Diskusijos Grožis ir sveikata

Sausieji šampūnai

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 10:08

Tai gal tu nepavėlei jų gerai taip paskui? Nes neatrodo jau taip tragiškai jei paveli.. :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 11:53

Viską aš padariau, kaip reikėjo. Ne man tas šampūnas tikrai. ;d

Vartotojo avataras

Ras*a

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai.

239.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 21:55

Kai geeeras :D negirdėjau apie tokį, tai reiks butinai išmėginti :)
Kokioj kelionėj labai praverstu :)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 22:57

emm
Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Gru 14, 23:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Gru 14, 23:21

Persidazius plaukus rozine spalva emiausi siais sampunais gausiai naudotis, nes kasdien plauku plautu jau nebegaliu - spalva issiplaus, o riebaluotai irgi vaikscioti nesmagu :) Gerai padeda, tik kad pasviesieja itartinai plaukai issipurskus

Vartotojo avataras

Katcūkas1558

Įsijaučiantis

1,139.09 Lt

Standartinė » 2012 Gru 15, 18:44

Man tokie šampūnai tik dar labiau plaukus suriebaluoja tai verk neverkus, kad plaukų spalva išsiplaus greit turiu plauti įprastu būdu.

artima

Lankytojas

553.80 Lt

Standartinė » 2013 Sau 28, 18:26

Ha geras :) aš irgi šiandien pirmą kartą perskaičiau apie tokį, paguglinau ir radau kelis receptus kaip namie tokį "šampūną" pasidaryti

Pirmas receptas. Vidutinio ilgumo plaukams sumaišykite 1 valgomąjį šaukštą rupaus malimo miltų ir 1 arbatinį šaukštelį druskos. Šį šampūną, kaip, beje, ir bet kurį kitą, patogu laikyti druskinėje su didelėmis skylutėmis arba indelyje nuo talko.
Antras receptas. Šampūno pagrindas – kukurūzų miltai. Sumaišykite po 1 arbatinį šaukštelį šių miltų, našlaičių šaknų miltelių ir maltų migdolų.
Trečias receptas. 2 valgomuosius šaukštus sėlenų sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu garstyčių miltelių.
Ketvirtas receptas. 2 valgomuosius šaukštus smulkintų avižinių kruopų sumaišykite su 1 arbatiniu šaukšteliu sodos.
Penktas receptas. 3 valgomuosius šaukštus kviečių sėlenų sumaišykite su 1 šaukštu ajerų šaknų miltelių ir 1 arbatiniu šaukšteliu susmulkintos sausos laikišių žolės.
Šeštas receptas. 1–2 valgomuosius šaukštus molio (mėlynojo, baltojo arba žaliojo) sumaišykite su 1 arbatiniu šaukšteliu talko arba sodos.
Septintas receptas. 2 valgomuosius šaukštus krakmolo sumaišykite su 1 arbatiniu šaukšteliu vaikiškos pudros.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 29, 15:14

Pirmam kurse per seminarą rodė ir pristatė sausą šampūną. Ir mačiau pokytį prieš jo panaudojimą ir po ir tikrai buvo didelis skirtumas. Tik kai užpurškė ant šaknų susiradė tokios baltos kaip granulės tai reikia labai gerai jas iššukuot ir viskas. Ir šiaip reikia purkšti pakėlus kiekvieną sruogą. Pati nesu jo bandžiusi bet tikri galvoju įsigyti ir išmėginti.

vaigeme

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgs 27, 15:08

hemmm... Aš girdėjau, kad rusk sampunas neblogas. Gal kas mėginot, yra tsiliepimų?

Vartotojo avataras

Anytta

Lankytojas

Kaunas

202.00 Lt

Standartinė » 2014 Geg 12, 14:03

Aš nusipirkau neseniai Batiste šampūną, purškiau kelis kartus, bet vis nesuprantu kaip ir kokiu būdu naudoti :)) nes neilgam užtenka tos sausumos - vėliau vėl už kelių val riebaluoti.. Gal reikia iš tikrųjų šukuoti, velti ir tt, o aš tik užpurškiu, patrinu pirštais prie plaukų šaknų ir tiek.. bet visi giria tą firmą, BATISTE :)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2014 Geg 12, 22:47

Nepatinka - smirda,sausina plaukus, atrodo žymiai prasčiau nei už išplautus plaukus. Naudoju tik extra atvejais.

Vartotojo avataras

Sigillum

Apšilinėjantis

1,152.00 Lt

Standartinė » 2014 Rgp 19, 22:12

Pirktiniai kol kas nė vienas nepasiteisino. Naminės gamybos - veikia.
Bet vistiek riebaluotą galvą norisi normaliai išsiplaut... taigi sausas šampūnas tik itin retom progom.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2014 Lap 02, 16:51

Naudojau trijų ar keturių rušių tai iš jų galėčiau pasakyt, kad tik du tikrai geri pasitaikė, bet firmų jau net nebepamenu, visus pirkau eurokose.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių