti irgi kokybiški,o ne random šlamštas.10. Midnight Cowboy (1969) - gana populiarus ir pripažintas filmas apie du sunkau likimo paliestus vyrukus,kurių gyvenimo kelias,kaip prasideda,taip ir baigiasi - tragiškai.Nors sugebėta sukurti liūdną nuotaiką ir beviltišką istoriją,man trūko artimumo filmui,na tiesiog jis nepalietė manęs taip,kaip paveikia kitus.  O beje,aš nelabai mėgstu D.Hoffman'ą,jo personažas filme gana perspautas.7. Halloween (1978) - tiesiog vienas iš tų klasikinių siaubo filmų,kurio struktūra dabar remiasi praktiškai visi šiandieniniai siaubo/mistiniai filmai.Kadangi plagiatų mačiau daug,o originalą tik dabar,tai tokio įspūdingo efekto nebeliko,tačiau filmas ir dabar atrodo baugus,sutelktas,gerai suvaidintas ir kokybiškai nufilmuotas.7. Shock Corridor (1963) - labai ilgai norėjau pažiūrėti šį filmą,po to,kai Scorsese jį išgyrė savo dokumentikoje ir,nors tai nebuvo toks filmas,kokio tikėjaus,visgi susižiūrėjo įdomiai ir patiko tiek,kiek net nesitikėjau,kad patiks.Venas iš tų filmų,kuris yra tiesiog įdomus.7.
-

jevel2rhyme
- Dalyvis
-
- 2,625.00 Lt
» 2013 Lie 28, 16:10
Ned Kelly (2003) - neblogas pastatymas, bet pats filmas labai jau vienareikšmiškas. norėta sukurti teigiamą personažą, bet gavosi greičiau priešingas rezultatas. jei apie pagr. personažą, tai kvailas, kartais nemotyvuotai žiaurus, ir šiaip keliantis tiktai antipatiškus jausmus. o pabaigoje, vietoj herojiškos įtampos kupinos nuotaikos buvo juokinga dėl pasirodžiusių kibirgalvių (kas matė supras). na nzn, sunku buvo nusiteikti rimtai žiūrėti pabaigą nesijuokiant, 6/10
Cassandra's Dream (2007) - nuobodokas, neįsimenantis. pagrindiniai veikėjai nelabai tiko viens prie kito, kas dar trukdė, tai E.McGregoro akcentas, per visą filmą nervino, nors šiaip kaip aktorius patinka 5/10
Harsh Times (2005) - labiausiai visame filme C.Bale įstrigo, puikus vaidmuo, stipri pabaiga, verta pamatyti, 7/10
-

Arnoldas_W
- Lankytojas
-
- 189.60 Lt
» 2013 Rgp 01, 22:27
Man filmai nevisi patinka tai jei man nepatinka aš einu niegoti arba isijungiu pc
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2013 Rgs 01, 14:07
Fingersmith (dviejų dalių filmas (mini-serialas) Iš pradžių atrodo, kad tai bus graži meilės istorija tarp Maud ir jos tarnaitės (ir man to turbūt būtų pakakę, kad filmą įvertinčiau maksimaliu balu), bet pirma dalis užsibaigia taip netikėtai, kad pusė nakties dėliojau galimas teorijas, kas galėjo privesti prie tokio scenarijaus posūkio. Iš tiesų teorijų turėjau daug, nes bene visi veikėjai turėjo kažkokių slaptų ketinimų. Antra dalis tarsi perpasakojimas visos istorijos iš naujo, tik iš kito veikėjo pozicijų, kas apverčia aukštyn kojom viską, kas buvo rodyta pirmoje dalyje. Tie patys dialogai įgavo naują reikšmę, tos pačios scenos nusispalvino kitomis spalvomis. Istorija apie apgavikus, kurie patys buvo apgauti. Apie laisvės ir pinigų troškimą. Apie dvi jaunas moteris, įsuktas į melo pinkles. Apie meilę, kurią nebanalia paverčia daugialypis scenarijus ir neįtikėtinai gera pagrindinių aktorių vaidyba (iš tiesų po šio filmo įsimylėjau Elaine Cassidy). Viena stipriausių dramų, kokią kada teko matyti. 10
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Rgs 04, 17:08
Neseniai baigiau žiūrėt 7 valandų trukmės nebylų filmą.Should I say more? 
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
|
|
|