Rankdarbiai iš vilnos
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Nutariau įdėti tokia tema, bent jau aš tokios neradau, jei ką užrakinsit. Tai va.. Man patinka velti, visokias sages, pirštines, kepures, šalikus. gal pasidalysite komentarais su manimi? Ar jum patinka rankdarbiai iš vilnos? Veliate? Ką veliate. Jai žinoma turite nuotrauka gal galit įdėti? Juk smagu pasigrožėti rankdarbiais.
![]() -------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
Jo bado su adata ant kempinės tai vadinamas sausasis velimas. yra dar ir šlapias jei ką klauskit pašokinsiu kas nemoka:) bet aš kaip vėliau sausuoju tai pirmieji kartai buvo mano visi pirštai subadyti Kaip nemėgstu to velimo, nors veliam mokykloj kasmet, bet aš dar nesu nei apyrankės nei dar kažko išvėlus, aš tai stengiuosiu bent burbuliuką padaryt, tai gal valandą darau, draugė iš pirmo karto gal per penkias minutes gražų padarė , nesiseka šitoj man srity, bet šiaip tie auskarai ir kt. gražu man.
Paskutinį kartą redagavo Deimantele 2010 Kov 16, 20:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
joo pirmi kartai man ir nelengvi būdavo bet kaip įpratau tai visai patiko Vėlus esu per technologijas, visai gražiai gavosi. Gal kada nors vėliau ir nuotrauką įdėsiu.
Suvėliau visus karolius ir auskarams po rutuliuką sausuoju būdu, tada užėjo noras pabandyt šlapiu būdu, ir pastebėjau, kad juo daug lengviau. Be reikalo tiek vargau. ;o
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

:D:D