Diskusijos Gyvenimas

Scenos baimė

Vartotojo avataras

Fobija.

®espect

Kaunas.

4,185.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 09, 19:46

Turiu tą scenos/auditorijos baimę,bet būna tokių dienų kai pavyksta įjungti tą p* būsena ir visiškai ramiai,be jokios baimės kalbėti prieš daug žmonių.. Nuo dienos matyt priklauso.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

vwyvwa

Lankytojas

249.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 11, 16:58

seniau grodavau pijaninu metus pradejau nuo antros klases eidavau i meno mokykl ir per metus budavo keli koncertai pries tevus ir visus kitus ten tuos zmmones pirmais metais nebijodavau ne kiek ateinu i koncerta nepasiruosus ismokstu per valanda ir sugroju atsipalaidavus nieko negalvodama antrais metais gal kiek ir labiau budavo tos baimes treciais metais irgi budavo baime ketvirtais dar didesne penktais bijodavau o sestais metai tai man tiesiog kojos, rankos drebedavo.. bet dabar jau kai praejo nuo viso to 8 metai kai reikia kalbet pries klase beje gyvenu junktinei karalystei reikia ka kalbet pries visa klase pristatinet projektus ar panasiai tai tiesiog visada susikaupiu paziuriu i visus ir pagalvoju na manau kad ne vienam ce is tos klases ne kiek nerupi kaip as ce pasirodysiu nes juk jie jaudinas del savo projekto pristatymu ir nusiraminu o na kai grodavau scenoi bandydavau isivaizduot kad nieko nera bet sunkiai sekdavos

Vartotojo avataras

Estera2121

Patyręs forumietis

986.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 11:50

Prieš porą metų šitą baimė pradingo. Dažnai tenka lipti ant scenos, taip tą baimė ir pradingo.

Vartotojo avataras

siimah

Aktyvus dalyvis

3,412.20 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 12:12

Mano baisiausias košmaras :DD bijau klaikiai :DD

laurynukasl1

Lankytojas

124.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 12:21

kovoju su ja

Vartotojo avataras

Alt3u

Dalyvis

Kaunas

2,589.25 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 17:38

Aš tai šiaip nemėgstu žmonių, bet lipt ant scenos atrodo fainai ;o

Vartotojo avataras

October

Aktyvus dalyvis

2,204.67 Lt

Standartinė » 2012 Sau 22, 15:50

groju muzikinėje klarnetu, tad prieš koncertus bijau betkaip. bet dažniausiai kai išgirstu kaip kiti čiuvai groja nusiraminu, jog bent neblogiausiai pagrosiu.xD

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 25, 11:57

Groju sintezatoriumi grupeje, bet kol kas gyvu pasirodymu dar neturejome, daugiau studijine grupe mes, taigi nezinau kaip ten bus, kai teks ant scenos lipti, bet tikiuosi, kad nesupanikuosiu :)

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2012 Sau 25, 14:40

Kokioj grupėj groji? Papasakok/duok paklausyt link'ą kokį,jei yra:D Įdomu

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 25, 14:59

Kontaminant. Fotosesija pasidarem tik praeita savaite ir nuotrauku dar negavom, taigi ju kol kas nera, bet dainu jau keleta turim. Is esmes viska mano suzadetinis daro, nes cia jo profesija, o as tik sintezatorium groju, padedu su mixing down (net nezinau kaip lietuviskai).

Facebooke musu puslapis - http://www.facebook.com/pages/Kontamina ... 5935948341 , bet kaip jau minejau fotosesijos nuotrauku dar negavom, taigi kol kas tik kelios Davido nuotraukos ten, i kurias prasau nekreipti demesio, nes tikrai ne pacios geriausios :D

Cia kelios dainos yra, bet turbut dar ne galutine versija ju, truksta mastering (vel nezinau kaip lietuviskai).
http://soundcloud.com/kontaminant

O Youtubes sena paskyra susinaikinau, taigi siuo metu ten tik viena daina tupi,

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Dalyvis

Klaipėda

801.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 17:18

Na, gal kruopelytė baimės ir būna, bet tik prieš užlipant, bijau, kad nesusimaučiau. O šiaip, kažkaip anksčiau kai lankiau muzikalkę tai būdavo užlipu ant scenos ir groju, o žiūrovų pilna salė būna, tai žiūriu į kokį paveikslą ar gėlę salės gale ir užsimiršta, kad žiūrovų, bet baisiausiai būna kai imu blaškytis ir pradeda akys bėgioti po visą salę, tada uch būna, bet kaip nors išeina susitvarkyti :D.

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

Los Angeles - London

2,403.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 17:25

Turiu baimę. Visada kai kažką darau prieš didelę minią žmonių imu labai jaudintis, drebėti, pamirštu viską, ką žinojau. :D Kažkaip susigyvenau su tą baimę, bet kai kažką darau prieš publiką, bandau įsivaizduoti jog esu viena savo kambarį :D

Vartotojo avataras

caramelli

Aktyvus dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 18:52

Aš seniau turėdavau scenos baimę, bet dabar, kai daug kartų esu dalyvavus ant scenos, tai jau nebėra taip baisu, kaip anksčiau.. :-) :sweeet:

Vartotojo avataras

Mylimukė

Įsijaučiantis

Šiauliai.

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 18:03

Turiu scenos baimę ir gaila, kad per 6 metus niekaip neįstengiau jos įveikt.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 20:21

Uz 5 savaiciu mano pirmasis koncertas klube, kur grosiu sintezatorium, nezinau kaip bus, tikiuosi pamacius kruva akiu nukreiptu i scena nepamirsiu visu natu :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių