‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2009 Lie 12, 19:22
Mhm.. Prisiminiau, visgi turiu daugiau:
*apendiksas ;/
*galvoj, buvau prasiskėlusi į radiatorių, gavo siūti ;x
*galvoj, įsikaliau su galva į vinį
*Dešinės rankos didysis pirštas, mhm.. nuvarytas su.. skarda.
Ah tas neatsargumas. ;x
--------------------------------------
-

Vesta159
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas.
- 1,427.43 Lt
» 2009 Lie 21, 23:41
Turiu ant kojos vieną ;(
-
Mvp
- Aktyvus dalyvis
-
- 19,803.61 Lt
» 2009 Lie 21, 23:54
Aš turiu prie antakio neryškus, ant žando neryškus, tie su dviračiu atsirado apsiverčiau nuo kalno o šiaip turi tris linijas ant ranko, galiu foto padaryt  lipau per tvora, paslydau ir ant drato užkrito ranka, tai plyšo per tris vietas, matėsi mėsos  bet norėjau vėl lipt, nes neskaudėjo, tik pajutau kad kažkaip keistai pasižiūrėjau į ranką ir tada jau bėgau namo
Ai dar iš malkos prakirto oda, ir yra 2cm randas neryškus ant rankos
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Lie 22, 09:52
Kvaksia rašė:Mhm.. Prisiminiau, visgi turiu daugiau: *apendiksas ;/ *galvoj, buvau prasiskėlusi į radiatorių, gavo siūti ;x *galvoj, įsikaliau su galva į vinį ;D *Dešinės rankos didysis pirštas, mhm.. nuvarytas su.. skarda.
Ah tas neatsargumas. ;x
omg,vinį?? 
-

Rain girl
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 16,652.38 Lt
» 2009 Lie 22, 12:37
Turiu. Nepatinka man jie. Bet ką padarysi. Vienas kaktoj - pirmoj klasėj galvą prasiskėliau. Antras ant nosies, bet žiauriai mažas, beveik nematomas - čia, kai buvau maža, iš lovos iškritau.  Dar turiu vieną ant kairiojo peties - nuo kažkokių skiepų, taipogi, kai maža buvau. Dar du randeliai ant dešinės kojos - prisidirbau, tai nuo laiptų už kojų nutempė.  Taigis, randuota aš. Negerai. 
-

Dykuma.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 9,635.55 Lt
» 2009 Lie 22, 23:04
Pas mane yra prie akies, ant smilkinio  Kai mažute buvau kritau ir dejausi į radijatorių  Žiauriai kraują paleido, tai buvo žiauriai didelis randas, bet dabar jau sumažėjo. Tikriausiai liks visam laikui 
-

Bite_Me
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius.
- 57,027.79 Lt
» 2009 Lie 22, 23:27
Ant nugaros stuburkaulio. Šiandien buvau informuota. Čia turbūt kai supratau, kad šokt nuo medžio viršaus kvailoka.
Neskaitant visų mažų mano greensuperduoicecreamblast katino padirbtų randų ant rankų, yra toks.. Žvėriškas ant kairės rankos. 11 siūlių. Ar 12. Žodžiu, pasikabinau ant tvoros.
Žvėriškiausias rankas ant kairės kojos. Pakęst negaliu, kai kas nors daroma su mano kojomis. Kaukiau ne tiek iš skausmo, kiek iš šleikštulio. Susivariau kaži kokį pagalį. Liko juodas apskritimas. Įdubimas.
Pėda viena randuota. Nežinau, kuri. Nepamenu. Užbėgau ant taip ir nesurasto peilio.
Virš antakio mažytis randelis. Vaikystės pieno manija atsiėjo.
-
Mvp
- Aktyvus dalyvis
-
- 19,803.61 Lt
» 2009 Lie 23, 09:24
Bite_Me rašė:Ant nugaros stuburkaulio. Šiandien buvau informuota. Čia turbūt kai supratau, kad šokt nuo medžio viršaus kvailoka. Neskaitant visų mažų mano greensuperduoicecreamblast katino padirbtų randų ant rankų, yra toks.. Žvėriškas ant kairės rankos. 11 siūlių. Ar 12. Žodžiu, pasikabinau ant tvoros. Žvėriškiausias rankas ant kairės kojos. Pakęst negaliu, kai kas nors daroma su mano kojomis. Kaukiau ne tiek iš skausmo, kiek iš šleikštulio. Susivariau kaži kokį pagalį. Liko juodas apskritimas. Įdubimas. Pėda viena randuota. Nežinau, kuri. Nepamenu. Užbėgau ant taip ir nesurasto peilio. Virš antakio mažytis randelis. Vaikystės pieno manija atsiėjo.
Aš ir ranka ant tvoros užsikabinau bet neskaudėjo, kiek baimės buvo, irgi 11 siūlių
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2009 Lie 23, 10:03
O Die, Bite_me kokia tu randuota : o
-

raSSSaa
- Forumo gyventojas
-
- Alytus
- 4,593.27 Lt
» 2009 Lie 30, 21:05
Turiu. Ant dešinės rankos randą nuo triušio. Ant tos pačios rankos nuo cigaretės apdeginimo.
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 1,967.81 Lt
» 2009 Lie 30, 21:09
Nežinau ar tai prie randų priskirti, bet turiu išsikišusį raktikaulio kaulą, nes blogai sugijo. Buvau susilaužęs, negipsavau (nes nežinojau, kad lūžo), žaidžiau kašį tuo metu, ir po pusės metu sužinojau, kad man ten kažkas buvo lūžę. Tad blogai sugijo, liko negražu.
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,985.19 Lt
» 2009 Lie 30, 21:39
Aš ir turiu ant dešinės rankos mažą randą nuo cigaretės.
-

Seya
- Įsijaučiantis
-
- 3,024.82 Lt
» 2009 Lie 31, 13:30
Turiu apendicino mažą randuką, po to ant rankos, kai maža buvau šuo įkando, dar vienas ant rankos jau pora metų yra, kai su vandens dviračių važinėjaus su kažkokiu strypu labai giliai persirėžiau. em...ai dar ant kojos turiu, kai jodinėjau nukritus buvau. 
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Rgp 03, 02:13
Nežymių ant rankų ir kojų neskaičiuoju (biškutį nekoks vaikas buvau), tik vat vieną ryškesnį turiu ant veido iš vaikystės, kai su supyne mane nunešė  Bet artimiausiu laiku ketinu pasinaikint, atsibodo visi klausinėjimai "iš kur" ir pan :}
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2009 Rgp 03, 02:27
Turiu ant kelių, tiksliau ne randai nu tokios kaip žymės.O db ilgam užsistančiau ant priekinės blauzdos dalies, kai girats spyriau į konteinerį...
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|