Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Rihanna

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 21:19

Paveikslėlis

Robyn Rihanna Fenty (g. 1988 m. vasario 20 d.) – JAV dainų atlikėja, šiuo metu gyvenanti San Diege, Kalifornijoje.
Rihanna gimė Sant Mišelyje, Barbadoso saloje, Ronaldo ir Monikos šeimoje. Atlikėja turi du jaunesnius brolius - Rorį ir Rajadą. Lankė pradinę ir vidurinę mokyklas Barbadose, kur su dviem bendraklasėmis subūrė merginų trio.
Mergina savo gimtinėje išgarsėjo laimėjusi vietinį grožio konkursą, kuriame sudainavo Mariah Carey kūrinį „Hero“. Lūžis merginos gyvenime įvyko, kai ją, 15 metų paauglę, vienas iš draugų pristatė tuo metu Barbadose atostogaujančiam prodiuseriui Evan Rogers'ui. Pastarasis su savo partneriu Carl Surken'u JAV įrašė keletą Rihannos dainų ir nusiuntė įvairioms įrašų kompanijoms. Rihanna susižavėjo vienas garsiausių šių laikų prodiuserių ir atlikėjų - Jay-Z, kuris ėmėsi kelti merginą karjeros laiptais.
2005 metais Rihanna išleido debiutinį albumą „Music Of The Sun“, kurio pasaulyje buvo parduota virš 2 mln. kopijų. Pirmasis singlas iš albumo pasiekė 2 vietą billboard Hot 100. Antrasis atlikėjos albumas vadinosi „A Girl Like Me“. Jo pasaulyje buvo parduota 3,5 mln. kopijų.

Only Girl (In The World)

Rude Boy

S&M

Taigi kas klausot? :} Aš vat anksčiau, galima sakyti nemėgau jos dainų, stiliaus ir t.t., bet dabar kažkaip pakeičiau nuomonę, kai perklausiau jos naujausią albumą "Loud" :} Tai naujasis albumas ir keletas dainų iš "Rated R" labai patinka, + mėgstu labai jos dabartinį stilių. Žodžiu, dabar patapo jinai man viena iš mėgstamiausių atlikėjų:D

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

caramelli

Aktyvus dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 12:33

Man tai ji patinka, jos dainos man patinka tai viena iš mėgstamiausių atlikėjų :love: :lovegif:

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

6,541.96 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 13:22

Patinka :up: Anksčiau irgi nelabai..bet dabar... :play:

Vartotojo avataras

insomned

®espect

Vilnius

998.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 16:31

Aš irgi mėgstu karts nuo karto paklausyt, pastaruoju metu pro ausis labiausiai "What's My Name" praeina;D. Bet ji pati kaip asmenybė turbūt nelabai gerą įspūdį sudaro (?) Ypač S&M klipe, kuris man atrodo yra tobuliausias pavyzdys link kur žygiuoja visuomenė, ypatingai naujosios kartos. Aišku, neneigsiu, kartais pati prie to prisidedu, tą mėgstu, tiesiog gaila (ne apie Tave, Rūta, kalbu), kai atsiranda žmonių, kurie tik tokių klipų peržiūrom tesidomi, na o vėliau jau ir seksas 13 - 14 metų nebebaugina, juk klipuose tai išaukštinama :]
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Vas 22, 16:35. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 18:55

:< tai šiaip reikėjo pasidomėt,kad ir S&M dainos potekste, ten kaip ir užsimenama, apie tai,kaip purvasklaida bando juodint žmones (ir pačią Rihanna). Tie ale tekstai klipe - tai išgalvoti gandai apie ją :} Sakyčiau, nėra iš tų dainų, kur visai be ryšio ir be jokios prasmės, nors galbūt ta prasmė sunkiai apčiuopiama. sakyčiau, per daug paviršutiniškai pažiūrėjai į tą klipą :}

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,599.61 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 22:21

Laikina dainininkė laikiniems klausytojams.Nėra jokios prasmės toj Rihannoj,viskas dėl reklamos ir reitingų.Juk taip patogu dainuoti 'aktualiom' paaugliam temom (ankstyvi lyt.santykiai,miaaailė ir kt) o po to dangstytis,kad mes to neskatinam. :D Todėl iš dalies sutinku su Breed.
Man tai asmeniškai jinai dar ir labai nuobodi,kažin ar kas nors klauso jos senesnių dainų,kurios buvo populiarios prieš metus ar du. :) Taip va ji ir kuria - nuo vienos dainos prie kitos,nes jei sustotų,nieks ir nebeatsimintų jos.Live man jos balsas irgi nepatinka,kažkoks erzinantis ir gan dažnai pro šalį. :)) Bet turiu pripažint - man ji viena gražiausių moterų.

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 14:14

Na, kad jinai graži labai, tai čia faktas ir šiaip, jos figūra dabartinė man labai daili, nors ir apkūni;d Balsas, dainos tai hmzz.. nežinau, gal ir tavo tiesa, bet man kažkaip tai patinka. :{ kiekvienas atlikėjas atranda savo klausytoją ir tiek. tik gal čia būsiu užlinčiuota tuoj, bet man jinai tikrai normalesnė ir fainesnė/artimesnė širdžiai nei lady gaga, kuri tik ir ieško dangsčių, kaip dirbtinai apšokiruoti kokį žmogų, kad visi manytų - wyyy kokia ji drąsi ir tobula. gaga savo muzika labiau, manyčiau, skatina visus tuos ankstyvus santykius. o ją čia paminėjau todėl, jog išties labai lyginamos dainininkės, kiek pastebėjau. pati gaga yra lyg kokios tai madonnos kopija, o rihanna savo ruožtu yra niekeno kopija, t.y. originalumo ji turi daugiau nei pastaroji :}

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

564.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 18:32

neklausiau tokios muzikos, bet brolis prašė atsiųst loud albumą tai pasilikau only girl ir s&m :)

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių