Įvairūs Filmai, TV, knygos

Rekomenduokit filmų

Vartotojo avataras

Kitse

Dalyvis

5,364.10 Lt

Standartinė » 2007 Vas 20, 00:22

Neužmiršk ir Karibu piratu 3, bei The Simpsons movie :lol: ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

S-a-r-a-s

Aktyvus dalyvis

Panevezys

14,897.35 Lt

Standartinė » 2007 Kov 06, 22:44

As siulyciau paziuret lietuviska filma Grozis ir Geismas, jame juodai keikiasi ir yra juokingu vietu. Bent jau man patiko

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2007 Geg 12, 18:02

na man labai patiko ,,policininkas vagis'' ,, big mama's house'' (1 ir 2) :haha: ir multiku geru buna pvz ,, ice age'' ten tai man lb patiko :D

Vartotojo avataras

Lukys

Dalyvis

24,433.45 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 12, 19:31

Nu zodziu cia sita tema ir prifludinta reiktu je isvalyt, ir kas rekomenduoja filma tai rekomenduokit zmogiskai, o ne vienu zodziu :cry: ir pasistenki rekomenduot maziau isreklamuotus, bet tikrai gerus filmus.

Nu tai ka as rekomenduoju
Shaun of the dead 2004m
Paveikslėlis
Tai filmas (siaubo komedija) apie du nevykelius draugus kurie stengesi islikti per zombiu atpuoli, sio fylmo kurejei ir aktoriai yra beiveik tie patys kaip ir filmo "Kietas faras" (2007m) taigi jei jus matet "kieta fara" ir jis jums patiko, tai tikrai patiks ir sis.
Shaun of the dead TRAILER (YouTube)
P.S. sitam filme isties yra kraupiu scenu :twisted:

Vartotojo avataras

Geco

Uploade®

Vilnius

40,694.49 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 12, 21:18

Kova su šešėliu / Boy s tenyu

Paveikslėlis

Artiomas Kolčinas (akt. Pavel Derevyanko) buvo tik vienas iš daugelio paprastų jaunuolių, bet jis norėjo daugiau - Artiomui reikėjo šlovės, todėl jaunuolis pasirinko boksininko karjerą.

Artiomas našlaitis, užaugęs vaikų namuose. Vėliau jo mokykla buvo gatvė, kurioje vaikinas išmoko pagrindinę pamoką: būti nugalėtoju, o ne nugalėtuoju. Tai jo kredo ir bokso ringe. Įveikti visus. Tapti ringo karaliumi.

Aklo ryžto ir pasitikėjimo savo jėgomis vedamas, tuo metu dar niekam nežinomas boksininkas Artiomas stoja į kovą su juodaodžiu planetos čempionu (akt. Gus Redwood). Po kovos vaikinas atsipeikėje ligoninėje ir mylimos merginos (akt. Yelena Panova) glėbyje. Nors Artiomas tik laimingo atsitiktinumo dėka liko gyvas, jo beatodairiškas šlovės troškimas apdovanojamas. Vaikinas ima kilti boksininko karjeros laiptais.

Ambicingą jauną boksininką aplanko sėkmė. Dabar Artiomas pretendentas į čempiono titulą. Jis pasaulinio garso boksininkas, gerbėjų vadinamas Didžiąją Baltąją Viltimi. Tačiau svarbiausia jo gyvenimo kova pasisuko kitaip nei jis tikėjosi...

Viskas turi savo kainą - šlovė taip pat. Kelyje į žvaigždes Artiomui sunku atsikratyti praeities šešėlių – gatvės gyvenimo ir senųjų ryšių. Ir pasirodo, kad tai priklauso ne tik nuo jo paties norų. Profesionalaus bokso užkulisiuose sukasi dideli ir nešvarūs pinigai. Čia negali pasitikėti niekuo, nes draugiški veidai dažnai slepia savanaudiškus kėslus ir juodus darbelius. Išdavystė bokso užkulisiuose jau tapusi kasdienybe.

Jaunam boksininkui tenka stoti į kitokią kovą nei ringe. Artiomas turi tik tris dienas surinkti neįtikėtiną pinigų sumą ir apsaugoti mylimą moterį nuo samdomų žudikų. Ir atsiskaityti su tais, kurie jį išdavė. Jei tik pavyks išsiaiškinti, kas jo tikrieji draugai.

Realiam gyvenime kova žiauri - be pirštinių ir be taisyklių. Ringas – priešiškos didelio miesto gatvės, kuriose nėra teisėjo, galinčio nutraukti kovą. Artiomas žino, kuo ši kova gali baigtis, jei jam nepasiseks.

Tačiau jis privalo kautis, nepaisydamas nieko. Jis privalo įveikti visus. Tapti nugalėtoju, nes tai žūtbūtinę kova. Kova dėl meilės. Dėl draugų. Dėl savo paties gyvenimo...

Veiksmo trileris „Kova su šešėliu“ – naujausias kultinio serialo „Brigada“ autorių filmas.

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 13, 19:27

"Robin Hood- men in tights"
"Robinas Hudas- vyrai su triko"
http://www.youtube.com/watch?v=B5q6Kt0S82o
Paveikslėlis

Labai labai geras filmas :clap: :clap:

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 13, 23:50

Jau maciau... toks nieko bet man tai humoras kiek lekstokas...

Zygintas

Įsijaučiantis

2,007.12 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 18, 19:30

Sarunas rašė:As siulyciau paziuret lietuviska filma Grozis ir Geismas, jame juodai keikiasi ir yra juokingu vietu. Bent jau man patiko

Pritariu.Nreliai geras filmas.Man ziauriai patiko(((ypac pabaiga))) :)

http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
Rasit kelias istraukas. :clap:

Vartotojo avataras

Dejavu

Uploade®

14,626.30 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 27, 20:49

Siulau:
Paveikslėlis
Zodziu nu ziaurus filmas,labai man patiko,vienas is geriausiu.Senai mates tai reiks dar karta paziuret kada nors.. :))

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 29, 16:49

Kai pirmą kart žiūrėjau buvo žiauriai įdomu "Big mama's house" ir "Big mama's house2" :lol: :hoorey: :yay:

Vartotojo avataras

StormLorD

Lankytojas

Prienai-Vilnius

1,827.90 Lt

Standartinė » 2007 Spa 18, 18:40

Rekomenduoju Peter Jackson [jis rezisavo Ziedu Valdova] rezisuota 1992 metu siaubo-komedija "Braindead".

kai kuriuos, siplnesniu nervu zmones gali supykint beziurint, bet GORE fanams, sis filmas tesuteiks gardu juoka :)

*Kaip 92 metam, spec efektai gan geri :)

Vartotojo avataras

songe3

Aktyvus dalyvis

Vilnius

59.60 Lt

Standartinė » 2007 Spa 29, 00:13

Rekomenduoju naują filmą Postal Naujas aš veliau įdėsiu i forumą.

Vartotojo avataras

randy

Įsijaučiantis

2,750.80 Lt

Standartinė » 2008 Sau 11, 14:19

Keli rimtesni:
Narsioji širdis // Braveheart
http://www.kinas.info/page.php?movie=992

Pianistas // The Pianist
http://www.kinas.info/page.php?movie=938

Man dar patiko x-menai, Matrica, Roko mokykla, Rydikas.

Irrr:
Praktinė magija // Practical Magic
http://www.kinas.info/?movie=713

Vartotojo avataras

Eryka

Apšilinėjantis

2,555.60 Lt

Standartinė » 2008 Vas 05, 21:51

Esu labai užsinešus ant siaubiakų :haha: Bet skerdynių nelaikau siaubu - mistiniai va čia tai siaubas:D

Patiko "Vienas praleistas skambutis" (One missed call) - bet tiktai japoniška versija - iš holivudinių nieko gero nesitikėkit.Nors šio filmo versija bus ir holivudiška - reiktų pasižiūrėti,gal patiks. Dar ieškau ir antros dalies tik nesiseka rasti.Tada dar "Skambutis" (Ring) - nors ir holivudinė, tik antra dalis labiau patiko.

Dabar siunčiuos "Tamsus vanduo" irgi Mistinis siaubas. Iš komedijų tai "Pats baisiausias filmas" 3 ir 4 dalys.
:lol:

Vartotojo avataras

randy

Įsijaučiantis

2,750.80 Lt

Standartinė » 2008 Kov 16, 22:17

Kątik pažiūrėjau "Rock star". Tikrai geras.
http://www.imdb.com/title/tt0202470/
Dar neseniai žiūrėjau "Tenacious D: the pick of destiny". Na, bet šių filmų lietuvių kalba nemanau, kad rasit.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių