Requiem for a Dream
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
jeigu atsirastų nors vienas žmogus kurio nesukrėstų šitas filmas tai WTF
iš tiesų nereikia būti genijum,kad suprastum elementarius dalykus, tuom jis ir žavi tiesiog žiūri ir tau viskas aišku, nereikia į nieką gilintis, bet pasibaigus filmui tau iškyla daug klausimų ir tu gilinies,gilinies +garso takelis,aktoriai,siužetas, režisūrinis sprendimas Aš jau gal esu sakiusi,bet niekaip nesuprantu kodėl šitas filmas užima tokias aukštas pozicijas ir yra taip gerai įvertintas.
Skaičiau daug atsiliepimų,išryškėdavo toks argumentas -"sukrečiantis filmas".Na nežinau,nors esu mačius nedaug filmų apie narkotikus,šito nelaikyčiau pačiu baisiausiu.Pati filmą įvertinčiau maximum 8,man tai pasirodė gana tipiškas filmas apie narkotikus ir skaudžias jų pasėkmes. Filmas labai išsiskiria operatoriaus darbu ir soundtrack'u - bet ar tai jį daro vienu geriausių filmų apie narkotikus? vienas geriausiu filmu apie narkotikus? taip.
vienas geriausiu filmu? ne. ar jis man buvo sukreciantis? ne. tiesa sakant jis buvo gan nuspejamas. sakyciau kodel, bet nezadu minet spoiler'iu (nors ir senas filmas). koki filma primena? trainspotting. neseniai vel paziurejau ir prisiminiau kaip man patiko scenografija ir atmosfera IR be abejo filmo score "lux aeterna". hmmm. pats ji ivertinciau 8/10. ....ass to ass. Filmas geras, tiesa labai jau holivudiskai pagrazintas, bet prikaustantis demesi. Nepatiko tik narkotiku romantizavimas (na kokia dar romantika tarp narkomanu) ir keletas tikroves neatitinkanciu detaliu, kaip pvz tai, kad nuo heroino akiu vyzdziai ne issiplecia, bet susitraukia. Duociau 9 balus is 10, didelis pliusas uz garso takeli
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |