Forumo nariai Lankytojų foto

seabear

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 17, 18:51

nusprendžiau susikurt naują temą, toj labai jau daug visko. :D
Austė. 17. Vilnius

aš mėgstu šokoladą, ypač baltą, bendrauju su nepažįstamais, čiaudau minimum 3x iš eilės, norėčiau būt katinukas, esu vienturtė, patinka leopardo raštas, neturiu ypatingų talentų, bet mėgstu dainuoti, piešti, man reikia laiko, kad žmogų galėčiau vadinti savo draugu, mėgstu penktadienius ir šeštadienius, užaugau su roku ir Britne, kuri vis dar yra viena mėgstamiausių mano atlikėjų, dažniausiai rengiuosi juodai/baltai, domiuosi meikapu, pati kerpu savo plaukus, mokausi mylėti save, patinka visi metų laikai, ypač pavasaris, džinsus nešioju tik extra atvejais, domina asmenybės sutrikimai, noriu į Islandiją ir Meksiką ir Naująją Zelandiją ir Kanadą, turiu labai daug idėjų ir planų, nors nekenčiu planuoti ateities, esu ESFP, mėgstamiausias paros laikas - naktis ir ankstyvas rytas, labailabai pasikeičiau nuo vaikystės, esu nuotaikos žmogus, nemėgstu lipšnumo ir per didelio dėmesio, neturėjau nei vieno vaikino, išskyrus atvejį, kai draugavau 3 dienas to nežinodama, bijau tamsos ir nejaukiai jaučiuosi prie vandens telkinių, šeštadieniais/penktadieniais mane lengviausia sutikti baruose/klubuose/koncertuose, vienintelis dalykas, kuris man patinka mano veide yra nosies kremzlytės, kurių beveik nesimato matyt, man patinka mano ūgis, žaviuosi žmonėm apskritai, nemėgstu lietaus, patinka važiuoti, ypač traukiniais, dar troleibusais, esu putlutė, mėgstu stebėti žmones, noriu išsilaikyti teises, išmokau nebesiparint dėl to, ką kiti sako ir kartais būna baisu, kad per daug tuo nebesirūpinu, labailabai myliu savo mamą, supykstu greitai, bet trumpam, esu perfekcionistė, man visada įdomu, kas bus rytoj, norėčiau šviesių plaukų, šiuo metu pradėjau dažniau pyktis su savimi, nekenčiu, kai galvoj skamba dvi dainos vienu metu, balandžiai yra labai juokingi paukštukai, kai kurie mane vadina Kele, džiaugiuosi, kad gyvenu būtent dabar, žaviuosi popkultūra, kai neturiu ką veikti, fotkinuosi arba dažausi, mane įkvepia Alice Glass, Kate Moss, Lady Gaga, Britney Spears, žaviuosi Jack White, ne vienas žmogus yra man sakęs, jog esu panaši į Alison Mosshart arba anime/manga/whatever, bet šiaip manęs netraukia japonų kultūra, nekenčiu savo gimtadienių, naujus dalykus pradedu arba pirmadienį, arba ketvirtadienį, neskaitau knygų, nes pastaruoju nesugebu susikoncentruoti, kad ir kaip stengčiausi, mėgstu būti tarp žmonių, tačiau visada turiu pabūti su savim, nepažįstu rodyklinio laikrodžio, visad elgiuosi spontaniškai, mano labai vaikiškos rankos ir juokingai mažos ausys, daug juokiuosi ir dainuoju, nors mano dainos dažnai erzina aplinkinius, norėčiau vėl turėti Segą ir geimint, mano mėgstamiausiai skaičiai yra 8 ir 11, nemėgstu, kai kas nors jaučia man simpatiją, nesu atsakinga ir mano kambarys visada suverstas, bet stengiuos tai pakeisti, kaip ir daugelį kitų dalykų savyje ir jaučiu, kad man sekasi geeerai! ;}

Paveikslėlis

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,056.46 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 17, 19:08

tu labai labai labai labai graži!
ir kaip jau sakiau pavydžiu tau tavo lūpų, nes jos didelės iš putlios, o maniškė tik apatinė lūpa tokia :D
o iš šiaip tavo veido bruožai labai gražūs. o ir be to atrodai labai fainas žmogus. tokia pleputė :D ir man patinka tavo kalbos/rašymo manieros!

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 17, 19:56

neparašai man laiško!: ( o aš vis dar laukiu : D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 17, 20:16

adolfina -> blem, taip jau savimeilę paglostei! :D man tai lūpos žinok labai įvairios gražu, net ir siauros, dažniausiai nuo formos priklauso, o tavo forma lūpų daili, taip kad nėr ko pavydėt! ;D faina, kad patink rašymo manieros, nors čia buvo šiaip belekas, ką sugalvojau tuo momentu, bet joo, faina lb, tuo labiau, kad ateitį su rašymu kažkiek žadu siet. :D ačiū!!
illuminated -> žodžiu, aš lopiūkštė esu, visiškai pamiršau.. db va sirgau, jau pirmadienį čj į mokyklą eisiu, bet taaaip nuobodu buvo, būčiau prisiminus, tikrai būčiau parašius!! ;< soriuka, db pačiai lb nesmagu, aš susipykus su atmintim bišk.. :D bet tu lauk lauk, sulauksi kada, pažadu! :D

Vartotojo avataras

Pecado

Forumo gyventojas

Šakiai

12,040.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 17, 20:49

Koks ilgas aprasymas.;D
O taip tai nais laabai esi! ;>

Vartotojo avataras

Backwards Pumpkin

Aktyvus dalyvis

>.<

2,703.53 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 08:27

as irgi nepazistu rodyklinio (mechaninio) laikrodzio

Vartotojo avataras

helionaut

Dalyvis

Panėvėž

1,235.25 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 10:38

Tu turbūt vienintelė, mokanti išreikšti viską ką manai vienu iiiiiilgu sakiniu ;P
seabear rašė:nemėgstu, kai kas nors jaučia man simpatiją

;(((((((((
Paskutinį kartą redagavo helionaut 2011 Rgs 18, 10:40. Iš viso redaguota 4 kartus.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 13:21

Pecado -> dar neparašiau, kad žostkai nemoku laikytis viduriuko, arba darau viską minimaliai, arba maximaliai, dažniausiai. :D ačiū, malonu!
Backwards Pumpkin -> hellyea, nors kažkas! mano aplinkoj visi pažįsta ir šiaip labiausiai nekęsdavau tų matkės pamokų, kur reikėdavo pasakyt kiek valandų rodo laikrodis, nes aš arba nesuprasdavau nieko, arba bandydavau skaičiuot po 5min, dabar jau ir taip nebemoku. :D
helionaut -> eik eik, tikrai ne vienintelė!;o bet sugebu :D ir sugebu kalbėt, tada nutraukt sakinį ir tada vėl jį pabaigt. :D neliūdėk, liūte, čia dar vienas dalykas, kurį bandau savyje pakeist ;*

btw, atgaivinau savo tumblr (senesnį, nes naujesnio passwordą pamiršau), jei kam įdomu, http://..-with-deadbeats.tumblr.com/ ;}

cenzūrą deda.. :D pirmas žodis link'e blėd, tik su e.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,783.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 14:53

aš labai gerai išmokau tą laikrodį pažinot, kai reikia suprast kada baigsis pamoka, kiek dar laiko liko ir kai braukau penketus kas 5min: D
ir šita nuotrauka awesome!

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 15:04

manęs net tai neišmokino..:DD aš visada klausiu to, su kuo sėdžiu, kiek iki pam pabaigos liko, šiaip net jei pati pradėčiau skaičiuot iš to vistiek nieko nebūtų, nes neįsivaizduoju, kada baigiasi kuri pamoka. :D ačiū labai!

zymaz

Dalyvis

Ramygala

1,475.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 15:06

omg :D galėčiau visą šitą aprašymą dėtis į savo aprašymą :D
gal tik pora eilučių neatitiktų o.o

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,783.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 15:18

irgi fotkiniesi arba dazaisi, kai neturi ka veikt, ne vienas žmogus yra tau sakęs, jog esi panasus į Alison Mosshart arba anime/manga/whatever, užaugai su Britne, kuri vis dar yra viena mėgstamiausių tavo atlikeju, domiesi meikapu, neturėjai nei vieno vaikino, išskyrus atvejį, kai draugavai 3 dienas to nežinodamas ir kai kurie tave vadina Kele?

zymaz

Dalyvis

Ramygala

1,475.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 18, 16:04

haha,lol
va šitie ir dar kai kurie :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt