‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
-

luvM
- Lankytojas
-
- 263.00 Lt
» 2010 Lie 06, 17:54
MuOn rašė:Norėčiau pamatyti street dance 3d, bet lauksiu kol atsiras geros kokybės.
Gal kas galit pasiūlyti filmų, panašių į The Notebook, A Walk to Remember?
Gali pažiūrėt Dear John. O dėl street dance 3D, tai siųlau tokių šlamštų nežiūrėt  Tik laiko gaišimas.
--------------------------------------
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Lie 06, 18:31
Jo, daug kas sakė kad nlb. :> O dėl Dear John tai esu mačius. Bet jis yra nieko vertas palyginus su šiais filmais kuriuos išvardinau. Nu bet kaip kam.
-

Giliukė
- Patyręs forumietis
-
- Londonas
- 460.76 Lt
» 2010 Lie 06, 18:41
Ne visiem šlamštas... Jei tau nepatiko, tai nereiškia, kad nepatiks ir kitiem... Man Street dance 3D tikrai patiko... Ir ne vien dėl siužeto, vaidybos ar kažko panašaus, man jis patiko dėl šokių, muzikos ir netgi dėl to, kad tai ne amerikiečių filmas. Siūlau pasižiūrėt. Na, o jei jau gaila į kino teatrą nueit tai gali laukt kol pasirodys torrent'uose ar kur kitur...
-

luvM
- Lankytojas
-
- 263.00 Lt
» 2010 Lie 06, 19:18
O kaip tu galvoji iš ko filmo visas gražumas susideda. Ne tik iš šokių 
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2010 Lie 07, 09:53
Kūrėjai, suprantantys, kad "šedevro" nesukurs, dažnai prideda kitokių galinčių sudominti detalių - šiuo atveju, šokių.
O apie patį Street Dance 3D filmą nieko nesakau, nes nemačiau. Siužetas man atrodo visiškai neįdomus ir nuvalkiotas, bet manau, kad kai atsiras parsisiųst, pažiūrėsiu.
-

Mix
- Aktyvus dalyvis
-
- Skouds.
- 2,826.50 Lt
» 2010 Lie 09, 17:39
Little Miss Sunshine Harold Forgetting Sarah Marshall Nepamenu daugiau.  D
-

Mix
- Aktyvus dalyvis
-
- Skouds.
- 2,826.50 Lt
» 2010 Lie 09, 17:46
MuOn rašė:Norėčiau pamatyti street dance 3d, bet lauksiu kol atsiras geros kokybės.
Gal kas galit pasiūlyti filmų, panašių į The Notebook, A Walk to Remember?
Hachiko, tik kad su šuniuku ten.  D Keith Candy I Am Sam Angus, Thongs and perfect Snogging [ toks paaugliškas, lengvas  ] The Time travellers wife Pearl Harbour Boys don't cry August Rush - Čia visokie su drama. 
-

Pinkmuffin
- Įsijaučiantis
-
- Far away from here
- 1,384.00 Lt
» 2010 Lie 09, 18:41
Man tai patiko: ''The notebook''; ''P.S. I love you''; ''When in Rome''. Romantinės tokios 
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Lie 10, 21:58
Gal kas galėtų parekomenduoti gerų Sci-fi filmų (kažko panašaus į Ink, Donnie Darko, Moon, Pi, Dark City...)
-

illuminated
- ®espect
-
- -13,073.73 Lt
» 2010 Lie 11, 00:58
http://www.imdb.com/chart/scifi 50 geriausių Sci Fi filmų. Galų gale galėtum pamėgint pažiūrėt "Gattaca" (į kurį pati labai jau senai taikausi), "V for Vendetta" (šį irgi labai senai noriu pamatyt, nežinau ant kiek jis yra Sci fi ir kiek labai jis panašus į tavo išvardintus, bet mane pačią tai tikrai domina šis filmas), šiaip rašo, kad lyg ir "28 days later" yra Sci fi (nežinau ar atitinka žanrą, bet pats kaip filmas - tikrai labai geras, bent jau man. Tik aprašymas kartais gali kitus atbaidyt). Žiūrėjau, jog ir "Children of Men" yra neblogas, nors pati nemačiau. Kiti ir terminatoriaus filmus įvardyja kaip neblogus Sci fi filmus. ;DD
Šiaip nežinau ar padėjau, bet gali pamėgint internete paieškot geriausių Sci fi filmų sąrašų, ten tikrai manau atrastum ką nors, kas sudomintų.
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Lie 11, 13:04
Pažiūrėjau į tavo įdėtą geriausių sąrašą ir juokas paėmė. Niekada nemaniau, kad domėsiuos tokiais filmais kaip “Star Wars”;o. Na bet kai kurie tikrai sudomino. Kas dėl “Gattaca”, na jį kažkada esu mačiusi, bet tai buvo taip seniai, kad ko gero visai ne pro šalį būtų pažiūrėti dar sykį. Dėl 28 days later, manau irgi pažiūrėsiu. Jau vien dėl to, kad jis ir šiaip buvo tarp mano būsimų žiūrimų. Sakai Terminatorius… Kažkaip juokas suėmė;DD. Na tarkim tolimoje ateityje gal kada ir pažiūrėsiu;o. O dėl tų internetinių sąrašų, tai taip, jų yra begalės, bet daug įdomiau, kai kažką pasiūlo konkretus žmogus, kuris matė tą filmą, gali apie jį parašyti savo nuomonę ir rekomenduoti kitam. Šiaip dėkui, tikrai davei idėjų dėl kai kurių filmų peržiūrėjimo 
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2010 Lie 11, 21:13
Artes, nuo savęs rekomenduočiau "Planeta K-PAX". Na, iš tikrųjų, ten nėra itin daug to Sci Fi, bet filmo mintis būtent to stiliaus... Ai ai, kaip neaiškiai suvėliau...
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2010 Lie 12, 12:21
Artes rašė:Kas dėl “Gattaca”, na jį kažkada esu mačiusi, bet tai buvo taip seniai, kad ko gero visai ne pro šalį būtų pažiūrėti dar sykį.
aš jo kažkada net neplanavau žiūrėt,bet užkabino nuo pradžių ir pasilikau prie teliko iki 3 nakties. šiaip tikrai žiauriai geras,bent man,pasirodė. ++ gal kažkas matėt A Clockwork Orange?
-

luvM
- Lankytojas
-
- 263.00 Lt
» 2010 Lie 12, 12:27
Baigtė rašė:Artes, nuo savęs rekomenduočiau "Planeta K-PAX". Na, iš tikrųjų, ten nėra itin daug to Sci Fi, bet filmo mintis būtent to stiliaus... Ai ai, kaip neaiškiai suvėliau...
+. Šitas K-PAX tikrai puikus filmas. Vertėtų pažiūrėti 
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Lie 12, 13:15
"Planeta K-PAX" būtinai pažiūrėsiu, gal net artimiausiu metu. A Clockwork Orange... Šito filmo nemačiau, bet jau kuris laikas apie jį galvoju. Manau bus tikrai stiprus darbas. O tu matei ar šiaip domiesi?
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
|
|
|