Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Gyvenimas  ~  Rankdarbiai

vykmantiki
Parašytas: 2008 05 08, 7:29 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 14 Pranešimai: 381

oj darydavau daug rankdarbiu... is karoliuku visokius.. is vilnos.. is sniuriuku visokiu... ir pan.. bet siaip esu klecke..Very Happy o dbr jau nk nebedarau, kazkaip nebera tam laiko..Smile

Linksmas.net
Parašytas: Gyvenimas > Rankdarbiai
Reklamukas

10613.20 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
eLile
Parašytas: 2008 05 09, 7:54 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Pranešimai: 357

11916.30 Lt

SiuO metu per technOlogijas siuvam puOdkeles... Cool Man taj nepatinka Wink

Čikyta
Parašytas: 2008 05 09, 9:08 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Amžius: 17 Pranešimai: 4

182.90 Lt

Cool Irr as laisvalaikiu vilnas patampau. Smile ir sages darau. :} gaila bet nebeturiu salygu dirbti su moliu mm.

*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 10, 8:06 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 1783

31316.40 Lt

sijoną pasisiuvau Very Happy aišku per darbų pamokas.
o pati iš savo dirbinių tai muilus darausi kvapnius.
kai kada ir prisvilsta,bet nieko Very Happy dar žvakes gaminu.
tai tiek..
na aišku daug tų darbelių,bet šitie įdomiausi ir fainiausi, ir linksmiausi Clap Love

ramu
Parašytas: 2008 05 15, 6:22 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 198

3268.80 Lt

as ir buvau prisiskaicius ir norejau daryt tjuos muilus , nju tokie mieli ir dar ranku darbo , bet kazkaip nzn , niekaip nepradredu . Very Happy
maciau taip graziai i muila ilietas rastelis Love lb faijna .

Sako
Parašytas: 2008 05 15, 6:25 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1797

26281.60 Lt

aš bandžiau tuos muilus daryt...bet nieko nesigavo. Crying or Very sad Very Happy

ramu
Parašytas: 2008 05 15, 8:59 pm Atsakyti su citata

3268.80 Lt

tai va , baisu ir pradet , jei po to neiseitu , tik betvarke pasidaryt , laika sugaist , ir rezultatu 0 Very Happy
tai vat jeigu jus nerodot ka padaret , tai as parodysiu , ka padarius esu tik is karoliuku , kiti sutruko kiti cia... Very Happy
http://img169.imageshack.us/my.php?image=p5011119gf6.jpg IS ziogeliu ir karoliuku.
http://img169.imageshack.us/my.php?image=p5011127qt5.jpg cia pirmasis darbas austas "staklyciu" principu..
http://img502.imageshack.us/my.php?image=p5011116ji9.jpg cia pirmas gyvunellis , skorpionas , kadangi pati skorpione . Very Happy

*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 17, 10:59 am Atsakyti su citata

31316.40 Lt

ramu rašo:

maciau taip graziai i muila ilietas rastelis Love lb faijna .

tai čia reikia glicerinio muilo,kad būtų jis permatomas,o tokių Lietuvoj labai reta,arba gali 500g pirkt už 30 lt. (apie) gal dar brangiau..
tai neapsimoka.O aš gaminu iš "Apta" muilo,kuris yra pirkti IKI parduotuvėse.bet jis bišky dvokia.. Very Happy kai kam nedvokia..
bet labai smagus užsiėmimas.

P.S.- ramu,tavo darbeliai nuostabūs Wink

ramu
Parašytas: 2008 05 18, 1:18 pm Atsakyti su citata

3268.80 Lt

aciu tau.. Very Happy
del glicerino zinau kad jo nera , bet yra tokiu kurie ir truputi persisviecia , aisku ne taip bet vistiek...
o del dvoko Laughing tai kvapu galima pridet , ne?

*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 19, 6:32 pm Atsakyti su citata

31316.40 Lt

tai jo ir kvapų ir spalvų ten dedamasi į tuos muilus... gali ir kavos tirščių ir cinamono..na kaip tik išgalvosi Very Happy
O KOKIŲ TU PUSIAU permatomų muilų žinai? Surprised

ramu
Parašytas: 2008 05 19, 6:49 pm Atsakyti su citata

3268.80 Lt

as aisku kadangi nesu darius , tai nenusimanau dar tiek kiek tu , bet kiek skaiciau tai Apta tokia kaip permatoma truputi.
cia radau kazka, jei is vln esi, bet gali ir uzsisakyt .
http://www.senasnaujas.lt/?info=product&id=2349
maciau darbeli is sito muilo, tokia karvyte miela , su taskiukais viduj . permatoma.
o gal esi bandzius ir tas "vonios bombas" Laughing (juokingai skamba) tuos kur pardavineja pr muilu . ?

*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 19, 7:53 pm Atsakyti su citata

31316.40 Lt

Tai ,kad tie darbeliai išnaudoti jau(muilai) bet šeip gal dar vėliau kada ir darysiu..su spalvom.
dar turiu kelias žvakes savos gamybos ir iš žvakių fabriko kur dariau..bet nėra ką ten ir rodyti,nes visos baisios... tai vat kelios foto:

dauguma žvakių išdovanotos ir sudegintos.. Very Happy
gal tu turi ką gero parodyt? :]
o dėl tos parduotuves - senas.naujas tai aš ją ir žinau..tai ten yra pirkti to brangaus glicerinio muilo..

pridėjau labai daug tokių pačių foto Very Happy.
bet nieko
grožėkitės..
joke.. Very Happy

ramu
Parašytas: 2008 05 19, 8:09 pm Atsakyti su citata

3268.80 Lt

koks grozis, ypac tu banguotu zvakiu , ir taip ir taip ziuriu , negaliu atsiziuret . nerealiai ... man lb mieli tokie daikciukai kurie daryti rankom .
o mano darbeliai tai tokie nepalyginsi su tavo.. Very Happy viska po biskuti isbandau
su karoliukais buvau kazkaip uzsikabinus , net gavau dvi dideles dezes karoliuku Very Happy tai is ju dariau . ziedus, apyranke ,gyvunelius, dbr viena darau , tai nebeprisedu pabaigt .
is veltinio bandziau .
bandziau apnerinet karolius .
pyniau apyrankes su vardais ir seip paprastas .
pyniau is laikrasciu
darbu kazkaip tokiu ir neturiu daug , nes jei ka darydavau , tai ne sau, nes kazkaip nenesioju .
man tai kazkaip svarbu isbandyt viska

*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 19, 8:16 pm Atsakyti su citata

31316.40 Lt

eiktu sau..
kaip tu gyvūnus padarydavai?
ir iš kur 2 dėžes karoliukų parovei? Surprised
man tos banguotos irgi visai nieko Cool tokios keistokos ;p
bet kai fainai.iš karoliukų.. man patinka karoliukai. aš irgi turiu keletą apyrankių susivėrus pati.
bet ten tokios paprastutės..
aš tiksliai dar irgi iš vilnos apyrankes ir auskarus dariau,bet jau kaip ir nusinešiot ji baigia..tai jau pradėjau kelis daryt wėl karoliukus..
draugė vis prašė kad jai padaryčiau apyrankę.
bet aš juos labai jau ilgaj suku
na kaip išeina šeip.
dabar isiprašiau kad ir man auskarus draugė padarytų.tai sakė jau gatavi Hug Šokantis Laimingas

ramu
Parašytas: 2008 05 19, 8:24 pm Atsakyti su citata

3268.80 Lt

tas ir faijna kad jos tokios keistos ir tokiu niekur negausi , vienetines .
bandziau meskiuka is vilnos daryt bet tik snukutis gavos , vilnos pritrukau Embarassed Laughing dar gelyte bandziau . zadam dbr su sese is vilnos pasidaryt kokia pinigine . ar dar kazka....
o gyvunus tai kazkaip susirandu shema paziuriu nju i man viskas aisku , o vat pvz kai drauge paziuri kaip ten daryt , net nesigaudo , matyt kai netraukia tai ir nesupranti ir nesigilini .
o karoliuku tai sese dovanu is norfos papirko Very Happy tokie faijni yra maziukai tie biseriniai 6 spalvu , ir yra tokie apvalus didesni ten kaip kad staklem skirti supratau .ten visas rinkinys su valu , su susegimais , siulais , ir auskaru tais pakabukais.

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 69
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt