Šis bei tas Pašnekesiai

Reikia patarimo

Vuhu

Lankytojas

56.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 03:02

Sveiki, man 15 metu. Turiu tokia problemele kad man pabodo sedeti namie. :D Manau geriausias budas islysti yra pasikviesti "chebros" ir eiti i miesta ar pan. Tik kad tu draugu neina isprasyti is namu. Kad ir ka jiems pasakai jie atraso : "tyngiu" , "veliau" , "salta lauke" ir pan. Taigi ir noriu paklausti kaip gi man juos isprasyti? O gal ieskoti nauju draugu ar ir toliau buti namiseda? :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 08:39

Žiema padaugėja namisėdų žymiai. Tai čia ne problema turėtu būt.
O jai labai nori kur išeit tai eik į Linksmas.net meetus : D
Arba... Čia jau atsarginis variantas galėtu būt - nusipirkit su draugais gert : ] Manau išeis laukan : P

Vartotojo avataras

erness.

Įsijaučiantis

Klaipėda.

1,770.34 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 11:13

Įsigyk popamokinės veiklos, turės ką veikt su kaupu :lol:

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 15:00

Pati žiemą tampu namisėda. : DD Šalta. Nors kartais vakare su draugais išlekiam.
O draugės irgi nenori nei trupučio išlyst laukan ? Geras Zm0gio patarimas. Gert visi sulėktų ir nesakytų, kad šalta. : DD

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 15:32

Pradėk kuo nors užsiimti, susirask hobį ar lankyk būrelį. Bus ne tik,kad veltui laikas praleistas,bet ir naujų draugų įgysi.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 15:58

Vuhu rašė:Sveiki, man 15 metu. Turiu tokia problemele kad man pabodo sedeti namie. :D Manau geriausias budas islysti yra pasikviesti "chebros" ir eiti i miesta ar pan. Tik kad tu draugu neina isprasyti is namu. Kad ir ka jiems pasakai jie atraso : "tyngiu" , "veliau" , "salta lauke" ir pan. Taigi ir noriu paklausti kaip gi man juos isprasyti? O gal ieskoti nauju draugu ar ir toliau buti namiseda? :)

Man tas pats...Kokiam mieste gyveni? ; D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 17:20

man irgi panaši problema yra, tik šiaip dar kažkokios veiklos noris, naujų pažįstamų (čia tipo reklamuojuos. kas norit rašykit pm:D) ir nežinau net. kartais būna, kad atrodo, noriu kažkur išeit, kas nros pakviečia ir.. oh noo, tyngiu ;s o paskui gailiuos.
anyway, mano pusė draugų irgi namisėdos. ir knisa, kai kur nors su jais išeini, o jie tysias kai mėmės, ir šiaip. nesiseka man šiandien kalbėt, tai gal baigiu oO

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 17:48

O aš galvojau kad man vienai čia taip blogai ; D

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 17:49

Ai, tai dabar kai anksti temsta tai ne tik kažkur eit pasivaikščiot nesinori, bet ir neišleidžia. :OO Tai dažniausiai susirenkam pas kurią nors ir žiūrim kokį filmą arba šiaip arbatą geriam.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 17:57

masturbate.
nu arba ką žn, panašiai pas mane, prie pc prilipę žodžiu tik nebent gert jei pasiūlai arba parūkyt ;DDD nuobodu su jais, tai va einu sportuot po šulės, o po to kokį grajų, savaitgalį kur į miestą ir tiek..
o šiaip siūlau eit per kokius forumus susipažint su naujais žmonėmis, tada pasiūlyt susitikt kokiai ciolei ir viskas, dar ir meilę rasi xDDD

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 18:54

SoOf.^ rašė:Ai, tai dabar kai anksti temsta tai ne tik kažkur eit pasivaikščiot nesinori, bet ir neišleidžia. :OO Tai dažniausiai susirenkam pas kurią nors ir žiūrim kokį filmą arba šiaip arbatą geriam.

Oh,kad su kuo nors galėčiau taip ;] (mmm)

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 19:47

Teisingai sako, pastatyk alaus tai dar naujų draugų įsigysi ;DD
Šiaip, kaip ir chilly sakė, geriausia pradėk lankyt būrelį, nors jau gal truputį per vėlu, arba būk savamokslė, kalėdos artėja, padaryk visiems nerealių dovanų. :) būna taip, daug kam. Man irgi ne naujiena :3

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 19:56

Vuhu rašė:Sveiki, man 15 metu. Turiu tokia problemele kad man pabodo sedeti namie. :D Manau geriausias budas islysti yra pasikviesti "chebros" ir eiti i miesta ar pan. Tik kad tu draugu neina isprasyti is namu. Kad ir ka jiems pasakai jie atraso : "tyngiu" , "veliau" , "salta lauke" ir pan. Taigi ir noriu paklausti kaip gi man juos isprasyti? O gal ieskoti nauju draugu ar ir toliau buti namiseda? :)

Pradėk sportuot.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Gru 07, 20:11

susirask daugiau draugų

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt