Diskusijos Gyvenimas

Religija

Vartotojo avataras

Alt3u

Dalyvis

Kaunas

2,589.25 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 01:46

Jau krypsti nuo religijos, nes religija tiesiai šviesiai - Dievas sukūrė pasaulį.

Neįsivaizduoju apie kokį pagrindą eina kalba..

O jūs kokiai religijai save priskiriat, ar dar neapsisprendę dėl to? :)

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

Los Angeles - London

2,403.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 17:42

Esu krikščionė, nediskriminuoju kitų dėl to, kad kitas tarkim yra budistas, islamistas ar koks nors žydas. Netikiu dievu ir išvis tom šnekom kurias rašo biblija. Nevaikštau į bažnyčias, nesimeldžiu, neeinu išpažinties.

devoted

Patyręs forumietis

5,253.36 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 17:50

Dievas bla bla bla. Paskaitykit Egipto mirusiųjų knygą ( senesnė už bibliją, jei kas nežino). Tas pats b.... kitoje rankoje. Religija evoliucionavo. Iš vienos kilo kita ir t.t. O ar tikėti kažkokiu absoliučiu kosminiu protu ar kunigu su vulkanu kelnėse, tai jau kitas reikalas.

Vartotojo avataras

caramelli

Aktyvus dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 18:33

Aš esu katalikė . Tikiu Dievu, einu į bažnyčią kiekvieną sekmadienį, nes šiais metais priimsiu dirmavonę. :-) Ne, nediskriminuoju žmonių dėl religijos, bet kai pradeda savo religiją "kišti" kitiems, tai tada jau nebepatinka.Taip einu išpažinties.
Paskutinį kartą redagavo caramelli 2012 Vas 04, 18:34. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2012 Vas 08, 06:11

ė, o klausykit kokia yra religijos prasmė? tam tikros dogmos ir taisyklės, kurių mes, krikščionys ir katalikai turim laikytis? nu wtf, gi nieks to nesilaiko...retas kuris einat išpažinties tikraii, nu nežn, dar galvodavau seniau, kad tipo tam religija, kad žmogus stiprybės pasisemtų ir bla bla bla, bet dar kartą ir dar ir dar permasčius, savyje reik viską tvarkyt, o ne į kažką melstis. ir išvis, nepatinka man tokiom temom šnekėt neapsirūkius, einu dantų valytis

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,599.61 Lt

Standartinė » 2012 Vas 08, 16:56

ė, o klausykit kokia yra religijos prasmė?

žmonės randa stiprybę,religija suteikia gyvenimo prasmę,religija ugdo moralę(dievo įsakymai,meditacija etc.),galų gale pasilpelnymas ar žmonių kontrolė.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2012 Vas 08, 18:24

kokią gyvenimo prasmę? man ir karbonadas gali gyvenimo prasmę suteikt...

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 08, 20:18

Nu lol, jei žmogus tikintis, tai nereiškia, kad jis turi lakstyt kiekvieną sekm į bažnyčią, išpažintis daryt ir t.t. Jei tarkim žmogus yra vienišas ir fiziškai, ir dvasiškai,atstumtas,ar nori pagalbos, tikėjimas kai kuriems suteikia tos tokios stiprybės susiimt ir t.t. Niekas nesako, kad viskas ant lėkštutės iš dangaus nusileis. Aš ir pvz nesu ta gryna krikščionė,besilaikanti tų dogmų, turiu gan platų požiūrį į religiją, tol kol tai nėra iškraipoma ir pernelyg radikalu, bet kiek esu buvus bažnyčiose (kai nėr davatkų), tai man ten labai ramu atrodo,nuteikia kažkaip jaukiai. Tas man ir patinka. Kiekvienas iš tos religijos pasiima to ko reikia pačiam žmogui, man asmeniškai tas dievas pernelyg paviršutiniškas dalykas, nors kažkuo tikėt tai gerai, manau, yra.:>

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,599.61 Lt

Standartinė » 2012 Vas 08, 20:32

kokią gyvenimo prasmę?

pavyzdžiui skleisti Dievo žodį kitiems,bandyti atrasti Dievą,siekti patekti į rojų ir pan.

Vartotojo avataras

Simonna

Patyręs forumietis

Kaunas

6,094.45 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 16:32

Bažnyčios visais laikais tik klesti iš mūsų kišenės ir dėl to jog esam naivūs ir tikim ale Bažbyčios teikiamais stebuklais - juokinga.:D Arba turi žiauriai neturėt ką veikt,kad ten eit, arba turi būti naivus ir tikėtis "stebuklo" tipo ten nuėjęs pateksi į rojų? Juokinga, juk ten paprastas pastatas kurį kažkas sugalvojo pastatyt tam,kad susikrautų kapitalą....

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,599.61 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 17:12

Arba turi žiauriai neturėt ką veikt,kad ten eit, arba turi būti naivus ir tikėtis "stebuklo" tipo ten nuėjęs pateksi į rojų?

gal ir naivumas,bet užtat turi prasmę ir atramą gyvenime.

Vartotojo avataras

Simonna

Patyręs forumietis

Kaunas

6,094.45 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 17:32

Na jeigu esi labai vienišas, neturi nei šeimos nei draugų kurie galėtų tave paguosti, tada taip, kas ir belieka, tai tokiu atvėju galbūt Bažnyčia tampa tavo vilties spindulėliu. Bet tavo gyvenimo atrama turi būti tavo šeima, artimieji, o ne Bažnyčia. suprantu jei neturi kam pasiguosti ir panašiai tada gali eiti į Bažnyčią, bet eiti į Bažnyčia vien tam,kad patekt į rojų ar tikėtis kažkokio stebuklo tai ką aš žinau....

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 18:20

Simonna rašė:Bet tavo gyvenimo atrama turi būti tavo šeima, artimieji, o ne Bažnyčia

Nė vienas negali nurodinėt,kas kieno atrama gyvenimo turi būt. Kiekvienas pasirenkam savo vilties spindulėlius ir atramas patys.

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,599.61 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 20:21

bet eiti į Bažnyčia vien tam,kad patekt į rojų ar tikėtis kažkokio stebuklo tai ką aš žinau..

esi netolerantiška ir siauro požiūrio. :>

Vartotojo avataras

Simonna

Patyręs forumietis

Kaunas

6,094.45 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 20:29

Esu tolerantiška ir siauro požiūrio į Bažnyčias, bet kas nori tegul eina, vistiek nei geriau nuo to nei blogiau. Bet tik sakau jog Bažnyčios visais laikais klestėjo iš mūsų kišenių ir stebuklų nepadarė...

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių