Rekomenduokit filmų
galima ir trailerį pažiūrėti youtubėj,rankos nenukris manau jei ir pati pasigooglinsi išsamesnės informacijos apie filmą,jei rekomenduojam tai reiškias,kad geras ir vertas dėmesio filmas. ![]() Kuriom rekomendacijom pasitikiu, tai Artes. O dėl kitų sunku žinot. Gi neįmanoma žinot kiekvieno forumiečio skonį filmams. Ir jau ne pirmą kartą perverčiu daug puslapių, kol randu filmą, bent jau iš pavadinimo patraukiantį akį. Bet kaip sakoma, nespręsk apie knygą iš viršelio.
Taip, man rankos nenukris kiekvieno filmo trailerį peržiūrėjus, bet ar kam nors nukris apibūdinus filmą? Ar bent jau nurodžius jo žanrą? Po galais, būkim geranoriški ir pagalvokim apie kitus, juk tai nėra taip baisu.
Žanras: Drama,detektyvinis,trileris. Filmo aprašymas: Po žiaurios automobilio avarijos Ana atsibunda laidojimo namuose, kurių savininkas Eliotas Dikonas rengia jos kūną laidotuvėms. Sutrikusi ir išsigandusi, Ana netiki Elioto žodžiais, kad ji jau mirusi. Eliotas įtikina ją turįs galimybę bendrauti su mirusiaisias ir kad jis - vienintelis galintis jai padėti pereiti į pomirtinį gyvenimą. Tačiau Anos vaikiną apninka įtarimai, kad Eliotas visai ne toks, kokiu dedasi. aprašymas kopijuotas iš ''torrent.lt'' taip tinka.? (: Taip, tinka.
Noriu paklaust, ko tu dramas iš nieko darai? Buvo paprastas prašymas, bent kiek užsiminti apie filmą ar nurodyti jo žanrą, kad būtų VISIEMS patogiau. O tu "wow" kaip kietai padarei - įkėlei trailerį, žanrą nurodei ir dar aprašymą iš torentų nukopinai. Recenzijos betrūksta. Bet žinai ką? Dabar mane šis filmas tikrai sudomino ir, galbūt, jį parsisiųsiu. Nekeliu aš jokių dramų,man nesunku nukopijuoti aprašyma ir įkelti traileri,joks čia ne ''wow'' ir joks čia ne kietumas,mąstyk iš naujo.
![]() o tu pati nežinai ko nori,padarau taip - blogai,padarau kaip norėjai vėl blogai.Na žodžiu. Dar viena gera filma noriu pasiūlyti,bet tikriausiai būsit visi mate ''May''. Žanras: Drama, Trileris, Siaubo. Tikrai vertas dėmesio filmas,man šis vienas iš geriausių. : ) ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |