oj darydavau daug rankdarbiu... is karoliuku visokius.. is vilnos.. is sniuriuku visokiu... ir pan.. bet siaip esu klecke.. o dbr jau nk nebedarau, kazkaip nebera tam laiko..
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Gyvenimas > Rankdarbiai
Reklamukas
10613.20 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
eLile
Parašytas: 2008 05 09, 7:54 pm
Patyręs forumietisPranešimai: 357
11916.30 Lt
SiuO metu per technOlogijas siuvam puOdkeles... Man taj nepatinka
Greitas redagavimas
Čikyta
Parašytas: 2008 05 09, 9:08 pm
LankytojasAmžius: 17Pranešimai: 4
182.90 Lt
Irr as laisvalaikiu vilnas patampau. ir sages darau. :} gaila bet nebeturiu salygu dirbti su moliu mm.
Greitas redagavimas
*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 10, 8:06 pm
®espectAmžius: 14Pranešimai: 1783
31316.40 Lt
sijoną pasisiuvau aišku per darbų pamokas.
o pati iš savo dirbinių tai muilus darausi kvapnius.
kai kada ir prisvilsta,bet nieko dar žvakes gaminu.
tai tiek..
na aišku daug tų darbelių,bet šitie įdomiausi ir fainiausi, ir linksmiausi
Greitas redagavimas
ramu
Parašytas: 2008 05 15, 6:22 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 198
3268.80 Lt
as ir buvau prisiskaicius ir norejau daryt tjuos muilus , nju tokie mieli ir dar ranku darbo , bet kazkaip nzn , niekaip nepradredu .
maciau taip graziai i muila ilietas rastelis lb faijna .
Greitas redagavimas
Sako
Parašytas: 2008 05 15, 6:25 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1797
26281.60 Lt
aš bandžiau tuos muilus daryt...bet nieko nesigavo.
maciau taip graziai i muila ilietas rastelis lb faijna .
tai čia reikia glicerinio muilo,kad būtų jis permatomas,o tokių Lietuvoj labai reta,arba gali 500g pirkt už 30 lt. (apie) gal dar brangiau..
tai neapsimoka.O aš gaminu iš "Apta" muilo,kuris yra pirkti IKI parduotuvėse.bet jis bišky dvokia.. kai kam nedvokia..
bet labai smagus užsiėmimas.
P.S.- ramu,tavo darbeliai nuostabūs
Greitas redagavimas
ramu
Parašytas: 2008 05 18, 1:18 pm
3268.80 Lt
aciu tau..
del glicerino zinau kad jo nera , bet yra tokiu kurie ir truputi persisviecia , aisku ne taip bet vistiek...
o del dvoko tai kvapu galima pridet , ne?
Greitas redagavimas
*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 19, 6:32 pm
31316.40 Lt
tai jo ir kvapų ir spalvų ten dedamasi į tuos muilus... gali ir kavos tirščių ir cinamono..na kaip tik išgalvosi
O KOKIŲ TU PUSIAU permatomų muilų žinai?
Greitas redagavimas
ramu
Parašytas: 2008 05 19, 6:49 pm
3268.80 Lt
as aisku kadangi nesu darius , tai nenusimanau dar tiek kiek tu , bet kiek skaiciau tai Apta tokia kaip permatoma truputi.
cia radau kazka, jei is vln esi, bet gali ir uzsisakyt .
http://www.senasnaujas.lt/?info=product&id=2349
maciau darbeli is sito muilo, tokia karvyte miela , su taskiukais viduj . permatoma.
o gal esi bandzius ir tas "vonios bombas" (juokingai skamba) tuos kur pardavineja pr muilu . ?
Greitas redagavimas
*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 19, 7:53 pm
31316.40 Lt
Tai ,kad tie darbeliai išnaudoti jau(muilai) bet šeip gal dar vėliau kada ir darysiu..su spalvom.
dar turiu kelias žvakes savos gamybos ir iš žvakių fabriko kur dariau..bet nėra ką ten ir rodyti,nes visos baisios... tai vat kelios foto:
dauguma žvakių išdovanotos ir sudegintos..
gal tu turi ką gero parodyt? :]
o dėl tos parduotuves - senas.naujas tai aš ją ir žinau..tai ten yra pirkti to brangaus glicerinio muilo..
pridėjau labai daug tokių pačių foto .
bet nieko
grožėkitės..
joke..
Greitas redagavimas
ramu
Parašytas: 2008 05 19, 8:09 pm
3268.80 Lt
koks grozis, ypac tu banguotu zvakiu , ir taip ir taip ziuriu , negaliu atsiziuret . nerealiai ... man lb mieli tokie daikciukai kurie daryti rankom .
o mano darbeliai tai tokie nepalyginsi su tavo.. viska po biskuti isbandau
su karoliukais buvau kazkaip uzsikabinus , net gavau dvi dideles dezes karoliuku tai is ju dariau . ziedus, apyranke ,gyvunelius, dbr viena darau , tai nebeprisedu pabaigt .
is veltinio bandziau .
bandziau apnerinet karolius .
pyniau apyrankes su vardais ir seip paprastas .
pyniau is laikrasciu
darbu kazkaip tokiu ir neturiu daug , nes jei ka darydavau , tai ne sau, nes kazkaip nenesioju .
man tai kazkaip svarbu isbandyt viska
Greitas redagavimas
*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 19, 8:16 pm
31316.40 Lt
eiktu sau..
kaip tu gyvūnus padarydavai?
ir iš kur 2 dėžes karoliukų parovei?
man tos banguotos irgi visai nieko tokios keistokos ;p
bet kai fainai.iš karoliukų.. man patinka karoliukai. aš irgi turiu keletą apyrankių susivėrus pati.
bet ten tokios paprastutės..
aš tiksliai dar irgi iš vilnos apyrankes ir auskarus dariau,bet jau kaip ir nusinešiot ji baigia..tai jau pradėjau kelis daryt wėl karoliukus..
draugė vis prašė kad jai padaryčiau apyrankę.
bet aš juos labai jau ilgaj suku
na kaip išeina šeip.
dabar isiprašiau kad ir man auskarus draugė padarytų.tai sakė jau gatavi
Greitas redagavimas
ramu
Parašytas: 2008 05 19, 8:24 pm
3268.80 Lt
tas ir faijna kad jos tokios keistos ir tokiu niekur negausi , vienetines .
bandziau meskiuka is vilnos daryt bet tik snukutis gavos , vilnos pritrukau dar gelyte bandziau . zadam dbr su sese is vilnos pasidaryt kokia pinigine . ar dar kazka....
o gyvunus tai kazkaip susirandu shema paziuriu nju i man viskas aisku , o vat pvz kai drauge paziuri kaip ten daryt , net nesigaudo , matyt kai netraukia tai ir nesupranti ir nesigilini .
o karoliuku tai sese dovanu is norfos papirko tokie faijni yra maziukai tie biseriniai 6 spalvu , ir yra tokie apvalus didesni ten kaip kad staklem skirti supratau .ten visas rinkinys su valu , su susegimais , siulais , ir auskaru tais pakabukais.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume