Šis bei tas Pašnekesiai

Rudeniniai Free Hugs Kaune

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 11, 21:41

http://freehugs.private.lt/nemokami-apk ... -09-09-19/
Viskas surašyta. Jei kam neatidaro ar tyngisi skaityti ten tai skaitykit atidžiai : "Alright, draugai mano, Kaunas once again apturi nemokamų apkabinimų akciją! Šį kartą susiemam rimtai, pasikviečiam visus, visus draugus kiek tik turim ir skleidžiam gerą nuotaiką. Paskutiniai apkabinimai buvo šlapi ir nepavykę, tačiau nuoširdžiai tikimės, kad šie bus vieni didžiausių, kokius esam turėję! Ir linksmiausi žinoma. Ir visaip kitaip patys pačiausi! :)

Šį kartą pasistengsim viską padaryti šiek tiek įdomiau. Jeigu turit pasiūlymų ką būtų galima pridėti prie akcijos (lankstinukai, saldainiai, balionai, gyva muzika ir t.t.) rašykit į edvinas.cernevicius [ant] gmail.com. Beje, būtų smagu apturėti kokį megėją ar profesionalą fotografą (pasidalinsim nuotraukom su pasauliu) bei cameramen’ą. Jeigu tokių sulauksim, galit prisipažinti apie dalyvavimą tuo pačiu emailu. Paderinsim.:)
Rugsėjo 19 dieną! 13:00 valandžikę prie Soboro

Pasiimkit gerą nuotaiką, daug draugų, šiltų apkabinimų ir, jeigu oras nepasirodys malonus – skėtį. Beje, plakatus daromės arba namie, arba vietoje. Tokiu atvejų atsineškit visokių flamikų ir popierių.:)

P.S. Ką veiksim po akcijos – sugalvosim!

P.P.S. Visiem, kas prisidės prie renginio reklamavimo spaudžiu dešinę!:))"

--------------------------------------

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 13, 20:56

I'm in. :play:

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 13, 21:03

Me too, and my sugulovė Vampvyrga. ;D

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 13, 21:58

ėi ėi, nesisvaidyk čia mano klyčkom taip viešai :fear:

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 09:57

Aš +

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 13:08

Nžn gal atvarysiu tik pažiūrėt 8) Bet čj tyngėsiu x D

Vartotojo avataras

Sayonara

Patyręs forumietis

29,981.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 14:05

Galetu buti ir Utenoje T.T

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 16:32

Neo.Samurai rašė:Galetu buti ir Utenoje T.T

Nieks netrukdo organizuotis ;)

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 19:27

Neo.Samurai rašė:Galetu buti ir Utenoje T.T

Niekas netrukdo susiorganizuoti patiems. Kauniečiai organizuojasi Kaune, vilniečiai Vilniuje ir t.t.. Tiesiog susirenki draugus. su jais aptari kas kaip kur. Arba tiesiog paskelbi kokiam blogę kurį paplatini draugams, o draugai draugams ir dar tie kiti draugai draugams... Ir vuolia.. Susirenkat ir atliekat pasižadėtą darbą. Nesvarbus žmonių skaičius, bet kuo daugiau tuo įdomiau ; D

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 19:48

Aš ir madmozelė in (:

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 19:50

OMG :play: Kokie jūs nuostabūs. Ir nepamirškit susirinkti visus savo draugus ; D

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 21:13

Bet tai, kad nelabai suprantu, kaip ten reik hug'int ;D eina sau zmogus, tu pribegi is priekio, ir apsikabini.. isvadintu kokiu beprociu arba dar ir i bumbula gautum :D :fear:

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 22:23

Na va. Man ir kilo klausimų prieš einant į pirmus Free Hugs. Tiesiog jeigu turi plakatą [ turėtų būti užrašytą lietuviškai, o angliškai jau ten kur nors šalia įterpti [; ] eini laisvės alėja su visais kitais akcijos dalyviais ir priėjus prie žmogaus pasakai, kad " Nemokamų apsikabinimų akcija! Dabar aš jus stipriai apkabinsiu! " :D O jei rimčiau tai tiesiog jau ten pati susižiūrėsi, kas ten tau labiau tinka. Ar paklausti ar galima apkabinti, ar apkabinti ir pasakyti, kad tokia ir tokia akcija ar tiesiog pasakysi mano pateiktą pavyzdį [; Tik nereikia bijoti prieiti. Drąsiai. Juk savo draugės neklausi prieš apkabindama ar gali ją apkabinti. Čia reikia suteikti šilumą, įžiebti šypsenas veiduose ir palikti gražius asiminimus [: Tai va. Jei dar yra klausimų - klauskit manęs [; Skype'as yra, tai jeigu kas nebijokit pasiklausti, kad ir koks durnas klausimas būtų. O plakatų dydis nesvarbu. Aš buvau 2 kartus be plakatų. Ir visai gerai gavosi [;

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 22:26

Aš tai siūlau pasileist per laisvės alėją kaip bandai, galima dar padaryt tokį prikolą, panelės išsirengia iki apatinių, labai dėmesį vaikinų pritrauktumėt, visi bėga griūdami rėkdami ir šoka ant visų pasitaikiusių?Ką jūs į tai.

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 14, 22:40

tau paminklą statyti už nuostabias idėjas, jei nesutiks, bus priežastis dėl ko ten neeiti. :D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias