Šis bei tas Pašnekesiai

Rimta diskusija visiems

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Geg 17, 11:42

tu tiesiog atrodei jai graži,todėl ji tau ir pavydėjo to grožio ir rūbų,kad tu skoninga :D ,jaučiu todėl ir pradėjo varyt.Nes taip dažniausiai būna,iš pavydo varo :?

--------------------------------------

mixiux

Įsijaučiantis

2,420.56 Lt

Standartinė » 2008 Geg 28, 17:45

Šiaip manau kad negalima iš kitų žmonių tyčiotis.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Geg 28, 18:30

Tai aišku,kad negalima.Bet tokių žmonių visada buvo,yra ir bus,deja. :cry:

Vartotojo avataras

Fyfa

Aktyvus dalyvis

Kelmė

17,323.79 Lt

Standartinė » 2008 Geg 28, 19:46

Agnietea:)~ rašė:tu tiesiog atrodei jai graži,todėl ji tau ir pavydėjo to grožio ir rūbų,kad tu skoninga :D

gal ir pavydejo nžn, bet nereikia buti tokia durna kad nesupranti kad ižeidi žmogu.. :cry: juk yra tokia taisykle nedaryk to ko nenori kad tau darytu... aš je vadovaujosi

Vartotojo avataras

paulliuz

Dalyvis

Kėdainiai

8,654.08 Lt

Standartinė » 2008 Bir 18, 23:22

Nightlord rašė:Galima ir kitokiu būdu būti viršesniu. Nebūti tuo, kuris tik peikia kitus ir nekreipti dėmesio į šaipymąsi - štai kur didesnis pranašumas mano manymu.

na as nesakau kad as renkuosi ta saipymosi ir tyciojimosi kelia. bet negali paneigti kad tai lengviausias kelias. del to ji dauguma ir renkasi

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2008 Bir 20, 14:38

O vom. Rašysiu ir į temą ir ne į temą. Skaitykt ir susidaryk nuomonę [;.
Mano dabartinėj klasėj dauguma yra turtingų tėvų vaikai , tačiau dėl to nieks pernelyg nesišaipo. Tačiau šitoj mano klasėj LAAAABAAAI daug veidmainystės, o tai man yra bene blogiausias žmogaus bruožas. Per ones ir skype visokias širdeles deda, real kalba ojoj,kaip viskas faina, bet už akių...
Man jau geriau į akis [rimtai, ne ant bajerio pasakytų] trenkta tu esi, atsiknisk nuo mūsų, negu kažką neaiškiai sumaltų. Turiu aš toj klasėj draugų, blem viena į Angliją išvažiavo. Žodžiu, pas mus vyksta šaipymasis už akių - apkalbos. O man jau geriau tegu šaiposi. Dar bent į akis nelystų , nedėtų per voną tų širdelių ir pnš. . . Svarbiausia, galvoja nesuprantu aš. Sirgau, tai per one rašė kaip pasiilgom,tralialia,o iš tikrūjų ten kaip sužinojau iš vieno žmogaus, tai nelaukė išvis kad grįžčiau. Ir išvis aplamai, nesupranta manęs ta prasme, kad tarkim ten aš pasakau : Ne Ligitas ir pan... Juk ant bajerio sakau, o kai kurie žmonės galvoja kad rimtai ir kad kažką reiškia man tas , kokiais gi batais ten kas nors apsirengęs :roll: . Arba kad draugus pagal populiarumą renkuos, klasės peliū grupelė {tačiau nieks ten ant jų nevaro} sako. Kad man neįdomūs tū vištų mažvaikiški klykimai ir ponių žaidimėliai , o yra žmonių, tokių su kuriais man gera bendraut, bet varge tu mano , jie klasėj populiarūs. Varge tu mano, nenuostabu, moka normaliai išreikšti mintis, per pertraukas nežviegia dėl mistiškų nesąmonių ir apskritai - mano akim normalūs žmonės yra, bet jom tai aš to nesakau gi.Mes kariaujam, o bernai su telefonais žaidžia. Jau bernai šiaip mūsų žym nuoširdesni, kad ir su tais telefonais žaidžia. Ėch :roll: Esu žmogus, šiaip sau nerizikuojantis, turiu tvirtą nuomonę, jei mano draugės eina į kažkokį miškelį , o aš ten nenoriu, tai tiesiog pastoviu ir palaukiu, kol jos spiegdamos nes kažkas ant jų užvirto parlėks. Aišku žinau, kad eidamos jos apkalbinėjo mane, bet aš bent jau neapgaudinėjau savęs. Neturiu bandos jausmo, tai užtat ir apkalb kiti mane. Bet draugų man užtenka...Tikrų draugų.

Vartotojo avataras

vikushia

Lankytojas

šilale

695.20 Lt

Standartinė » 2008 Bir 20, 20:42

ka dabar zmogui padaryti kad jis ne toks kaip visi :) ...kam is jo saipytis tie kurie saipos dar spes pabut tokiu zmogumi kaip tas is kurio saiposi

Vartotojo avataras

brasiukas

Uploade®

Vilnius

922.04 Lt

Standartinė » 2008 Bir 21, 11:55

patys patys :cry: po to sako kad mes kai sumusam ir poblemu turim

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę