‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Geg 03, 21:24
Oo,prikelta tema;D mh,norėčiau 
--------------------------------------
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2011 Geg 03, 22:39
Tarp kitko isejo labai skanus, tik reik maziau cukraus det. O jei dar orkaite ne super sena sovietiniu laiku, tai turetu isvis gautis nuostabus.n
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Geg 04, 14:42
o gavos panašūs kaip paveikslėly?
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2011 Geg 04, 19:37
Jooo. va įdėsiu kaip gavos.  nu tik jie kai kurie suaugo, nes neapskaičiavau, kad tiek išsiplės, tai teko nugnybt 
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Geg 04, 19:52
vienintelis dalykas,kurį gaminau pagal receptą, tai buvo serbiškos salotos. Supjaustom pomidorus,agurkus,bet kokias paprikas ir svogūnus pagal skonį,įdedam druskos,maltų juodųjų pipirų,įpilam aliejaus ir acto.
-

Ugg*
- Dalyvis
-
- 1,232.28 Lt
» 2011 Geg 05, 16:41
Atsiprašau jei jau bus, nes tingėjau eit per 16 puslapių, kad pažiūrėčiau ar nėra įdėta, nes labai tuo abejojau  . Salotos su tofu sūriu

Reikia:
- Salotų, - Rukolos salotų, - Bazilikų,mairūno ir kt. prieskoninių žolių, - Pomidorų, - Tofu sūrio, - Medaus, - Aliejaus kepimui, - Įvairių prieskonių.
Suplėšom salotas, supjaustom pomidorą, iš karto sudedam visus žalumynus. Tofu sūris supjaustomas nedideliais kubeliais ir iš pradžių paskrudinamas keptuvėje be aliejaus.
Tada pilamas aliejus ir kepama, kol jis susigeria į sūrį. Į keptuvę įdedami keli medaus šaukštai, įpilama šiek tiek vandens. Medaus ir vandens proporcijos turi būti tokios, kad susidarytų padažo konsistencija. Galiausiai beriami prieskoniai. Iškeptas tofu sūris sumaišomas su salotomis ir žalumynais.
MANO PATARIMAS: Jei kas nors yra didelis tinginys, arba šiaip neturi laiko gaminti, keptuvėje skrudinti nieko nereikia. Aš pati to nedariau, nes gaminom per technologijas, o pas mus viryklė jau arti mirties. Bet siūlau vis dėlto nebūti tinginiais ir įmesti ką reikia į keptuvę, nes manau kad taip tikrai bus skaniau, nors ir paprastai pagamintos labai skanios. Vietoj paprastų pomidorų siūlau imti vynuoginius - tiesiog jie mažesni, juos tereikės perpjauti ir jie gražiai papuoš salotas (ir bent jau man jie skanesni už paprastus). Jei nusprendėte nieko nekepinti, tiem kas nemėgsta saldžių patiekalų (o gal tiksliau - didelio saldumo) medaus siūlau įdėti labai labai mažai, arba visai nedėti.
-

Purple_Sun
- Patyręs forumietis
-
» 2011 Geg 05, 16:54
Kaip užsimaniau tų sausainių 
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Geg 05, 19:09
jau kaip man neskanu tas tofu sūris;D o man jo taip reik;x bandžiau aš tas salotas, tik su špinatais.eh
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2011 Geg 06, 21:16
Graikiškos salotos! Gaminimo instrukcija: pomidorai, paprika, salotų lapai, alyvuogės, Feta sūris, graikiški riešutai, mėlynasis svogūnas, aliejaus, 0,5 citrinos sulčių, druskos , agurkas Sūrį, pomidorus, agurką, papriką, svogūnus, riešutus ir alyvuoges supjaustom nelabai smulkiai, lėkštę išklojam salotų lapais ir sluoksniais dedame visus supjaustytus produktus. Padažui, citrinos sultis, druską ir aliejų gerai išplakame ir užpilame ant salotų. Skanaus. -------------------------------------- Paskutiniu metu labai dažnai valgomos salotos. (Pati nemėgstu alyvuogių, jų į salotas nededu- todėl mama sako, kad tai jau nebegraikiškos salotos. Bet koks skirtumas! Esmė ta, kad viskas likę labai skanu.)  D
-

Ugg*
- Dalyvis
-
- 1,232.28 Lt
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2011 Geg 07, 13:16
Mamos dienai mamai iškepiau jogurtinių blynų su šokolado gabaliukais(čia aišku pavėluotai  )  2 kiaušiniai; 2 st. natūralaus jogurto; 1/4 st. vandens; 2 st. miltų 2 š. cukraus; 2 a. š. vanilinio cukraus; 2 a. š. kepimo miltelių; 1 a. š. sodos (nebūtina dėti); 1 š. aliejaus; 100 g juodojo ar kokio kitokio mėgstamo šokolado. Kiaušinius, jogurtą ir vandenį gerai išplakti. Atskirame inde sumaišyti birius produktus: miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, sodą (jei naudosite). Viską gerai išmaišyti, dar šliūkštelti šaukštą aliejaus, įmaišyti peiliu ar trintuve susmulkintą šokoladą. Blynus kepti labai nedideliame kiekyje aliejaus. Rašo, kad galima ir be jo, bet mano keptuvė tam nelabai pritaikyta, tai nauojau normaliai aliejaus.
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Geg 07, 15:27
o ,noriu pyrago su aguonom,tik be to glajaus;D mama šnd iškepė labai skanų baklažaną ,įdarytą daržovėm.m 
-

Ugg*
- Dalyvis
-
- 1,232.28 Lt
» 2011 Geg 07, 19:52
Glajus nebūtinas, kiek prisimenu pačios be glajaus darėm
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2011 Geg 26, 18:15
Šiandien išsikepiau keksiukų. Tikrai neblogai gavosi ir labai skanu. Kondensuoto pieno keksiukaiRECEPTAS 200 g sviesto 100 g cukraus pudros 2 a. š. vanilinio cukraus; 250 g saldinto kondensuoto pieno 200 g miltų; 1 a. š.kepimo miltelių; 3 kiaušiniai; 1 bananas (rašoma, kad galima nedėti, bet man labai skanu) Kambario temperatūros sviestą gerai išsukti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. Dėti kondensuotą pieną, vėl gerai išsukti. Atskiram inde miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir tada įmaišyti į sviesto-cukraus masę (supilti dalį, nes visą supylus, kažin, ar kas besimaišys…). Mušti kiaušinius, gerai išsukti (supilti likusius miltus, jei prieš tai nerizikavote bandyti iškart visus “sukišti”). Orkaitę įkaitinti iki 170° C. Keksiukų formą iškloti keksiukų popierėliais. Krauti po šaukštą. Talpinti po banano nemenką griežinėlį. Vėl krauti po šaukštą tešlos. Kepti apie 25 min. Iškepus pabarstyti cukraus pudra (nebūtina, bet gražu). Skanaus! 
-

starlight^
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 43.03 Lt
» 2011 Geg 26, 22:11
Skamba skaniai. Bandysim 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|