Sinister.
http://www.imdb.com/title/tt1922777/
Žiūrėjau būdama viena namie, tamsoje.. ir buvo tikrai žiauriai gasdinančių momentų, netikėtumų. Tačiau maždaug įpusėjus filmui aš atspėjau kas bus pabaigoje. Šiaip, jeigu vertinti vien siaubo žanro stiliuje, duodu 8.
Šiandien žiūrėjau filmąRelease
Filmas apie buvusį kunigą (šiuo metu - kalinį) ir kalėjimo prižiūrėtoją, kurie vienas kitą įsimyli. Skamba gana banaliai, bet filmas man tikrai patiko. Ypač jo pateikimas - sapnų, prisiminimų, košmarų ir priešmirtinių reginių įterpimas ne tik paįvairino siužetą, bet ir pridėjo visai tai istorijai savotiško "svorio". Garso takelis irgi įstrigo. Kas kliuvo, tai aktorių vaidyba. Pagrindiniai du aktoriai, manau, vaidino kiek perspaustai, kažkaip nenatūraliai. Dėl to kiek nukentėjo filmo realistiškumo įvaizdis. Tas kunigas gal dar ir nieko, bet prižiūrėtojas kiek per skystas pasirodė... Nepaisant to, idėjine prasme filmas pastatytas išties neblogai ir, manau, vertas gerokai daugiau, nei duoda imdb. Bent aš duočiau 8 balus. Antrą kartą žiūrėčiau. Top Gun - žinot kaip dabar yra prikurta visokių romantinių banaliakų,tai šitas yra toks pats,tik kad 80-ųjų.Buvo linksma žiūrėti,nes filmas labai nuspėjamas ir dar labiau banalus,tikriausiai savo laku buvo nemėgstamas,o dabar tapo tarsi klasika.Na čia kaip Vienas Namuose,tik kitam žanre.
![]() OSS 117:Cairo,Nest Of Spies - vis labiau mėgstu šitą filmą,10. Vilniaus getas
Istorija idomi, bet nepakankamai išvystyta. Kažkaip norėjosi aštresnio akcento ties nacio ir žydaitės meilės[?] istorija (iš pradžių maniau, kad taip ir bus), bet kuo toliau, tuo labiau siužetas išsibarstė. Galiausiai net pagrindinė tema liko nebeaiški. Nežinau, trūko man tragizmo, kažkokių stipresnių emocijų. Nelabai patiko ir perėjimai tarp atskirų epizodų. Kažkokie labai staigūs. Vis pagaudavau save galvojant apie prieš tai buvusią sceną, kai jau seniai buvo rodoma kita. Tikrai norėjosi subtilesnių (labiau surištų) perėjimų, o ne šokinėjimo. Patiko, bet kaip jau sakiau, iš istorijos galima buvo žymiai daugiau išspausti. Nors keletas scenų buvo tikrai gan stiprių (daugumoje tos muzikinės arba vaidinant teatre) // 6,6
Oskarai - amerikiečių apdovanojimai. Argo - filmas apie Amerikos istoriją, kitaip ir negalėjo būti, na dar nebent Linkolnas galėjo laimėti. ![]() ![]() O šiandien žiūrėjau Ratatouille, kažkodėl nebuvau mačius ![]() ![]()
na čia nelabai argumentas. :/ nevisad gi laimi filmas apie Amerikos istoriją.O oskarai apdovanoja gerus filmus bei aktorius,bet ne geriausius,todėl kiti ir lieka apiplėšti. ![]() Paskutinį kart žiūrėjau ''3 Idiots'' - nors ir linksmas,bet nu visiškai kažkoks absurdiškas ir bevertis.4. Aš ir neturėjau omenyje, kad apdovanoja TIK filmus apie Amerikos istoriją.
![]() ![]() Jie net nedavė leidimo Lietuvos kino teatrams rodyti keturis oskarus susigriebusio "Hugo", nes anot jų: Rytų Europa - atsilikėliai ir nesupras. ![]()
kad girdėjau,jog Akademija nemėgsta šio aktoriaus. :/
nemačiau dar,bet būtinai pažiūrėsiu Flight,girdėjau,jog neblogas filmas ir neblogesnis performansas.Šiaip,manau,kad mum,kaip kraštui be juodaodžių, gana sunku įvertinti šios rasės atstovus,nes kai gyvai nematai,tai sunku pasakyt,kokios turi būti manieros,laikysena ir t.t. Ir šiaip dėl neapdovanotų aktorių,tai man asmeniškai B.Pitt ir J.Depp yra tokie visiškai neautentiški aktoriai.Ne visus jų filmas mačiau,bet jų vaidmenys tokie šabloniški,neitin įsimintini ir šiaip tokie paviršutiniški. Bug (2006) - panašių filmų apie sąmokslo teorijas ir pan. nemažai nematyta, bet šis užkabina su gera abiejų pagrindinių aktorių vaidyba. manau, filmo pliusas ir tai, kad beveik viskas vyksta tik viename kambaryje, netrikdo jokie pašaliniai vaizdai ar veikėjai, 8/10
Tales from Earthsea (2006) - neišbaigtas ir paviršutiniškas. o žiūrint apima toks jausmas, kad daug kas tiesiog nukopijuota nuo H.Miyazaki kūrybos. 4/10 Per paskutinę savaitę:
The Great Escape - šiaip toks gan keistos nuotaikos filmas,sunku suprast,ar jo tikslas pralinksminti ar priversti susimąstyt.Bet šiaip įdomus,8 JFK - nu kaip visada O.Stone filmai man visad kažkuom nepatinka,bet ir patinka,tai šitas neišimtis.Po šito filmo supratau,kad man tikrai nepatinka Kevin Costner ir tikrai patinka Gary Oldman.O visa kita gana įdomu,patiko pabaiga,greitas tempas.8 Mesrine Part One: Killer Instint ir Mesrine Part 2: Public Enemy no.1 - kadangi filme figūruoja vienas veikėjas,kuris nekelia jokių simpatijų,o kiti veikėjai labai greitai dingsta ir atsiranda nauji,tai filmas nelabai kažkokių emocijų kelia.Siužetas gana įdomus,man vietom kiek per greitas,ypač pirmoje dalyje.6-7 Flight - pastebėjau,kad man pradėjo nepatikt dramos,kuriose iš niekur atsiranda tokios linksmos scenos,kai jos turėtų būti tragiškos.Ir apskritai,šis filmas gana sentimentalus,nuspėjamas.Vaidyba nieko visai,bet personažams trūko išvystymo.Šiaip labai blogas filmas nėra,pradžia tikrai patiko.5 Doctor Zhivago - keista matyti,kad amerikiečių filmas gali taip tikslingai pademonstruoti rusišką kultūra ir gyvenimo būdą.Vizualiai tai tikrai puikus filmas,kostiumai superiniai,istorinis kontekstas tikslus,bet vat man nepatiko,kad vienu metu vystosi vos ne trys siužėto linijos - vieno veikėjo,kito veikėjo ir istorinė aplinka.Filmas pasakoja apie Spalio perversmą,bet taip ir nesupratau,kada jis įvyko filme. ![]() Towelhead - na čia tai toks nepatogus filmas apie bręstančią paauglę.6 Dumb and Dumber - nepatiko,pasirodė nuobodus,nejuokingas ir gana lėkštas.3 Upside Down.
http://www.imdb.com/title/tt1374992/ Vertas 6-7. Vienam kartui. Šiaip visai įdomus, bet nieko jame ypatingo. Idėja keistoka, bet vertinčiau kaip visai neblogą. Chernobyl Diaries (2012) - nors ir nesitikėjau nieko iš šio filmo, bet tiek kūrėjai, tiek veikėjai filme pasirodė buki kaip reta..2/10
The Cabin in the Woods (2011) - teko nemažai skaityti komentarų apie šį filmą (daugiausia neigiamų), tad vieną kart prisiruošiau pažiūrėti. man, asmeniškai patiko. tik pabaiga galėjo būti geresnė, bet šiaip už idėją ir jos realizavimą, 7. ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |