Čia panašiai gaunas su "Drugio efektu". Daug kam pirma dalis yra pati geriausia, o kitos nepatiko. O man atvirksčiai: patiko ir pirma dalis, bet antra patiko labiau. Taip kad skoniai visų skirtingi
FeD3x rašė:Jo maciau ir pirma, antroj daly veiksmas vyksta kalejime, tai gal delto nelabai panelem patinka Pirma aisku irgi labai gera, bet man asmeniskai antra idomesne gal delto, kad antra maciau nesenai, o pirma pries kokius metus.
Ne dėl to,tas filmas nepatinka man. Hoolsų vieta gatvėje,tikrų hoolsų. O kalėjimas,manęs netrikdo. Žiūriu juk Prison Break'ą
Jeigu nori kažkokių rimtesnių filmų, psichologinių, tai siųlyčiau pažiūrėti "Nuostabus protas" ("Beautiful Mind") Tikrai geras filmas. Jeigu nori kažko iš saubo, tai gali pažiūrėt "Užraktą" . Jis apie nuotraukose nufotografuotas dvasias. O jeigu nori filmo pakeliančio nuotaiką, tai siųlau žiūrėti parodijas arba senutes rusiškas komedijas tapusias klasika.
Rekomenduoju "Gyvenimas yra gražus", vienas geriausių mano matytų filmų, jei ne pats geriausias. Tikrai nuostabus filmas (beje, nespręskit apie filmą iš pirmos jo pusės)...
Žinau, kad sugebu pastrigt ties vienu filmu ir jį visur reklamuoju, bet tokia jau esu:D.
Taigi, tikrai rekomenduoju pažiūrėt filmą "Deivido Geilo paslaptis/The Life of David Gale". Vienas nerealiausių filmų, o jo pabaiga - sukelia be galo daug emocijų: ašaras, visišką pribloškimą dėl netikėto posūkio, ir negalėjimą patikėti, kaip du žmonės mirdami pasiekė tai, ko gyvi būdami negalėjo parodyti... Nerealus filmas:up:
aš esu Semas. visiems rekomenduočiau pažiūrėti. na, gal šiek tiek ir panašus į Forestą Gampą, taip pat apie protiškai atsilikusį vyrą, kurio protas kaip 7mečio berniuko. jis turi dukrą, ji nėra protiškai atsilikusi ir vaikų teisių apsaugos tarnyba bando iš jo atimti ją.
green street hooligans,I'm legend,fearless,van helsing,undervorld-rise of the lycans(1,2,3).fast and furious(1.2.3.4)crank(1.2)kiss of the dragon,mirtinas ginklas(1,2,3,4),tomb rider(1,2,3)matrix(1,2,3)
na bent jau as tikrai nesigailiu,kad maciau sious filmus todel siulau ir tau.